Welkom bij Carrièrepoort in Den Haag

Op meerdere locaties in Den Haag kunt u terecht voor loopbaanbegeleiding, outplacement, zakelijke coaching en management development bij Carrièrepoort. Samen met uw senior loopbaancoach gaat u aan de slag om uzelf te ontwikkelen. U heeft bij ons altijd een traject op maat. Door goed te kijken wat u echt nodig hebt komen we altijd tot een geschikte oplossing voor uw situatie. Voor een vrijblijvende kennismaking in Den Haag kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor.

Wat bieden wij aan?

  • Outplacement: wij zijn een outplacementbureau met resultaatgerichte visie.
  • Zakelijke coaching: u wilt uzelf ontwikkelen in uw huidige functie? Dat kan met zakelijke coaching
  • Management Development: management development helpt managers bij het ontwikkeling van hun competenties
  • Loopbaanbegeleiding: mist uw carrière richting en bent u op zoek naar uw talenten en wilt u de volgende stap bepalen? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor u.

Den Haag

U kunt in Den Haag terecht voor outplacement, loopbaanbegeleiding, management development en zakelijke coaching.

Adres:  Raamweg 4
Postcode:2596 HL
Plaats:Den Haag
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Carrièrepoort Den Haag

Op donderdag 14 oktober zijn wij te vinden op het HR LIVE 2021 congres in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens dit event verzorgen wij o.a. twee keer een workshop over de VitaliteitsAPK en over onze integrale aanpak van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

Als relatie van Carrièrepoort bieden we je graag €15 korting aan op jouw ticket voor HR LIVE 2021. Je ticket is hierdoor mogelijk zelfs gratis! Mail naar info@carrierepoort.nl en ontvang de code.

Na lange tijd zoveel mogelijk online gewerkt te hebben, kijken we ernaar uit om je weer live te ontmoeten!

 

Pin It on Pinterest