Outplacementbureau Den Haag

Ben je werkzaam in Den Haag en omgeving en heb je recht op outplacement? Carrièrepoort kan al uw vragen omtrent outplacement en meer beantwoorden, zodat u weer stappen kunt zetten naar een nieuwe baan. Op deze pagina lichten wij de outplacement betekenis toe en leggen we uit wat een outplacementbureau voor u kan betekenen. We coachen niet alleen in Den Haag, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Wat betekent Outplacement

Allereerst misschien wel de belangrijkste vraag: wat is outplacement eigenlijk? Bij Carrièrepoort omschrijven wij dit als begeleiding van werk naar werk, dus naar je volgende baan. Het vinden van een nieuwe baan is geen gemakkelijke opgave, daar dient een outplacementtraject voor.

Wat levert outplacement op en wat is outplacement exact? Het wordt vaak omschreven als een effectieve manier om als medewerker weer snel naar een volgende functie te bewegen. Je zou het kunnen vergelijken met een specialistisch loopbaantraject waarin we drie verschillende fasen kunnen onderscheiden. Hierover later meer. Wist je dat Carrièrepoort een van de beter scorende outplacementbureaus is door een sterk netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject? Onze outplacement betekenis is dat dit een versterkende combinatie van studie, begeleiding en persoonlijke coaching is om jezelf voor te bereiden op het sollicitatieproces voor je nieuwe baan.

 

Outplacementbureau Den Haag

In Nederland bestaat een transitiebudget dat ervoor dient om de kosten van outplacement, juridisch advies en scholing te dekken. Deze kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de duur van het traject. Denk hierbij aan perioden van 3, 6 of 9 maanden. Deze transitie vergoeding voor outplacement is niet voor iedereen hetzelfde. De gemiddelde kosten zijn echter goed te overzien; al vanaf € 1.650,- heb je een op maat outplacementtraject.

Outplacement in Den Haag vindt plaats in allerlei sectoren, waaronder waarschijnlijk die van u. Denk hierbij aan media, ICT, banken, verzekeraars, toerisme en meer. Wij streven ernaar om met een senior coach uit uw omgeving het gehele traject te verzorgen, maar dit zal hij/zij niet alleen doen. Door de juiste specialisten op de juiste plaats in te zetten wordt elke fase van het outplacementtraject goed ingevuld.

 

 

Coaches Den Haag

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren

Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Coaches

Onze Coaches in Den Haag

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Den Haag:

Adres: Raamweg 4
Postcode: 2596 HL
Plaats: Den Haag
Telefoon: 010 – 785 71 78