Outplacement Breda

Vraagt u zich af of u recht op outplacement heeft en bent u werkzaam in Breda en omgeving? Wij van Carrièrepoort kunnen al uw vragen omtrent outplacement beantwoorden, bijvoorbeeld het toelichten van onze outplacement betekenis en informatie over ons outplacementbureau. Kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Wat is outplacement?

Wij zien outplacement als begeleiding van werk naar werk, dus naar je volgende baan. Het vinden van een nieuwe baan is namelijk geen gemakkelijke klus, maar outplacement staat je hier goed in bij. Veel mensen vragen zich af wat outplacement exact inhoudt en wat outplacement oplevert. Het wordt vaak omschreven als een effectieve manier om als medewerker weer snel naar een volgende functie te bewegen.

Een vergelijking die wel eens gemaakt wordt is die met een specialistisch loopbaantraject. In dit traject maken wij onderscheid tussen drie fasen. Overigens is Carrièrepoort een van de beter scorende outplacementbureaus in de omgeving door een sterk netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject bij ons. De betekenis die wij geven aan outplacement is dat het een versterkende combinatie van een aantal factoren dient te zijn, waaronder persoonlijke coaching, studie en begeleiding om jezelf voor te bereiden op het sollicitatieproces en je nieuwe baan.

Outplacement kosten Breda

De kosten van outplacement zijn goed te overzien, omdat er in Nederland een outplacement transitiebudget bestaat. Dit budget is bedoeld voor onder andere outplacement en scholing voor je nieuwe baan. Kosten van een outplacementtraject zijn dus goed te overzien, maar wat kost het precies? Hier spelen ook een aantal factoren een rol, zoals de duur van het traject. De gemiddelde kosten zijn aantrekkelijk; al vanaf €1.950,- heb je een outplacementtraject op maat.

Outplacement in Breda en omgeving vindt plaats in een groot aantal sectoren, waaronder landbouw, media, banken, verzekeraars en ICT. Bij Carrièrepoort streven wij ernaar om te werken met een senior coach uit jouw omgeving die het gehele traject begeleidt. Dit doet hij/zij echter niet alleen, want door op de juiste momenten de juiste specialisten in te zetten wordt elke fase van het traject correct ingevuld.

Laat je terugbellen

Persoonlijk advies?

Stel je vraag aan Judith

Outplacement Breda ICT

Ons outplacementbureau maakt onderscheid tussen drie fasen in het outplacementtraject. Een vraag die vaak gesteld wordt, is: waarom outplacement? Aan de hand van drie fasen begeleiden wij je tijdens de outplacement, hierin wordt duidelijk waarom dit zo’n belangrijke kans is voor het vinden van een nieuwe baan.

Het uiteindelijke doel van het traject is het succesvol verkopen van dat wat wij het merk ‘IK’ noemen. In de eerste fase draait het om het kennen en toepassen van dit merk. Hiernaast leer je de meest effectieve aanpak om te solliciteren, om jezelf op de juiste wijze te presenteren en bovendien krijg je duidelijkheid en een gevoel van richting. Netwerken is hierbij ook van groot belang. Fase 3 draait om het realiseren van je nieuwe baan.

Adres

Carrièrepoort als outplacementbureau

Garanties Carrièrepoort voor jouw outplacement:

  • Altijd een coach in de buurt.
  • Grote slagingskans: 9 op de 10 vindt een nieuwe baan.
  • Kwaliteit: alle coaches zijn gecertificeerd.
  • Maatwerk: je kiest alleen wat jij nodig hebt.
  • Actueel: alles over solliciteren anno nu.
  • Ook voor 50-plussers succesvol: ruim 71% score.
  • Gebruikersvriendelijk zoeksysteem met alle online vacatures.
  • Extra baankansen via onze netwerken.

Coaches

Judith Driece

Judith Driece

Senior Coach

 

Stel je vraag

Pin It on Pinterest