Outplacementbureau Amersfoort

Ben jij werkzaam in Amersfoort en omgeving en weet je niet of je recht op outplacement hebt? Wij beantwoorden je vragen, waaronder veelgestelde vragen over de exacte outplacement betekenis en ons outplacementbureau in Amersfoort. We coachen niet alleen in Amersfoort, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Het Outplacementtraject

Outplacement is begeleiding van werk naar werk. Het vinden van een nieuwe baan is een baan op zich! Wat is outplacement precies en wat levert het je op? Outplacement is een effectieve manier om medewerkers weer snel naar een volgende functie te begeleiden. In feite is een outplacementtraject een specialistisch loopbaantraject waarin 3 fasen te onderscheiden zijn. Carrièrepoort is één van de beter scorende outplacementbureaus in Amersfoort door een sterk netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject. Dit is de outplacement betekenis van Carrièrepoort: we zien het als een versterkende combinatie van persoonlijke coaching, studie en begeleiding om jezelf klaar te stomen voor het ‘sollicitatieproces’. Outplacement is erg breed toe te passen, ook bij kleinere ondernemingen.

Outplacementtraject Kosten Amersfoort

In Nederland bestaat een outplacement transitiebudget om je te helpen bij deze begeleiding van werk naar werk. Het doel van deze transitievergoeding is outplacement of scholing voor je nieuwe baan. Kosten van een outplacementtraject verschillen en zijn afhankelijk van een aantal factoren. De gemiddelde kosten zijn goed te overzien; al vanaf €1.950,- heb je een op maat outplacementtraject. We werken met een senior coach uit Amersfoort en omgeving die het hele traject begeleidt, maar hij/zij doet niet alles zelf. Door de juiste specialisten op de juiste plaats in te zetten wordt elke fase van het outplacementtraject correct ingevuld.

Persoonlijk advies?

Stel je vraag aan Johan en Carla.

Outplacementbureau Carrièrepoort

Bij outplacementbureau Carrièrepoort onderscheiden wij drie fasen in het outplacementtraject. Veel mensen vragen zich af: “waarom zou ik outplacement gaan doen?”. Bij Carrièrepoort laten we zien waarom met drie fasen. Deze drie fasen leiden tot het succesvol verkopen van het merk ‘IK’. Fase 1: Kennen en toepassen van merk ‘IK’ begint met het stilstaan bij jezelf. Fase 2: Studie solliciteren en merk ‘IK’ verkopen, benadrukt de voordelen van outplacement, zoals duidelijkheid en richting geven. Je leert de meest effectieve aanpak om te solliciteren en om jezelf goed te presenteren. Erg belangrijk is ook netwerken, wat je tijdens outplacement op natuurlijke wijze leert. Wist je dat outplacement je 74% meer kans geeft op een nieuwe baan? Hier draait het bij Fase 3: Realiseren van de nieuwe baan om. Leer op een slimme manier vacatures vinden, stel je CV bij en laat dit door een regionale job hunter lobbyen bij werkgevers. Dat zorgt voor resultaten!

Adres: Arnhemseweg 6
Postcode: 3817 CH
Plaats: Amersfoort
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Laat je terugbellen

Outplacementbureau Carrièrepoort

  • Altijd een coach in de buurt.
  • 91% plaatsingsresultaat
  • Gecertificeerde Coaches
  • Stel zelf je pakket samen
  • Online vacature-zoeksysteem
  • Groot zakelijk netwerk

Coaches

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Carla Scholten

Carla Scholten

Senior Coach

Wie zijn bestemming kent, vindt de weg.

 

Contact

Pin It on Pinterest