Loopbaanbegeleiding Den Haag

Wil jij je carrière naar een hoger niveau tillen en je persoonlijke functioneren op de werkvloer verbeteren? Dan kan Carrièrepoort Den Haag je daar uitstekend bij helpen. Door middel van een loopbaantraject kun je onder begeleiding van professionele coaches werken aan jouw ontwikkelpunten. Je kan zelf richting geven aan het loopbaantraject waardoor je altijd een persoonlijke traject volgt. De coaches zullen goed kijken naar datgene wat jij nodig hebt. Wij van Carrièrepoort begeleiden je om meer inzicht te krijgen in jouw talenten en competenties en deze verder te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat je met meer zelfvertrouwen aan jouw carrière kunt gaan werken.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Door middel van loopbaanbegeleiding kunt u werken aan uw competenties gedurende uw loopbaan. Hierdoor kunt u meer uit uw huidige werk halen en uw competenties optimaal inzetten. Een loopbaantraject bij Carrièrepoort Den Haag bestaat uit vijf belangrijke stappen.

  • Stap 1 : Kennismaken en zorgen voor een goed  en veilig gevoel met de coach. Het kennismaken vindt plaats door middel van een intake gesprek. De coach zal tijdens dit intake gesprek gerichte vragen stellen. Dit doet de coach om jouw beter te begrijpen en de huidige situatie beter in kaart te brengen. Door de huidige en gewenste situatie in kaart te brengen kan de gap tussen de huidige en gewenste situatie beter geanalyseerd worden.
  • Stap 2: Het analyseren van jouw vraagstuk en het opstellen van een persoonlijk plan van aanpak door jouw coach.
  • Stap 3: Verkrijgen van nieuwe inzichten en het leren van nieuwe technieken. Dit wordt gedaan door middel van verschillende opdrachten en het afnemen van verschillende testen. Hierbij kun je denken aan tests zoals een beroepskeuzetest, competentietest of een persoonlijkheidstest. Door deze opdrachten en tests wordt er inzicht verkregen in jouw sterktes, valkuilen, leerpunten en kansen.
  • Stap 4: Het toepassen van de nieuwe inzichten en technieken centraal.
  • Stap 5: Evalueren in welke mate de vooraf geformuleerde doelen zijn bereikt.
  • Stap 6: Borgen van je doelen en loopbaanperspectief. Optioneel kun je elke 3 jaar een Quickscan door een externe loopbaanadviseur uit laten voeren.

Wat zijn de kosten voor loopbaanbegeleiding?

Je kunt al deelnemen aan een loopbaantraject vanaf €950,- exclusief BTW. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk, de tests die worden afgenomen en de snelheid waarmee het traject kan worden afgerond. De kosten voor een loopbaantraject worden vaak betaald door de werkgever. De werkgevers houden namelijk een opleidingsbudget bij waarmee het traject betaald mee zou kunnen worden.

Meer informatie vind je op onze speciale pagina over loopbaanbegeleiding.

Coaches Den Haag

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren
Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Carrièrepoort Den Haag contact

Carrièrepoort heeft meerdere vestigingen in Den Haag. Hierdoor is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Naast loopbaanbegeleiding kun je bij Carrièrepoort Den Haag ook terecht voor outplacement, management development en zakelijke coaching.  Samen met uw persoonlijke loopbaancoach gaat u aan de slag om uzelf te ontwikkelen en werk gerelateerde vraagstukken te beantwoorden. Carrièrepoort biedt trajecten op maat aangepast aan uw situatie. Er wordt goed gekeken naar wat u nodig heeft om tot een geschikte oplossing te komen. Neem nu contact op met Carrièrepoort voor een vrijblijvende kennismaking in Den Haag.

Adres: Raamweg 4
Postcode: 2596 HL
Plaats: Den Haag
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Coaches

Onze Coaches in Den Haag

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Den Haag:

Adres: Raamweg 4
Postcode: 2596 HL
Plaats: Den Haag
Telefoon: 010-785 71 78