De kosten van outplacement

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

De kosten voor outplacement zijn bij Carrièrepoort altijd vanaf begin af aan duidelijk. Wij hanteren transparante prijzen, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Door onze standaardpakketten is het direct helder wat je betaalt en wat je hiervoor terugkrijgt. Voldoet geen enkel standaardpakket aan je wensen? Dan kun je samen met je coach een pakket op maat samenstellen. Ook de kosten van deze persoonlijke outplacement worden voor aanvang van het traject vastgelegd.

De kosten van outplacement hoef je vaak niet zelf te betalen

Hieronder zie je de drie standaardpakketten die wij aanbieden. Je ziet hier meteen welke outplacementbegeleiding je krijgt en hoeveel jou dit gaat kosten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wist je trouwens dat je meestal de kosten voor outplacement niet (geheel) zelf hoeft te betalen?

Van je werkgever krijg je namelijk meestal een transitiebudget mee, waarmee je jouw outplacementbegeleiding kunt bekostigen. Weet je niet zeker of je recht hebt op transitiebudget of hoe je dit moet aanvragen? Schakel ons dan in voor advies.

Onze intakegesprekken zijn gratis

Ben je geïnteresseerd in onze outplacementtrajecten? Of heb je vragen over de inhoud of de kosten? Stuur een e-mail naar info@carrierepoort.nl of bel naar 010 – 785 71 78 en wij geven je alle benodigde informatie. Direct contact opnemen via het online intakeformulier is ook mogelijk. Dan plannen we een telefonisch intakegesprek in. Daarna heb je nog een gesprek met een coach bij jou in de buurt. Beide gesprekken voor outplacement zijn vrijblijvend en kosten jou dus niets.

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Op donderdag 14 oktober zijn wij te vinden op het HR LIVE 2021 congres in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens dit event verzorgen wij o.a. twee keer een workshop over de VitaliteitsAPK en over onze integrale aanpak van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

Als relatie van Carrièrepoort bieden we je graag €15 korting aan op jouw ticket voor HR LIVE 2021. Je ticket is hierdoor mogelijk zelfs gratis! Mail naar info@carrierepoort.nl en ontvang de code.

Na lange tijd zoveel mogelijk online gewerkt te hebben, kijken we ernaar uit om je weer live te ontmoeten!

 

Pin It on Pinterest