Outplacement Tilburg

Kom jij uit regio Tilburg of ben je er werkzaam en weet je niet of je recht op outplacement hebt? Misschien ben je niet geheel zeker van de outplacement betekenis of wat een outplacementbureau voor je kan betekenen. We coachen niet alleen in Tilburg, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Wat is outplacement?

Eigenlijk is de outplacement betekenis de begeleiding van werk naar werk. Het vinden van een nieuwe baan is een baan op zich, maar wat is het precies en wat levert outplacement je op? Outplacement is een goede manier om werknemers weer snel naar een volgende functie te begeleiden. Wist je dat outplacement 91% meer kans geeft op een nieuwe baan? Het is in feite een specialistisch loopbaantraject waarin drie fasen te onderscheiden zijn. Bij Carrièrepoort zien we outplacement als een versterkende combinatie van persoonlijke coaching, begeleiding en studie om jezelf klaar te maken voor het sollicitatieproces. Outplacement is in verschillende industrieën toe te passen, waaronder landbouw, administratieve functies en de industriële sector.

Outplacement kosten Tilburg

Het is nu duidelijk dat outplacement waardevol is, maar wat kost het? In Nederland kan gebruik gemaakt worden van een transitiebudget om je te helpen bij je outplacementtraject. Deze begeleiding van werk naar werk bestaat vaak ook uit studie. De kosten van een outplacementtraject zijn goed te overzien, want al vanaf €1.950,- heb je een outplacement traject op maat. Hier wordt je gehele traject begeleid door een senior coach uit Tilburg en omgeving, maar dit doet hij/zij niet alleen. Op het juiste moment worden specialisten ingezet om elke van het outplacementtraject correct in te vullen.

Laat je terugbellen

Outplacementbureau Carrièrepoort

Het outplacementtraject van Carrièrepoort Tilburg bestaat uit een drietal fasen. Deze fasen hebben als doel om je nieuwe baan te realiseren. Vaak vragen mensen zich af, waarom zou ik outplacement gaan doen? De drie fasen die wij hanteren tonen aan waarom en leiden tot het succesvol verkopen van het merk ‘IK’. Fase 1: Kennen en toepassen van merk ‘IK’ begint met het stilstaan bij jezelf. De tweede fase, studie solliciteren en merk ‘IK’ verkopen, leert je effectief solliciteren en jezelf presenteren. Hieruit worden de voordelen van outplacement goed duidelijk, zoals duidelijkheid en richting geven. Fase 3: Realiseren van de nieuwe baan, draait om netwerken en vacatures vinden. Natuurlijk stel je ook je CV bij en kan je deze laten lobbyen door een jobhunter uit Tilburg en omgeving bij werkgevers!

Tilburg

Adres: Pioshaven 1.03
Postcode: 5017 AN
Plaats: Tilburg
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Persoonlijk advies?

Carrièrepoort als outplacementbureau

Garanties Carrièrepoort voor jouw outplacement:

  • Altijd een coach in de buurt.
  • Grote slagingskans: 9 op de 10 vindt een nieuwe baan.
  • Kwaliteit: alle coaches zijn gecertificeerd.
  • Maatwerk: je kiest alleen wat jij nodig hebt.
  • Actueel: alles over solliciteren anno nu.
  • Ook voor 50-plussers succesvol: ruim 87% score.
  • Gebruikersvriendelijk zoeksysteem met alle online vacatures.
  • Extra baankansen via onze netwerken.

Stel je vraag

Pin It on Pinterest