Outplacementbureau Den Haag

Ben je werkzaam in Den Haag en omgeving en heb je recht op outplacement? Carrièrepoort kan al uw vragen omtrent outplacement en meer beantwoorden, zodat u weer stappen kunt zetten naar een nieuwe baan. Op deze pagina lichten wij de outplacement betekenis toe en leggen we uit wat een outplacementbureau voor u kan betekenen. We coachen niet alleen in Den Haag, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

outplacement Den haag

Outplacementtraject

Wat Betekent Outplacement

Allereerst misschien wel de belangrijkste vraag: wat is outplacement eigenlijk? Bij Carrièrepoort omschrijven wij dit als begeleiding van werk naar werk, dus naar je volgende baan. Het vinden van een nieuwe baan is geen gemakkelijke opgave, daar dient een outplacementtraject voor.

Wat levert outplacement op en wat is outplacement exact? Het wordt vaak omschreven als een effectieve manier om als medewerker weer snel naar een volgende functie te bewegen. Je zou het kunnen vergelijken met een specialistisch loopbaantraject waarin we drie verschillende fasen kunnen onderscheiden. Hierover later meer. Wist je dat Carrièrepoort een van de beter scorende outplacementbureaus is door een sterk netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject? Onze outplacement betekenis is dat dit een versterkende combinatie van studie, begeleiding en persoonlijke coaching is om jezelf voor te bereiden op het sollicitatieproces voor je nieuwe baan.

Den Haag outplacement kosten

Prijzen

In Nederland bestaat een transitiebudget dat ervoor dient om de kosten van outplacement, juridisch advies en scholing te dekken. Deze kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de duur van het traject. Denk hierbij aan perioden van 3, 6 of 9 maanden. Deze transitie vergoeding voor outplacement is niet voor iedereen hetzelfde. De gemiddelde kosten zijn echter goed te overzien; al vanaf € 1.650,- heb je een op maat outplacementtraject.

Outplacement in Den Haag vindt plaats in allerlei sectoren, waaronder waarschijnlijk die van u. Denk hierbij aan media, ICT, banken, verzekeraars, toerisme en meer. Wij streven ernaar om met een senior coach uit uw omgeving het gehele traject te verzorgen, maar dit zal hij/zij niet alleen doen. Door de juiste specialisten op de juiste plaats in te zetten wordt elke fase van het outplacementtraject goed ingevuld.

coach Den Haag
Prijzen

Onze standaard pakketten

Waarom Carrièrepoort

Cliënten kiezen Carrièrepoort omdat:

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.
  • Altijd een coach in de buurt.
  • Grote slagingskans: 9 op de 10 vindt een nieuwe baan.
  • Kwaliteit: alle coaches zijn gecertificeerd.
  • Maatwerk: je kiest alleen wat jij nodig hebt.
  • Extra baankansen via onze netwerken.

 

  • Actueel: alles over solliciteren anno nu.
  • Ook voor 50-plussers succesvol: ruim 87% score.
  • Gebruikersvriendelijk zoeksysteem met alle online vacatures.
Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar! je kunt ons bereiken via:

☎ 010 – 785 71 78;
? outplacement@carrierepoort.nl;
? De chat – Rechtsonder in je scherm;
⌨ Contactformulier onderaan deze pagina.

Outplacement Den Haag Zakelijke Dienstverlening

Zoals eerder genoemd maken we bij Carrièrepoort onderscheid tussen drie fasen in ons outplacementtraject. Veel mensen vragen zich af waarom zij aan outplacement zouden gaan doen. In onze drie fasen wordt duidelijk waarom outplacement zo’n belangrijke kans is.

Het uiteindelijke doel van je outplacement is het realiseren van een nieuwe baan, door het succesvol verkopen van het merk ‘IK’. Het merk ik begint met stilstaan bij jezelf, dit is de eerste fase. De tweede fase draait om een studie solliciteren en het verkopen van merk ‘IK’. De voordelen van outplacement komen hierbij goed naar voren, je krijgt duidelijkheid en richting. Netwerken is ook erg belangrijk, dit leer je tijdens je outplacementtraject. Kijk ook eens op onze speciale outplacement pagina. Wist je dat outplacement je wel 91% meer kans geeft op een nieuwe baan? Dit is waar het bij fase 3: realiseren van de nieuwe baan, om draait. Leer op juiste wijze naar vacatures zoeken en stel je CV bij!

Den Haag

Adres: Raamweg 4
Postcode: 2596 HL
Plaats: Den Haag

Je kunt ons bereiken voor vragen via 010 – 758 71 78 of mail naar outplacement@carrierepoort.nl. wij denken graag met je mee.

Coaches

Onze Coaches in Den Haag

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”. 

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Carrièrepoort Den Haag

Raamweg 4
Postcode: 2596 HL
Plaats: Den Haag

Carrièrepoort Den Haag:

Adres: Raamweg 4
Postcode: 2596 HL
Plaats: Den Haag
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Bel Carrierepoort     010 – 785 71 78

CARRIÈREPOORT OUTPLACEMENT

Van der Takstraat 28 3071 LL, Rotterdam

Pin It on Pinterest