Outplacement bij Carrièrepoort

Wij bieden:

 • Landelijk werkende coaches.
 • 91% plaatsingsresultaat.
 • Gecertificeerde Coaches.
 • Stel zelf je pakket samen.
 • Actuele aanpak.
 • Vacaturezoeksysteem met alle online vacatures.
 • Groot netwerk voor extra baankansen.

Outplacementbureau

Outplacement

Met Outplacement via Carrièrepoort  vind je zo snel mogelijk weer die baan die bij jou past. Maar wat is outplacement precies en wat levert het je op?

De eerste vraag die je jezelf stelt is: wat heb ik nu het hardst nodig om een nieuwe baan te vinden? Eerst even stilstaan bij mezelf, scherp krijgen wat ik echt wil of wil je gewoon snel weer een passende baan?

 

Het Merk ‘IK’

Je outplacement begeleiding start met stilstaan bij jezelf. Dit noemen we ook wel het merk ‘IK’. Voor sommigen is het nodig om te verwerken dat je geen baan hebt of binnenkort kwijtraakt, dat vinden wij ook belangrijk om bij stil te staan.

Vervolgens kijken we naar de toekomst: welke vervolgfunctie wil je en wat past bij je? Dat doen we door een persoonlijkheids- en/of loopbaantest, de Carrièretrechter; je gaat stapsgewijs je eigen functieprofiel opstellen. Ook doen we een arbeidsmarkt check om te bepalen hoeveel kans je hebt op de functie die je graag wilt. En wat zijn de overige kansen in jouw regio?

Onze Aanpak

Wat levert outplacement mij nu op? Vooral veel duidelijkheid, richting en persoonlijke ontwikkeling; duidelijkheid over de baan die bij je past en focus en nieuwe vaardigheden om die nieuwe baan te vinden. Jaarlijks zijn er ruim 250.000 vacatures die worden ingevuld. Genoeg kansen dus, maar je moet daar wel je best voor doen.

Hoe werkt het dan om gevonden te worden? Bij Carrièrepoort leer je de meest effectieve aanpak om te solliciteren, zodat je jezelf beter presenteert, goed zichtbaar en vindbaar bent. Dus ben je je goed bewust van de kracht en valkuilen van social media. Ook een unieke en pakkende CV, motivatiebrief en een LinkedIn profiel maken onderdeel uit van je traject. Je oefent veel sollicitatiegesprekken zodat je niet met de spreekwoordelijke ‘mond vol tanden’ staat als je echt op gesprek komt.

Netwerken

Realiseer je dat momenteel 7 op de 10 banen worden verkregen via netwerken. Via outplacement leer je op een natuurlijke manier te netwerken wat zorgt voor toegang tot de beste netwerken die jou weer aan een baan kunnen helpen.

 

91% slagingspercentage

Dit is de belangrijkste fase! Al vanaf de eerste maand van je traject ben je bezig met dit doel, in de praktijk zie je dat je meer kans hebt als je de vorige stappen goed hebt doorlopen. Je krijgt ondersteuning om op allerlei manieren aan vacatures te komen en ingangen te krijgen bij werkgevers.

Wij hebben een groot netwerk in sectoren als de zorg, ICT, onderwijs, welzijn, cultuur, bankwezen, verzekeringsbedrijven, kunst, industrie, automotive, corporaties, media, waterschappen, publieke omroepen en andere semi-overheden.

JobPoort

Wij werken met JobPoort: hèt meest gebruiksvriendelijke vacaturezoeksysteem in Nederland. Alle online vacatures vind je vanaf nu. Je stelt je zoekprofiel in en je krijgt dagelijks interessante banen in je mailbox. Praktischer, vollediger en meer up-to-date dan bijvoorbeeld Indeed. Je leert slimmere manieren om vacatures en nieuwe netwerken te vinden. Handige sites, verbeteren van je LinkedIn en je verdere online profiel. Alles is afgestemd om jou je nieuwe baan te laten vinden.

