Persoonlijke effectiviteit

Vakgebied

Zakelijke ontwikkeling

Opleidingsniveau

HBO+

Duur

3 gesprekken à 70 tot 90 minuten (online of live) + persoonlijkheidstest

Investering

995 euro, incl. BTW.

Cursus persoonlijke effectiviteit

Tijdens de cursus Persoonlijke effectiviteit werk je met een loopbaancoach aan de talenten, competenties en capaciteiten die je verder wilt versterken. Het zorgt voor persoonlijke groei, voor meer werkplezier en kansen in je baan. Mooie bijkomstigheid is dat je ook interessant blijft voor je werkgever en voor de arbeidsmarkt. Voorbeelden van vraagstukken die we kunnen bespreken zijn; “Hoe effectief ben ik in mijn werk?”, “Hoe leer ik beter plannen en hoe bereik ik mijn doelen effectiever?”, ‘Ik weet niet goed hoe ik mijn volgende carrièrestap effectief moet vormgeven, hoe doe ik dat?’ en “Hoe breng ik focus aan in mijn werk?”.

Inhoud van de cursus

  • 3 verdiepende gesprekken 1-op-1 coaching met een loopbaancoaches. We bespreken jouw toekomstperspectieven en brengen je huidige en gewenste werksituatie in kaart. We gaan werken aan het versterken van vaardigheden of competenties. Ook behandelen we handige modellen als time management, Hershey & Blanchard, de Energiematrix.
  • 1 verdiepende test of scan. Deze stemmen we af op jouw wensen en vragen. Dit kan bijvoorbeeld een arbeidsmarktscan zijn, een ondernemerstest of een persoonlijkheidstest. Tijdens een van de 1-op-1 sessies worden de uitkomsten besproken.
  • De cursusdata bepalen we in overleg. In Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Gelderland kun je de cursus zowel live als via Teams volgen. In de overige provincies bieden we de cursus via Teams aan.

Voor wie is de cursus bedoeld?

Voor iedereen (ook ondernemers en werkzoekenden!) met een opleidingsachtergrond vanaf HBO of hoger die ervaart dat haar/zijn persoonlijke effectiviteit wel een oppepper kan gebruiken.

Wat is het effect van de cursus?

Na de cursus heb je beter inzicht in je eigen gedrag. Je kunt jouw kwaliteiten en uitdagingen doelgericht veranderen naar meer effectiviteit. Samen met je coach stel je een persoonlijk ontwikkelplan of een signaalplan op. Dit ontwikkelplan zorgt ervoor dat je ook op de langere termijn blijft werken aan je professionele ontwikkeling. 

Schrijf je in

Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Carrièrepoort.

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je krijgt inzicht in jouw potentieel en jouw kwaliteiten, aandachtspunten en uitdagingen om je persoonlijke effectiviteit te verhogen.

Wij zijn aangesloten bij en lid van