Outplacementbureau

Is outplacement iets voor jou?

Met outplacement vind je zo snel mogelijk weer die baan die bij jou past. Maar wat is outplacement precies en wat levert het je op?

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Wat is outplacement?

Outplacement is werk-naar-werkbegeleiding. Wanneer je te horen hebt gekregen dat je boventallig bent en op zoek moet naar ander werk, biedt outplacement jou de handvatten om snel een nieuwe functie te vinden die goed bij jou past. Als outplacementbureau kan Carrièrepoort je hier uitstekend bij helpen.

Wat kan ons outplacementbureau voor jou betekenen?

Bij ons outplacementbureau kun je een traject volgen waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt. Hierdoor leer je jezelf goed kennen en ontdek je welke functie bij jou past. Je gaat aan de slag met de vraag: wat heb ik nu het hardst nodig om een nieuwe baan te vinden? Wil ik eerst even stilstaan bij mezelf en scherp krijgen wat ik nu echt wil? Of wil ik gewoon zo snel mogelijk een passende baan? Na het beantwoorden van deze vraag, stel je samen met je coach een plan van aanpak op. Tijdens onze outplacementbegeleiding hanteren we een persoonlijke aanpak, waarbij wij indien nodig zelfs helpen met de verwerking van het verlies van je vorige functie. Dan kun je vol energie een frisse start maken!

Bij ons heb je een hoge kans van slagen

Wij bieden onze outplacement op maat aan. Onze persoonlijke begeleiding is zeer effectief voor zowel de individuele als de groepsoutplacement. Inmiddels hebben wij namelijk honderden outplacementtrajecten gedaan met een gemiddeld plaatsingsresultaat van 91%. Daar zijn wij trots op! Wist je bijvoorbeeld al dat we ook specifiek gespecialiseerd zijn in outplacement voor hoger opgeleiden?

Ook voor de meest ervaren mensen, de 50-plussers, bereiken we een hoog plaatsingsresultaat van 71%. Dit resultaat willen wij constant verbeteren. Door een traject te volgen bij ons outplacementbureau, vergroot je de kans op een nieuwe functie dus aanzienlijk.

Wij werken uitsluitend met ervaren loopbaancoaches die ieder veel kennis hebben van een specifieke sector en actief zijn in heel Nederland. Zo is er altijd een coach bij jou in de buurt die jou persoonlijk begeleidt naar de volgende stap in je carrière.

Professionele outplacement tegen duidelijke kosten

Ons outplacementbureau werkt alleen met ervaren loopbaancoaches die jou persoonlijk en professioneel naar een nieuwe werkplek begeleiden. Onze outplacement kosten zijn volledig transparant, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Je ziet gelijk wat je betaalt en wat je hiervoor terugkrijgt. Bovendien hoef je het outplacementtraject vaak niet (volledig) zelf te betalen, want je werkgever geeft je hiervoor meestal een transitievergoeding mee.

Zet je eerste stap naar je nieuwe baan!

Wil je bij ons een outplacementtraject gaan volgen? Maak dan via het intakeformulier direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan heb je de eerste stap alvast gezet! Wil je meer informatie over onze begeleiding of heb je andere vragen? Bel naar 010 – 785 71 78 of stuur een e-mail naar info@carrierepoort.nl en wij helpen je graag.

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Onze outplacement locaties

Ons outplacementbureau levert outplacementtrajecten op verschillende locaties door heel Nederland, zo zijn wij onder andere werkzaam in:

West-Nederland

Rotterdam

Amsterdam

Zierikzee

Den Haag

Gouda

 

Midden-Nederland

Amersfoort

Utrecht

Hilversum

Noord-Nederland

Alkmaar

Sneek

Leeuwarden

Den Helder

Oost-Nederland

Almelo

Apeldoorn

Arnhem

Assen

Deventer

Ede

Meppel

Nijmegen

Zuid-Nederland

Den Bosch

Tilburg

Eindhoven

Breda

 

Pin It on Pinterest