De kosten van outplacement

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Outplacement kosten zijn bij Carrièrepoort altijd vanaf begin af aan duidelijk. Wij hanteren transparante prijzen, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Door onze standaardpakketten is het direct helder wat je betaalt en wat je hiervoor terugkrijgt. Voldoet geen enkel standaardpakket aan je wensen? Dan kun je samen met je coach een pakket op maat samenstellen. Ook de kosten van deze persoonlijke outplacement worden voor aanvang van het traject vastgelegd.

Outplacement kosten hoef je vaak niet zelf te betalen

Hieronder zie je de drie standaardpakketten die wij aanbieden. Je ziet hier meteen welke outplacementbegeleiding je krijgt en hoeveel jou dit gaat kosten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wist je trouwens dat je meestal de kosten voor outplacement niet (geheel) zelf hoeft te betalen?

Van je werkgever krijg je namelijk meestal een transitiebudget mee, waarmee je jouw outplacementbegeleiding kunt bekostigen. Weet je niet zeker of je recht hebt op transitiebudget of hoe je dit moet aanvragen? Schakel ons dan in voor advies.

Onze intakegesprekken zijn gratis

Ben je geïnteresseerd in onze outplacementtrajecten? Of heb je vragen over de inhoud of de kosten voor outplacement? Stuur een e-mail naar info@carrierepoort.nl of bel naar 010 – 785 71 78 en wij geven je alle benodigde informatie. Direct contact opnemen via het online intakeformulier is ook mogelijk. Dan plannen we een telefonisch intakegesprek in. Daarna heb je nog een gesprek met een coach bij jou in de buurt. Beide gesprekken voor outplacement zijn vrijblijvend en kosten jou dus niets.

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Outplacement kosten bij Carrièrepoort

Wat kost outplacement? Daar geven wij graag antwoord op! Bij Carrièrepoort hanteren wij transparante prijzen met een goede prijs/kwaliteitverhouding, waardoor jij precies weet waar je aan toe bent. Wij hebben maatwerk pakketten, waardoor direct helder is wat jij of je werkgever betaalt en wat je hiervoor krijgt. Mocht geen van de outplacementprogramma’s aan jouw wensen voldoen, dan kun je samen met je coach een pakket op maat samenstellen. De kosten van deze persoonlijke outplacement worden uiteraard ook voor aanvang van het traject vastgelegd. Wij vinden het belangrijk om jou professioneel en doelgericht door het gehele sollicitatieproces te begeleiden. We houden rekening met jouw behoeften, snelheid en persoonlijke situatie. Wil je ontzorgd worden of is de zekerheid van snel een nieuwe baan belangrijk voor je? Hoe het traject eruit komt te zien, is afhankelijk van jouw situatie. Jij staat als persoon centraal en wij begeleiden jou om een passende baan te vinden. Heb je vragen over de inhoud of de kosten voor outplacement? Neem dan contact met ons op en wij geven jou alle benodigde informatie.

Wat kost outplacement?

Wij bieden drie verschillende pakketten aan met in ieder programma verschillende onderdelen. Het eerste pakket is het Basis programma. Dit programma duurt 3 maanden en geeft jou een goede start in het vinden van een nieuwe baan. In dit pakket maken we samen een concreet functieprofiel, begeleiden we jou in het maken van een onderscheidend cv en motivatiebrief, voeren we resultaatgerichte 1-op-1 gesprekken en volg je een opfriscursus solliciteren: hoe werkt solliciteren tegenwoordig? Het tweede programma  dat wij aanbieden is het Gevorderd programma. Dit is het meest gekozen programma en duurt 6 maanden. Hierin creëren wij ook een concreet functieprofiel en maken we een onderscheidend cv en motivatiebrief. Daarnaast heb je verdiepende 1-op-1 gesprekken over je toekomstige functie en volg je een uitgebreide cursus solliciteren. Ook heb je 12 maanden toegang tot JobDigger, doe je een persoonlijkheidstest en een arbeidsmarkt check en volg je een LinkedIn en social media workshop. Tenslotte krijg je ondersteuning door een online Johunter. Het derde pakket, het Uitgebreid programma, is voor mensen die moeite hebben met het verlies van de baan, het erg moeilijk vinden om te solliciteren, al lange tijd niet hebben gesolliciteerd en ook voor mensen die bijvoorbeeld een andere baan willen. Dit programma beslaat een traject van 9 tot 12 maanden en biedt alles wat je nodig hebt om weer een leuke en passende baan te vinden. Je besteedt extra aandacht aan de verwerking van het verlies van je vorige baan en naast deze rouwverwerking ga je gericht netwerken en actief solliciteren. Wil jij weten welk outplacement programma het best bij jou past? Doe de test en kom erachter!  Mocht jouw ideale programma er niet tussen zitten, neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen wat wij voor jou kunnen betekenen en wat we binnen jouw outplacement budget kunnen gaan doen.

De kosten voor outplacement

Carrièrepoort is een gespecialiseerd outplacement bureau waar de mens én het resultaat centraal staan. Ons doel is te kunnen bijdragen aan jouw werkgeluk en onze ervaren loopbaancoaches met ieder haar/zijn eigen specialisme zullen jou daarin ondersteunen. Wij werken landelijk, dus we hebben vestigingen door heel Nederland. Er is dus altijd wel een coach in de buurt om jou te helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Hier vind je meer informatie over ons en onze loopbaan en outplacement coaches. Wij begeleiden jou van werk naar werk en door ons advies op maat en onze transparante prijzen weet jij op ieder moment waar je aan toe bent. Neem eens een kijkje bij onze programma’s om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Als je direct wilt sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of wilt weten wat de kosten voor outplacement zijn, kun je een vrijblijvende intake inplannen. Carrièrepoort levert outplacementtrajecten op verschillende locaties door heel Nederland. 

Carrièrepoort outplacement kosten

Onze intakegesprekken bij Carrièrepoort zijn gratis, dus ben jij geïnteresseerd in onze outplacementtrajecten? Of heb je vragen over de inhoud of de kosten voor outplacement? Neem dan contact met ons op en wij geven jou alle benodigde informatie. Nadat je contact met ons hebt opgenomen, plannen we een telefonisch intakegesprek in. Daarna vindt er een gesprek plaats met een coach bij jou in de buurt. Zowel het telefonisch gesprek als het gesprek op locatie zijn geheel vrijblijvend en gratis en kosten jou dus niets.

Outplacement kosten hoef je vaak niet zelf te betalen

Wist je dat je meestal de kosten voor outplacement niet (geheel) zelf hoeft te betalen? Van je werkgever krijg je meestal een transitievergoeding mee, waarmee je jouw outplacement begeleiding kunt bekostigen. Dit transitiebudget is een geldbedrag dat de werkgever bij ontslag van een werkgever moet betalen. Dit bedrag kan besteed worden aan scholing of training en aan outplacement en/of juridisch advies. Een outplacement traject bij Carrièrepoort helpt je al heel snel weer aan een baan. Zowel voor dertigers, veertigers, vijftigers als zestigers. De hoogte van het transitiebudget is afhankelijk van leeftijd, inkomen, functie en het aantal dienstjaren. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en dan spreken we elkaar snel! Je kunt ons mailen, bellen, appen of contact opnemen via het contactformulier. Wij nemen altijd binnen twee werkdagen contact met je op en meestal nog dezelfde dag!