Amsterdam Outplacementbureau

Ben je werkzaam in Amsterdam en omgeving en vraag je je af of je recht op outplacement hebt? Wij van Carrièrepoort beantwoorden al je vragen over outplacement, bijvoorbeeld over de outplacement betekenis en over het succes van ons outplacementbureau. Ruim 9 op de 10 mensen krijgen via Carrièrepoort weer een nieuwe functie. Ook gespecialiseerd in 50+ begeleiding! We coachen niet alleen in Amsterdam, kijk op onze pagina vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches. Wil je direct contact over de mogelijkheden in jouw situatie, klik dan hier.

Wat is de betekenis van outplacement?

Wij omschrijven outplacement als persoonlijke marketing en sales om vervolgens begeleiding te krijgen naar je volgende baan, ofwel begeleiding van werk naar werk. Zo’n traject van de ene naar de andere baan is een baan op zich. Wat levert outplacement op en wat is het precies? Outplacement wordt vaak omschreven als een effectieve manier om als medewerker weer snel naar een volgende functie te bewegen, vaak effectiever dan wanneer je dit zelf doet. Een outplacementtraject is in feite een soort specialistisch loopbaantraject.  Wist je dat Carrièrepoort een van de beter scorende outplacementbureaus is? Dat komt doordat we een sterk netwerk hebben van bedrijven die vacatures aanbieden, door professionele en vaak gecertificeerde coaches en door de maatwerk opbouw van elk traject. Het is dus een dat het een versterkende combinatie is van persoonlijke coaching, studie en begeleiding. Dat zorgt er voor dat je als een professional het sollicitatieproces in stapt en je baankans sterk vergroot.

Outplacement Amsterdam: Media, ICT, banken en verzekeringsbedrijven

Carrièrepoort heeft in Amsterdam ervaring in veel sectoren, waaronder toerisme, media, ICT, banken en verzekeraars. Bij ons bureau maken we onderscheid tussen drie fasen in het outplacementtraject, die meestal nodig zijn om de kans op en nieuwe baan zo groot mogelijk te maken. In deze drie fasen wordt duidelijk waarom outplacement zo’n belangrijke kans is. Het uiteindelijke doel van het traject is het realiseren van een nieuwe baan door succesvol verkopen van het merk ‘IK’. In de eerste fase draait het om het kennen en toepassen van merk ‘IK’, waarbij je begint met stilstaan bij jezelf. Fase 2: Studie solliciteren en merk ‘IK’ verkopen leert je de meest effectieve aanpak om te solliciteren en om jezelf op juiste wijze te presenteren. De voordelen van outplacement komen hierbij goed naar voren, je krijgt duidelijkheid en richting. Netwerken en solliciteren is ook erg belangrijk, dit leer je tijdens je outplacementtraject. Wist je dat outplacement je wel 91% meer kans geeft op een nieuwe baan? Dit is waar het bij fase 3: realiseren van de nieuwe baan, om draait. Leer op juiste wijze naar vacatures zoeken en krijg toegang tot de juiste netwerken!

Laat je terugbellen

Outplacementtraject prijs Amsterdam

Om je te helpen bij deze begeleiding van werk naar werk bestaat er in Nederland een outplacement transitiebudget. Het doel van dit transitiebudget is om dit aan outplacement of scholing voor je nieuwe baan te besteden. Kosten van een outplacementtraject zijn goed te overzien. Deze zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de duur van het traject. De gemiddelde kosten zijn zeer aantrekkelijk; al vanaf € 1.950,- heb je een op maat outplacementtraject. Sta vooral goed stil bij wat jij nodig hebt! Je werkt met een senior coach uit jouw omgeving die het gehele traject begeleidt, maar dit doet hij/zij niet helemaal zelf. Door de juiste specialisten op de juiste plaats in te zetten wordt elke fase van het outplacementtraject optimaal ingevuld. Denk bijvoorbeeld aan een social media expert, die jouw traject ondersteunt omdat je meer wilt halen uit LinkedIn of Facebook. Onze outplacementkosten zijn transparant en gericht op wat jij nodig hebt, dat bepaalt de prijs.

Adres: Krommewaal 9
Postcode: 1011BS
Plaats: Amsterdam
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Outplacement bij Carrièrepoort

  • Ruim 9 op de 10 vindt een nieuwe baan.
  • Landelijk werkende gecertificeerde coaches
  • Kies alleen wat jij nodig hebt.
  • Ook voor 50-plussers succesvol
  • Vacature-zoekstysteem met alle online vacatures.
  • Groot zakelijk netwerk

Coaches

Hans Vlieg

Hans Vlieg

Senior Coach

Zonder wrijving geen glans!

Amelia Sealey

Amelia Sealey

Senior Coach

Niemand is zoals jij en dat is nou net jouw kracht!

 

Persoonlijk advies?

Stel je vraag aan Amelia en Hans.

Contact