Loopbaanbegeleiding Den Haag

Wil jij je carrière naar een hoger niveau tillen en je persoonlijke functioneren op de werkvloer verbeteren? Dan kan Carrièrepoort Den Haag je daar uitstekend bij helpen. Door middel van een loopbaantraject kun je onder begeleiding van professionele coaches werken aan jouw ontwikkelpunten. Je kan zelf richting geven aan het loopbaantraject waardoor je altijd een persoonlijke traject volgt. De coaches zullen goed kijken naar datgene wat jij nodig hebt. Wij van Carrièrepoort begeleiden je om meer inzicht te krijgen in jouw talenten en competenties en deze verder te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat je met meer zelfvertrouwen aan jouw carrière kunt gaan werken.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Door middel van loopbaanbegeleiding kunt u werken aan uw competenties gedurende uw loopbaan. Hierdoor kunt u meer uit uw huidige werk halen en uw competenties optimaal inzetten. Een loopbaantraject bij Carrièrepoort Den Haag bestaat uit vijf belangrijke stappen.

  • Stap 1 : Kennismaken en zorgen voor een goed  en veilig gevoel met de coach. Het kennismaken vindt plaats door middel van een intake gesprek. De coach zal tijdens dit intake gesprek gerichte vragen stellen. Dit doet de coach om jouw beter te begrijpen en de huidige situatie beter in kaart te brengen. Door de huidige en gewenste situatie in kaart te brengen kan de gap tussen de huidige en gewenste situatie beter geanalyseerd worden.
  • Stap 2: Het analyseren van jouw vraagstuk en het opstellen van een persoonlijk plan van aanpak door jouw coach.
  • Stap 3: Verkrijgen van nieuwe inzichten en het leren van nieuwe technieken. Dit wordt gedaan door middel van verschillende opdrachten en het afnemen van verschillende testen. Hierbij kun je denken aan tests zoals een beroepskeuzetest, competentietest of een persoonlijkheidstest. Door deze opdrachten en tests wordt er inzicht verkregen in jouw sterktes, valkuilen, leerpunten en kansen.
  • Stap 4: Het toepassen van de nieuwe inzichten en technieken centraal.
  • Stap 5: Evalueren in welke mate de vooraf geformuleerde doelen zijn bereikt.
  • Stap 6: Borgen van je doelen en loopbaanperspectief. Optioneel kun je elke 3 jaar een Quickscan door een externe loopbaanadviseur uit laten voeren.

Wat zijn de kosten voor loopbaanbegeleiding?

Je kunt al deelnemen aan een loopbaantraject vanaf €950,- exclusief BTW. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk, de tests die worden afgenomen en de snelheid waarmee het traject kan worden afgerond. De kosten voor een loopbaantraject worden vaak betaald door de werkgever. De werkgevers houden namelijk een opleidingsbudget bij waarmee het traject betaald mee zou kunnen worden.

Meer informatie vind je op onze speciale pagina over loopbaanbegeleiding.

Carrièrepoort Den Haag contact

Carrièrepoort heeft meerdere vestigingen in Den Haag. Hierdoor is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Naast loopbaanbegeleiding kun je bij Carrièrepoort Den Haag ook terecht voor outplacement, management development en zakelijke coaching.  Samen met uw persoonlijke loopbaancoach gaat u aan de slag om uzelf te ontwikkelen en werk gerelateerde vraagstukken te beantwoorden. Carrièrepoort biedt trajecten op maat aangepast aan uw situatie. Er wordt goed gekeken naar wat u nodig heeft om tot een geschikte oplossing te komen. Neem nu contact op met Carrièrepoort voor een vrijblijvende kennismaking in Den Haag.

Adres:  Raamweg 4
Postcode: 2596 HL
Plaats: Den Haag
Telefoonnummer: 010-785 71 78

%

Tevredenheidsgarantie

Met Ernst heb ik meerdere coaching gesprekken gehad waarbij het mij zeer beviel dat hij met beide benen op de grond bleef.  Hij is duidelijk in zijn vraagstelling en geeft je inzichten die ogenschijnlijk zo voor de hand liggen. Een man uit de praktijk en niet vanuit een boekje.
Leon

SUWR

Neem contact met ons op

Pin It on Pinterest