Outplacementbureau Arnhem

Outplacement Arnhem

Heb jij recht op outplacement? Als jij werkzaam bent in Arnhem en omgeving is de kans groot dat je in aanmerking komt voor een outplacementtraject. Ken je de outplacement betekenis? Bij outplacementbureau Carrièrepoort beantwoorden wij je vragen. We coachen niet alleen in Arnhem, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Wat is outplacement?

Als het erop lijkt dat je op zoek moet naar een nieuwe baan kan outplacement je verder helpen bij dit proces. Misschien dat het nog niet duidelijk is wat outplacement inhoudt. Outplacement is een effectieve manier om medewerkers naar een volgende functie te begeleiden. Bekijk het als een specialistisch loopbaantraject waarin onderscheid gemaakt wordt tussen drie fasen. Carrièrepoort is één van de beter scorende outplacementbureaus in Arnhem door een sterk netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject. Onze outplacement betekenis is: een versterkende combinatie van persoonlijke coaching, studie en begeleiding. Dit alles om jezelf klaar te stomen voor het uiteindelijke sollicitatieproces.

Outplacement kosten Arnhem

In Nederland bestaat een outplacement transitiebudget om je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Dit transitiebudget is daarom bedoeld voor zowel outplacement als scholing voor je nieuwe baan. Kosten van zo’n outplacementtraject zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de duur van het traject. Echter zijn de gemiddelde kosten goed te overzien; al vanaf €1.950,- heb je een op maat outplacementtraject. Bij Carrièrepoort werken we met een ervaren coach uit Arnhem en omgeving die het hele traject begeleidt. Hij/zij doet niet alles zelf, want door de juiste specialisten op de juiste plaats in te zetten wordt elke fase van outplacement correct ingevuld.

Coaches Arnhem

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren

Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Outplacementbureau Carrièrepoort

Kies je voor een outplacementtraject bij Carrièrepoort, dan kies je voor een persoonlijk en gespecialiseerd traject met drie fasen. Heb je jezelf weleens afgevraagd: “waarom zou ik outplacement gaan doen?”. De eerste fase van outplacement noemen wij “kennen en toepassen van merk ‘IK’”. In deze fase ligt de focus op stilstaan bij jezelf. Fase 2: Studie solliciteren en merk ‘IK’ leert je de meest effectieve aanpak om te solliciteren en om jezelf goed te presenteren. Hierbij hoort ook netwerken, dit leer je op natuurlijke wijze te doen. Fase 3: Realiseren van de nieuwe baan draait hierom. Wist je dat outplacement je 91% meer kans geeft op een nieuwe baan? Wij helpen je met het vinden van vacatures en bijstellen van je CV, en laten je deze lobbyen door een regionale jobhunter bij werkgevers.

Coaches

Onze Coaches in Arnhem

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Arnhem:

Adres: Ijsselburcht 3
Postcode: 6825 BS
Plaats: Arnhem
Telefoon: 010-785 71 78