CURSUS PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

Vakgebied: Persoonlijke ontwikkeling

Opleidingsniveau: MBO4+

Duur: 2,5 uur 1-op-1 coaching (live of online), verdiepende scan en 2,5 uur training persoonlijke effectiviteit

Investering: 995 euro, incl. BTW. 

Cursus persoonlijke effectiviteit

Tijdens de cursus Persoonlijke Effectiviteit ga je samen met jouw loopbaancoach op zoek naar de beste manier om jouw talenten, competenties en capaciteiten verder te versterken. Dit kan zich uiten in jouw huidige functie óf je gaat samen met je coach op zoek naar jouw nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt. Jouw persoonlijke leerdoelen staan natuurlijk centraal. Voorbeelden van vraagstukken die we kunnen bespreken zijn; “Hoe effectief ben ik in mijn werk?”, “Hoe leer ik beter plannen en hoe bereik ik mijn doelen effectiever?”, ‘Ik weet niet goed hoe ik mijn volgende carrièrestap effectief moet vormgeven, hoe doe ik dat?’ en “Hoe houd ik focus op mijn prioriteiten?”.  

 

Inhoud van de cursus

  • 3 verdiepende gesprekken 1-op-1 coaching (à circa 50 minuten per gesprek) met een van onze senior loopbaancoaches. We bespreken jouw toekomstperspectieven en brengen je huidige en gewenste werksituatie in kaart. Ook werken we actief aan het versterken van een of enkele competenties of vaardigheden.
  • 1 verdiepende test of scan, deze wordt afgestemd op jouw wensen en positie op de arbeidsmarkt. Dit kan bijvoorbeeld een Arbeidsmarktscan zijn, een ondernemerstest of een persoonlijkheidstest. Tijdens een van de 1-op-1 sessies worden de uitkomsten besproken: wat betekent dit voor jouw werksituatie?
  • 1 training Persoonlijke Effectiviteit van ca. 2,5 uur, waarin we op een praktische manier aan de slag gaan met time-management, effectief plannen en methoden om eenvoudiger of sneller je doelen te halen.
  • De cursusdata worden in overleg met jou samengesteld. In de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Gelderland kun je de cursus zowel live als digitaal via Zoom/Teams volgen. In de provincies Noord-Brabant, Zeeland, Limburg, Overijssel, Groningen, Friesland en Drenthe bieden we de cursus digitaal aan.

Voor wie is de cursus bedoeld:

Voor iedereen in de Nederlandse arbeidsmarkt (ook ondernemers en werkzoekenden!) met een opleidingsachtergrond vanaf MBO4 of hoger die ervaart dat haar/zijn persoonlijke effectiviteit wel een oppepper kan gebruiken.

Wat is het effect van de cursus, wat kun je, of wat doe je anders?

Na het volgen van de cursus heb je een helder inzicht verkregen in je eigen gedrag. Je hebt inzicht gekregen in jouw potentieel en jouw kwaliteiten, aandachtspunten en uitdagingen om je persoonlijke effectiviteit te verhogen. Daarnaast ben je in staat je belangen helder en duidelijk te communiceren en heb je geleerd hoe je op een effectieve manier je doelen kunt bereiken. Samen met je coach stel je een persoonlijk ontwikkelplan op. Dit ontwikkelplan ondertekenen we uiteindelijk als extra belofte aan jezelf om ermee aan de slag te gaan en aan de slag te blijven met je professionele ontwikkeling. 

 

Schrijf je in

Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Carrièrepoort.

Je krijgt inzicht in jouw potentieel en jouw kwaliteiten, aandachtspunten en uitdagingen om je persoonlijke effectiviteit te verhogen.

Pin It on Pinterest