De kosten van outplacement

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Outplacement kosten zijn bij Carrièrepoort altijd vanaf begin af aan duidelijk. Wij hanteren transparante prijzen, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Door onze standaardpakketten is het direct helder wat je betaalt en wat je hiervoor terugkrijgt. Voldoet geen enkel standaardpakket aan je wensen? Dan kun je samen met je coach een pakket op maat samenstellen. Ook de kosten van deze persoonlijke outplacement worden voor aanvang van het traject vastgelegd.

Outplacement kosten hoef je vaak niet zelf te betalen

Hieronder zie je de drie standaardpakketten die wij aanbieden. Je ziet hier meteen welke outplacementbegeleiding je krijgt en hoeveel jou dit gaat kosten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wist je trouwens dat je meestal de kosten voor outplacement niet (geheel) zelf hoeft te betalen?

Van je werkgever krijg je namelijk meestal een transitiebudget mee, waarmee je jouw outplacementbegeleiding kunt bekostigen. Weet je niet zeker of je recht hebt op transitiebudget of hoe je dit moet aanvragen? Schakel ons dan in voor advies.

Onze intakegesprekken zijn gratis

Ben je geïnteresseerd in onze outplacementtrajecten? Of heb je vragen over de inhoud of de kosten voor outplacement? Stuur een e-mail naar info@carrierepoort.nl of bel naar 010 – 785 71 78 en wij geven je alle benodigde informatie. Direct contact opnemen via het online intakeformulier is ook mogelijk. Dan plannen we een telefonisch intakegesprek in. Daarna heb je nog een gesprek met een coach bij jou in de buurt. Beide gesprekken voor outplacement zijn vrijblijvend en kosten jou dus niets.

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Pin It on Pinterest