Carrièrepoort Amsterdam

Welkom bij Carrièrepoort in Amsterdam

Carrièrepoort werkt uitsluitend met coaches die hun sporen hebben verdiend in het vakgebied. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit loopbaancoaching aanbieden. Onze trajecten zijn op uw vraag afgesteld. Samen met de senior coach gaat u aan de slag om uw vooraf gestelde doel te behalen.U kunt in Amsterdam terecht bij Carrièrepoort voor zakelijke coaching, management development en meer. Vanuit diverse locaties in Amsterdam werken meerdere coaches.

Diensten van Carrièrepoort

Outplacement

Bent of wordt u boventallig verklaard? Carrièrepoort helpt u bij het vinden van nieuw, passend werk. We bieden u een luisterend oor en geven feedback als dat nodig is. We zullen uw nieuwe baan niet voor u vinden, we geven u wel alle handvaten die nodig zijn om een nieuwe baan te vinden. Met een landelijk netwerk van coaches en branches kunnen we u bovendien warm introduceren bij toekomstige werkgevers.
Outplacement

Zakelijke coaching

Je vindt het tijd voor een nieuwe carrièrestap, wellicht binnen of buiten de huidige werkgever, maar je weet niet waar je moet beginnen. Bij zakelijke coaching helpen we je om de pijnpunten in de huidige functie bloot te leggen en stellen realistische groeidoelen. Daarnaast bieden we diverse tools aan die meer inzicht geven in jouw competenties, vaardigheden, kennis of inzichten.
Zakelijke coaching

Management Development

De taak van een manager/ leidinggevende is om de werknemers zo effeciënt mogelijk te laten werken, terwijl je zelf ook de eigen werkzaamheden kunt afronden. Dit is een uitdagende en cruciale positie binnen de organisatie, je wilt dit zo goed mogelijk uitvoeren. Carrièrepoort helpt je bij jouw ontwikkeling als manager, we zoomen in op jouw relatie met het team/werknemers en geven inzicht in jouw functioneren. Je ontwikkelt je als manager!
Management Development

Loopbaanbegeleiding

Ben je de focus in je carrière kwijt? Weet je niet waar je goed in bent en wil je hier achter komen? Carrièrepoort helpt je verder. Loopbaanbegeleiding is, zoals de naam al doet vermoeden, begeleiding tijdens de gehele loopbaan. Op dit moment zoek je naar antwoorden op dringende vragen. Je bent onrustig en wilt verder. Lees alles over loopbaanbegeleiding.

Amsterdam

Amsterdam

Adres: Krommewaal 9
Postcode: 1011 BS
Plaats: Amsterdam
Telefoonnummer: 010-785 71 78
Outplacement Amsterdam
Loopbaanbegeleiding Amsterdam

Carrièrepoort Amsterdam