Loopbaanbegeleiding

Met loopbaanbegeleiding vooruit

Wil je direct je loopbaanontwikkeling een boost geven of heb je eerst meer verdieping in je probleemstelling nodig met een coach die samen met jou een plan van aanpak maakt?

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een loopbaancoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het begeleiden van iemand zij/haar loopbaan, met als doel het vinden van een baan waarin iemand volledig tot zijn recht komt. Deze begeleiding wordt uitgevoerd door een professionele loopbaanadviseur of -coach, welke helpt met het formuleren en bereiken van doelen in de loopbaan. Het loopbaanbegeleidingstraject is vaak van onderzoekende, ondersteunende of uitvoerende aard. Dit ligt geheel aan de wensen van de cliënt en de doelen die er gesteld zijn in de beginfase van het traject.

Hoe gaat loopbaancoaching in zijn werk?

Heb je het gevoel dat je iets anders zoekt, maar weet je niet precies wat? Of vraag je je af hoe je er precies achter komt wat je wilt? Met concreet en persoonlijk loopbaanadvies worden er samen met jou loopbaandoelen geformuleerd op basis van jouw wensen en kwaliteiten, en wordt er verdieping gezocht in je probleemstelling.

Elk loopbaantraject kent de volgende 6 stappen:

  1. Kennismaken en een vertrouwd en veilig gevoel krijgen bij jouw coach.
  2. Analyse van jouw vraagstuk en opstellen van een persoonlijk plan van aanpak.
  3. Creëren van inzichten en leren van nieuwe technieken.
  4. Toepassen van je nieuwe inzichten en technieken.
  5. Evaluatie of je doel(en) bereikt zijn/is.
  6. Borgen van je doelen en loopbaanperspectief.

Waar resulteert loopbaanadvies in?

Wanneer we door middel van gesprekken, een beroepskeuzetest of een persoonlijkheidstest erachter zijn gekomen welke richting je uit wilt, stel je samen met je loopbaancoach een plan van aanpak op. Als je doelen zijn gesteld en duidelijk is waar je verbeteringen wil in je loopbaan, gaan we samen met je aan de slag om jouw gestelde doelen te bereiken. Je hebt toegang tot ons grote zakelijke netwerk en trainingen of cursussen. Dit draagt allemaal bij aan jouw doelen en de loopbaanstappen die je voor ogen hebt. Binnen enkele maanden heb jij jouw gewenste doelen en stappen behaald.

Bij ons bleek dat 94% van de ondervraagden van 115 loopbaantrajecten hun doel helemaal of grotendeels hebben bereikt. We zorgen er altijd voor dat je doelen meetbaar zijn, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat het traject met loopbaanadvies een succes was. Carrièrepoort biedt loopbaanbegeleiding op maat door heel het land.

Bel: 010 785 71 78

Duidelijkheid in je loopbaan met een loopbaan begeleider

Het kan lastig zijn om je twijfels over je huidige loopbaan bespreekbaar te maken. Actie ondernemen kan even duren, maar het is een goed teken wanneer je er actief over nadenkt. Je zult je ook afvragen: wat zijn de kosten van loopbaanbegeleiding? Daar zijn we bij Carrièrepoort heel helder in. Een loopbaantraject start namelijk al vanaf € 975,- exclusief btw. Echter hebben veel werknemers ook een opleidingsbudget of employability budget beschikbaar waarmee het traject bekostigd kan worden. Ook zou je kunnen kiezen voor een eerste kennismaking met ons door middel van een Loopbaan Boost.

Met één gesprek en een praktische test, zoals een beroepskeuzetest of competentietest, maak je al een goede stap. Daarna kun je natuurlijk verder gaan met een compleet traject! Neem gerust contact met ons op om de mogelijke modules en opties voor loopbaanadvies met één van onze loopbaan begeleiders te bespreken. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 010 – 785 71 78 of door een e-mail te sturen naar info@carrierepoort.nl. Wanneer je op je gemak een intakeformulier hebt ingevuld, benaderen wij jou binnen één werkdag over je aanvraag. Met loopbaanadvies schep je duidelijkheid en neem je stappen in de richting van een passende loopbaan.

PRIJZEN | Loopbaanbegeleiding kosten

Onze pakketten

Zo snel mogelijk starten? Bestel dan direct het pakket wat bij jou past.
Liever zelf kiezen welke modules je wil afnemen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een loopbaanbegeleidingscoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Onze loopbaanbegeleiding locaties

Als loopbaanbegeleiding bureau leveren we loopbaantrajecten op verschillende locaties door heel Nederland, zo zijn wij onder andere werkzaam in:

West-Nederland

Rotterdam

Amsterdam

Zierikzee

Den Haag

Gouda

 

Midden-Nederland

Amersfoort

Utrecht

Hilversum

Noord-Nederland

Alkmaar

Sneek

Leeuwarden

Den Helder

Oost-Nederland

Almelo

Apeldoorn

Arnhem

Assen

Deventer

Ede

Meppel

Nijmegen

Zuid-Nederland

Den Bosch

Tilburg

Eindhoven

Breda

 

Pin It on Pinterest