Outplacementbureau

Is outplacement iets voor jou?

Met outplacement vind je zo snel mogelijk weer die baan die bij jou past. Maar wat is outplacement precies en wat levert het je op?

Vrijblijvende intake
Advies op maat
Transparante prijzen

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Wat is outplacement?

Outplacement bij Carrièrepoort betekent meer dan alleen werk-naar-werkbegeleiding. Wanneer je geconfronteerd wordt met boventalligheid en op zoek moet naar ander werk, reiken wij jou de handvatten aan om snel een nieuwe functie te vinden die echt bij jou past. Als toonaangevend outplacementbureau biedt Carrièrepoort uitstekende begeleiding op maat.

Wat kan ons outplacementbureau voor jou betekenen?

Bij Carrièrepoort doorloop je een traject met persoonlijke begeleiding. Dit traject helpt je niet alleen om jezelf goed te leren kennen, maar ook om te ontdekken welke functie echt bij jou past. Samen met je coach stel je een plan van aanpak op, waarbij je de keuze hebt om even stil te staan bij jezelf en helder te krijgen wat je echt wilt, of juist snel een passende baan te vinden. Onze outplacementbegeleiding hanteert een persoonlijke aanpak, waarbij we zelfs hulp bieden bij de verwerking van het verlies van je vorige functie, zodat je vol energie een frisse start kunt maken.

Hoge kans van slagen

Bij Carrièrepoort heb je een hoge kans van slagen. Onze op maat gemaakte outplacementdiensten zijn zeer effectief, zowel voor individuele- als groepsoutplacement. Met honderden succesvolle outplacementtrajecten hebben we een gemiddeld plaatsingsresultaat van 91%, waar we trots op zijn. Wist je dat we ook gespecialiseerd zijn in outplacement voor hoger opgeleiden? Zelfs voor ervaren professionals, zoals 50-plussers, behalen we een hoog plaatsingsresultaat van 71%. Ons doel is om dit resultaat voortdurend te verbeteren. Door een traject te volgen bij Carrièrepoort vergroot je aanzienlijk de kans op een nieuwe functie.

Bij ons werk je samen met ervaren loopbaancoaches die elk veel kennis hebben van een specifieke sector en actief zijn door heel Nederland. Zo is er altijd een coach in jouw buurt die je persoonlijk begeleidt naar de volgende stap in je carrière.

Een hoge kans van slagen

Wij bieden onze outplacement op maat aan. Onze persoonlijke begeleiding is zeer effectief voor zowel de individuele als groepsoutplacement. Inmiddels hebben wij namelijk honderden outplacementtrajecten gedaan met een gemiddeld plaatsingsresultaat van 91%. Daar zijn wij trots op! Wist je bijvoorbeeld al dat we ook specifiek gespecialiseerd zijn in outplacement voor hoger opgeleiden?

Ook voor de meest ervaren mensen, de 50-plussers, bereiken we een hoog plaatsingsresultaat van 71%. Dit resultaat willen wij constant verbeteren. Door een traject te volgen bij ons outplacementbureau, vergroot je de kans op een nieuwe functie dus aanzienlijk.

Wij werken uitsluitend met ervaren loopbaancoaches die ieder veel kennis hebben van een specifieke sector en actief zijn in heel Nederland. Zo is er altijd een coach bij jou in de buurt die jou persoonlijk begeleidt naar de volgende stap in je carrière.

VRAAG & ANTWOORD

Meer informatie over Outplacement

Kies voor professioneel outplacement met heldere kosten

Bij ons outplacementbureau werken uitsluitend ervaren loopbaancoaches die je persoonlijk en professioneel begeleiden naar een nieuwe werkplek. Onze outplacementkosten zijn volledig transparant, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Je ziet direct wat je betaalt en wat je hiervoor terugkrijgt. Bovendien hoef je het outplacementtraject vaak niet (volledig) zelf te bekostigen, aangezien je werkgever je meestal een transitievergoeding meegeeft.

Zet je eerste stap naar je nieuwe baan!

Als je overweegt een outplacementtraject bij ons te volgen, maak dan meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek via het intakeformulier. Hiermee zet je alvast de eerste stap richting jouw nieuwe werkplek! Wil je meer informatie over onze begeleiding of heb je andere vragen? Bel ons op 010 – 785 71 78 of stuur een e-mail naar info@carrierepoort.nl en wij helpen je graag verder.

 

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Onze outplacement locaties

Ons outplacementbureau levert outplacementtrajecten op verschillende locaties door heel Nederland, zo zijn wij onder andere werkzaam in:

West-Nederland

Rotterdam
Amsterdam
Zierikzee
Den Haag
Gouda

Midden-Nederland

Amersfoort
Utrecht
Hilversum

Noord-Nederland

Alkmaar
Sneek
Leeuwarden
Den Helder

Oost-Nederland

Almelo
Apeldoorn
Arnhem
Assen
Deventer
Ede
Meppel
Nijmegen