Outplacementbureau Amersfoort

Ben jij werkzaam in Amersfoort en omgeving en weet je niet of je recht op outplacement hebt? Wij beantwoorden je vragen, waaronder veelgestelde vragen over de exacte outplacement betekenis en ons outplacementbureau in Amersfoort. We coachen niet alleen in Amersfoort, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Het Outplacementtraject

Outplacement is begeleiding van werk naar werk. Het vinden van een nieuwe baan is een baan op zich! Wat is outplacement precies en wat levert het je op? Outplacement is een effectieve manier om medewerkers weer snel naar een volgende functie te begeleiden. In feite is een outplacementtraject een specialistisch loopbaantraject waarin 3 fasen te onderscheiden zijn. Carrièrepoort is één van de beter scorende outplacementbureaus in Amersfoort door een sterk netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject. Dit is de outplacement betekenis van Carrièrepoort: we zien het als een versterkende combinatie van persoonlijke coaching, studie en begeleiding om jezelf klaar te stomen voor het ‘sollicitatieproces’. Outplacement is erg breed toe te passen, ook bij kleinere ondernemingen.

Outplacementtraject Kosten Amersfoort

In Nederland bestaat een outplacement transitiebudget om je te helpen bij deze begeleiding van werk naar werk. Het doel van deze transitievergoeding is outplacement of scholing voor je nieuwe baan. Kosten van een outplacementtraject verschillen en zijn afhankelijk van een aantal factoren. De gemiddelde kosten zijn goed te overzien; al vanaf €1.950,- heb je een op maat outplacementtraject. We werken met een senior coach uit Amersfoort en omgeving die het hele traject begeleidt, maar hij/zij doet niet alles zelf. Door de juiste specialisten op de juiste plaats in te zetten wordt elke fase van het outplacementtraject correct ingevuld.

Coaches Amersfoort

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.
Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren
Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Outplacementbureau Carrièrepoort

Bij outplacementbureau Carrièrepoort onderscheiden wij drie fasen in het outplacementtraject. Veel mensen vragen zich af: “waarom zou ik outplacement gaan doen?”. Bij Carrièrepoort laten we zien waarom met drie fasen. Deze drie fasen leiden tot het succesvol verkopen van het merk ‘IK’. Fase 1: Kennen en toepassen van merk ‘IK’ begint met het stilstaan bij jezelf. Fase 2: Studie solliciteren en merk ‘IK’ verkopen, benadrukt de voordelen van outplacement, zoals duidelijkheid en richting geven.

Je leert de meest effectieve aanpak om te solliciteren en om jezelf goed te presenteren. Erg belangrijk is ook netwerken, wat je tijdens outplacement op natuurlijke wijze leert. Wist je dat outplacement je 74% meer kans geeft op een nieuwe baan? Hier draait het bij Fase 3: Realiseren van de nieuwe baan om. Leer op een slimme manier vacatures vinden, stel je CV bij en laat dit door een regionale job hunter lobbyen bij werkgevers. Dat zorgt voor resultaten!

Contact

Adres: Arnhemseweg 6
Postcode: 3817 CH
Plaats: Amersfoort
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Coaches

Onze Coaches in Amersfoort

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Amersfoort:

Adres: Arnhemseweg 6
Postcode: 3817 CH
Plaats: Amersfoort
Telefoon: 010-785 71 78