Outplacementbureau Tilburg

Outplacement Tilburg

Kom jij uit regio Tilburg of ben je er werkzaam en weet je niet of je recht op outplacement hebt? Misschien ben je niet geheel zeker van de outplacement betekenis of wat een outplacementbureau voor je kan betekenen. We coachen niet alleen in Tilburg, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Wat is outplacement?

Eigenlijk is de outplacement betekenis de begeleiding van werk naar werk. Het vinden van een nieuwe baan is een baan op zich, maar wat is het precies en wat levert outplacement je op? Outplacement is een goede manier om werknemers weer snel naar een volgende functie te begeleiden. Wist je dat outplacement 91% meer kans geeft op een nieuwe baan? Het is in feite een specialistisch loopbaantraject waarin drie fasen te onderscheiden zijn. Bij Carrièrepoort zien we outplacement als een versterkende combinatie van persoonlijke coaching, begeleiding en studie om jezelf klaar te maken voor het sollicitatieproces. Outplacement is in verschillende industrieën toe te passen, waaronder landbouw, administratieve functies en de industriële sector.

Outplacement kosten Tilburg

Het is nu duidelijk dat outplacement waardevol is, maar wat kost het? In Nederland kan gebruik gemaakt worden van een transitiebudget om je te helpen bij je outplacementtraject. Deze begeleiding van werk naar werk bestaat vaak ook uit studie. De kosten van een outplacementtraject zijn goed te overzien, want al vanaf €1.950,- heb je een outplacement traject op maat. Hier wordt je gehele traject begeleid door een senior coach uit Tilburg en omgeving, maar dit doet hij/zij niet alleen. Op het juiste moment worden specialisten ingezet om elke van het outplacementtraject correct in te vullen.

Coaches Tilburg

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.
Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren
Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Outplacementbureau Carrièrepoort

Het outplacementtraject van Carrièrepoort Tilburg bestaat uit een drietal fasen. Deze fasen hebben als doel om je nieuwe baan te realiseren. Vaak vragen mensen zich af, waarom zou ik outplacement gaan doen? De drie fasen die wij hanteren tonen aan waarom en leiden tot het succesvol verkopen van het merk ‘IK’. Fase 1: Kennen en toepassen van merk ‘IK’ begint met het stilstaan bij jezelf. De tweede fase, studie solliciteren en merk ‘IK’ verkopen, leert je effectief solliciteren en jezelf presenteren. Hieruit worden de voordelen van outplacement goed duidelijk, zoals duidelijkheid en richting geven. Fase 3: Realiseren van de nieuwe baan, draait om netwerken en vacatures vinden. Natuurlijk stel je ook je CV bij en kan je deze laten lobbyen door een jobhunter uit Tilburg en omgeving bij werkgevers!

 

Tilburg

Adres: Pioshaven 1.03
Postcode: 5017 AN
Plaats: Tilburg
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Coaches

Onze Coaches in Tilburg

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Tilburg:

Adres: Pioshaven 1.03
Postcode: 5017 AN
Plaats: Tilburg
Telefoon: 010-785 71 78