Als laatste stap kunnen we een regionale job hunter inzetten. Deze gaat met jouw CV onder de arm lobbyen bij werkgevers om je onder de aandacht te brengen. Een zeer effectieve manier om extra kansen te krijgen. Opdrachtgevers van Carrièrepoort sturen vacatures naar ons. In dat geval zijn wij (dus ook jij!) de eerste voor wie nieuwe banen te zien zijn.

 

Outplacement bij Carrièrepoort

Onze garanties voor jouw traject:

 • Altijd een coach in de buurt.
 • 91% plaatsingsresultaat
 • Alleen gecertificeerde Coaches
 • Maatwerk: je kiest alleen wat jij nodig hebt.
 • Actueel: alles over solliciteren anno nu.
 • Ook voor 40- en 50plussers succesvol.
 • Vacaturezoeksysteem met alle online vacatures.
 • Groot zakelijk netwerk voor extra baankansen
Outplacementtraject

Onze succesfactoren

Een sterk netwerk van bedrijven, ervaren coaches en maatwerk. Je kiest een senior coach die het traject begeleidt, maar hij/zij doet niet alles zelf. Op het juiste moment zetten we specialisten in, die bijvoorbeeld expert zijn in social media, in netwerken of jobhunting. De juiste specialist op de juiste plaats dus!

Wist je dat je recht hebt op een transitievergoeding als je de organisatie moet verlaten na een dienstverband van minimaal 2 jaar? Deze vergoeding kun je onder andere gebruiken voor een opleiding, juridisch advies en voor outplacementbegeleiding. Outplacement is voor iedereen een praktisch hulpmiddel om 91% sneller een nieuwe baan te vinden.

Ook oudere werknemers hebben veel baat bij een outplacementtraject. Zij hebben vaak al lange tijd niet gesolliciteerd, dus kan het geen kwaad jezelf weer eens flink te updaten! Carrièrepoort heeft al veel ‘jongere ouderen’ met succes begeleid. Van alle trajecten waarbij we 50-plussers begeleid hebben, vonden 71 op de 100 via ons weer een passende betaalde baan.

Outplacement kosten

Wij zijn graag transparant over de kosten van een outplacement traject. De prijs van een op maat gemaakt traject begint bij € 1.950,- Daarmee zorg je al voor een flinke voorsprong op je ‘collega sollicitanten’ die zonder professionele hulp een baan proberen te krijgen!

De onderstaande pakketten kun je zien als een indicatie. Een van onze ervaren loopbaancoaches uit jouw regio zal tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek al je vragen beantwoorden. Hij of zij adviseert je ook welke outplacement modules je in jouw situatie het beste kunt gebruiken om weer snel een nieuwe baan te vinden. Dat geeft je de zekerheid dat je alleen krijgt wat je nodig hebt, niets meer of minder.

Bel mij terug

Angelique de Kruijff

Angelique de Kruijff

Senior Coach

Hoe fit ben jij om je eigen loopbaan te sturen?

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd deed”.

 

Met Ernst heb ik meerdere coaching gesprekken gehad waarbij het mij zeer beviel dat hij met beide benen op de grond bleef.  Hij is duidelijk in zijn vraagstelling en geeft je inzichten die ogenschijnlijk zo voor de hand liggen. Een man uit de praktijk en niet vanuit een boekje.

Leon

Maaskoepel

Door mijn coach besefte ik dat ik te standvastig was. Eigenlijk was dit traject voor een eye-opener voor mij. Doordat ik mij eindelijk wat flexibeler opstelde ging alles mij ineens veel soepeler af. De samenwerking ervaarde ik als prettig en professioneel met ruimte voor ook wat lichtere zaken gelukkig!

Angela

Provinciale Staten

Iliana heeft mij op een hele duidelijke, transparante en eerlijke manier alles weten uit te leggen. Ze gaf mij ook een zekere mate van geruststelling, door haar positieve inbreng en motivaties heeft ze mij de juiste richtingen weten aan te geven.

M. Slagter

Gemeente Rotterdam

Wij zijn aangesloten bij

noloc coaching

 

Career management institute carriere

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen loopbaan

 

oval outplacement
Nederlandse vereniging persooneelsmanagement organisatieontwikkeling

 

Nobco coaches

 

Wil je persoonlijk advies?