Outplacement Arnhem

Heb jij recht op outplacement? Als jij werkzaam bent in Arnhem en omgeving is de kans groot dat je in aanmerking komt voor een outplacementtraject. Ken je de outplacement betekenis? Bij outplacementbureau Carrièrepoort beantwoorden wij je vragen. We coachen niet alleen in Arnhem, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Wat is outplacement?

Als het erop lijkt dat je op zoek moet naar een nieuwe baan kan outplacement je verder helpen bij dit proces. Misschien dat het nog niet duidelijk is wat outplacement inhoudt. Outplacement is een effectieve manier om medewerkers naar een volgende functie te begeleiden. Bekijk het als een specialistisch loopbaantraject waarin onderscheid gemaakt wordt tussen drie fasen. Carrièrepoort is één van de beter scorende outplacementbureaus in Arnhem door een sterk netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject. Onze outplacement betekenis is: een versterkende combinatie van persoonlijke coaching, studie en begeleiding. Dit alles om jezelf klaar te stomen voor het uiteindelijke sollicitatieproces.

Outplacement kosten Arnhem

In Nederland bestaat een outplacement transitiebudget om je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Dit transitiebudget is daarom bedoeld voor zowel outplacement als scholing voor je nieuwe baan. Kosten van zo’n outplacementtraject zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de duur van het traject. Echter zijn de gemiddelde kosten goed te overzien; al vanaf €1.950,- heb je een op maat outplacementtraject. Bij Carrièrepoort werken we met een ervaren coach uit Arnhem en omgeving die het hele traject begeleidt. Hij/zij doet niet alles zelf, want door de juiste specialisten op de juiste plaats in te zetten wordt elke fase van outplacement correct ingevuld.

Laat je terugbellen

Outplacementbureau Carrièrepoort

Kies je voor een outplacementtraject bij Carrièrepoort, dan kies je voor een persoonlijk en gespecialiseerd traject met drie fasen. Heb je jezelf weleens afgevraagd: “waarom zou ik outplacement gaan doen?”. De eerste fase van outplacement noemen wij “kennen en toepassen van merk ‘IK’”. In deze fase ligt de focus op stilstaan bij jezelf. Fase 2: Studie solliciteren en merk ‘IK’ leert je de meest effectieve aanpak om te solliciteren en om jezelf goed te presenteren. Hierbij hoort ook netwerken, dit leer je op natuurlijke wijze te doen. Fase 3: Realiseren van de nieuwe baan draait hierom. Wist je dat outplacement je 91% meer kans geeft op een nieuwe baan? Wij helpen je met het vinden van vacatures en bijstellen van je CV, en laten je deze lobbyen door een regionale jobhunter bij werkgevers.

 

Persoonlijk advies?

Johan hield mij de spiegel voor. Dit leerde me uit te gaan van m’n eigen kracht. Door de concrete handvatten kon ik direct aan de slag!
A. Heinne

Dyson

Carrièrepoort als outplacementbureau

Garanties Carrièrepoort voor jouw outplacement:

  • Altijd een coach in de buurt.
  • Grote slagingskans: 9 op de 10 vindt een nieuwe baan.
  • Kwaliteit: alle coaches zijn gecertificeerd.
  • Maatwerk: je kiest alleen wat jij nodig hebt.
  • Actueel: alles over solliciteren anno nu.
  • Ook voor 50-plussers succesvol: ruim 87% score.
  • Gebruikersvriendelijk zoeksysteem met alle online vacatures.
  • Extra baankansen via onze netwerken.

Coaches

Annemiek van der velden

Annemiek van der velden

Senior Coach

zingeving en zelfsturing: neem zelf de regie over je loopbaan.

Stel je vraag

Pin It on Pinterest