De banen van morgen

De banen van morgen

De afgelopen decennia is onze manier van werken drastisch veranderd. Onder invloed van de technologische ontwikkelingen en de maatregelen in verband met het corona virus, werken we substantieel meer vanuit huis. Maar hoe ziet de verdere toekomst van ons werk eruit in deze onzekere tijden? Waar moeten we onze pijlen op richten en welke banen hebben nog weinig toekomst als gevolg van deze ontwikkelingen?

Lees meer
Belemmerende overtuigingen

Belemmerende overtuigingen

“We don’t see things as they are, we see them as we are” – Anais Nin. Door de filters in ons brein interpreteert ieder mens eenzelfde situatie op weer een andere manier. Een van de belangrijkste filters zijn je overtuigingen. Maar wat als deze overtuigingen belemmerend zijn?

Lees meer
Wat maakt een leider anno 2021 succesvol?

Wat maakt een leider anno 2021 succesvol?

Om goed de rol van manager in te vullen zijn er belangrijke criteria die iemand anno 2021 tot een goede leider of een adequaat manager maken. En bij het versterken van die criteria is er veel winst te behalen door een loopbaancoach in te zetten.

Lees meer
Hoe kom je weer terug bij de kern?

Hoe kom je weer terug bij de kern?

In deze vreemde Corona tijd zijn veel van onze dagelijkse activiteiten noodgedwongen stil komen te liggen. Er zijn verschillende manieren om meer ‘tot jezelf’ en je eigen kern te komen. In deze blog zet ik er een aantal op een rijtje.

Lees meer
SLIM? Doen!

SLIM? Doen!

Deze maand is het eerste aanvraag tijdvak van 2021 voor de SLIM-subsidie voor MKB’ers geopend. Mooi moment om eens wat dieper in dit ondersteuningsinitiatief te duiken; wat is de aanleiding, de invulling en waarom zou je deelnemen?

Lees meer

Pin It on Pinterest