Loopbaanbegeleiding

Met loopbaanbegeleiding vooruit

Heb je zin om je carrière een flinke boost te geven? Of wil je eerst wat dieper ingaan op je situatie met een coach die samen met jou een plan smeedt? Let’s go!

Vrijblijvende intake
Advies op maat
Transparante prijzen

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een loopbaancoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Hoe gaat loopbaancoaching in zijn werk?

Voel je dat je iets anders zoekt, maar weet je niet precies wat? Of wil je ontdekken hoe je erachter komt wat je echt wilt? Met praktisch en persoonlijk loopbaanadvies formuleren we samen met jou loopbaandoelen op basis van jouw wensen en kwaliteiten, en verdiepen we ons in je vraagstuk. Elk loopbaantraject doorloopt deze 6 stappen:

 1. Kennismaking en het opbouwen van vertrouwen in jouw coach.
 2. Analyse van jouw vraagstuk en opstellen van een persoonlijk plan van aanpak.
 3. Verkrijgen van inzichten en leren van nieuwe technieken.
 4. Toepassen van je nieuwe inzichten en technieken.
 5. Evaluatie of je doelen zijn bereikt.
 6. Borgen van je doelen en loopbaanperspectief.

Waar resulteert loopbaanadvies in?

Nadat we door gesprekken, beroepskeuzetesten of persoonlijkheidstesten hebben ontdekt welke richting je op wilt, stel je samen met je loopbaancoach een plan van aanpak op. Zodra je doelen zijn bepaald en de gewenste verbeteringen in je loopbaan helder zijn, gaan we samen aan de slag om ze te bereiken. Je krijgt toegang tot ons uitgebreide zakelijke netwerk en kunt deelnemen aan trainingen en cursussen, allemaal gericht op jouw doelen en de loopbaanstappen die je wilt zetten. Binnen enkele maanden heb jij je gewenste doelen behaald.

Uit ons onderzoek bleek dat 94% van de respondenten, betrokken bij 115 loopbaantrajecten, hun doelen helemaal of grotendeels hebben bereikt. We zorgen er altijd voor dat je doelen meetbaar zijn, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat het loopbaanadvies een succes was. Carrièrepoort biedt loopbaanbegeleiding op maat door heel het land.

Helderheid in jouw loopbaan met een loopbaanbegeleider

Het is soms best lastig om jouw twijfels over je huidige loopbaan te uiten. Het kost misschien even tijd voordat je actie onderneemt, maar het is een positief teken dat je er actief over nadenkt. Je vraagt je wellicht ook af: wat zijn de kosten van loopbaanbegeleiding? Bij Carrièrepoort zijn we hier duidelijk over. Een loopbaantraject begint namelijk al vanaf € 975,- exclusief btw. Veel werknemers beschikken echter over een opleidingsbudget of employability budget waarmee het traject gefinancierd kan worden.

Met slechts één gesprek en een praktische test, zoals een beroepskeuzetest of competentietest, zet je al een goede stap. Natuurlijk kun je daarna verdergaan met een volledig traject! Neem gerust contact met ons op om de mogelijke modules en opties voor loopbaanadvies te bespreken met één van onze loopbaanbegeleiders. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 010 – 785 71 78 of door een e-mail te sturen naar info@carrierepoort.nl. Als je een intakeformulier hebt ingevuld, nemen wij binnen één werkdag contact met je op over je aanvraag. Met loopbaanadvies breng je helderheid en zet je stappen richting een passende loopbaan.

Onze pakketten

Zo snel mogelijk starten? Bestel dan direct het pakket wat bij jou past.
Liever zelf kiezen welke modules je wil afnemen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een loopbaanbegeleidingscoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Carrièrepoort is jouw perfecte loopbaanbegeleider

Als jij het gevoel hebt dat je iets anders zoekt, maar niet precies weet wat, of je vraagt je af hoe je er precies achter komt wat je wilt, dan ben je bij Carrièrepoort aan het juiste adres. Op basis van jouw wensen en kwaliteiten worden er samen met jou loopbaandoelen geformuleerd. Elk loopbaantraject kent de volgende 6 stappen:

 • Kennismaken en een vertrouwd en veilig gevoel krijgen bij jouw coach
 • Analyse van jouw vraagstuk en opstellen van een persoonlijk plan van aanpak
 • Creëren van inzichten en leren van nieuwe technieken
 • Toepassen van je nieuwe inzichten en technieken
 • Evaluatie of je doel(en) bereikt zijn/is
 • Borgen van je doelen en loopbaanperspectief

Door middel van gesprekken, een beroepskeuzetest of een persoonlijkheidstest komen wij erachter welke richting je uit wilt en vervolgens stel je samen met je loopbaanbegeleider een plan van aanpak op. Samen gaan we aan de slag om jouw gestelde doelen te bereiken. Wij hebben een groot zakelijk netwerk en een divers aanbod aan trainingen en cursussen, waar jij ook toegang tot hebt. Dit draagt allemaal bij aan het bereiken van jouw doelen en loopbaanstappen.

Dé begeleider voor jouw loopbaan: bij ons zit je goed

Een loopbaanbegeleider van Carrièrepoort helpt jou je professionele doelen te bereiken, ook als je nog niet precies weet wat die doelen zijn. Wat wil ik bereiken? Waarin wil ik mezelf ontwikkelen? Wil ik een nieuwe baan vinden waar ik beter op mijn plek zit? Wil ik assertiever worden op de werkvloer? Wil ik weer aan de slag na een burn-out? Of wil ik mijn persoonlijke leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen? Onze loopbaanbegeleiding is gericht op jouw persoonlijk en samen met je coach kom je erachter wat je wilt bereiken en hoe je dat gaat doen. Doordat wij landelijk werken hebben wij vestigingen door heel Nederland en is er dus altijd wel een coach bij jou in de buurt. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Je kunt bij ons altijd terecht voor een vrijblijvende intake!

Loopbaanbegeleiding bij Carrièrepoort

Geef je loopbaan een boost: krijg snel een duidelijk antwoord op jouw loopbaanvragen. Wat zijn jouw talenten en competenties? Welk beroep past echt bij jou? De LoopbaanBoost van Carrièrepoort geeft hier antwoord op. Wij bieden een persoonlijkheidstest, een beroepskeuzetest, een competentie-test en een DISC MapsTell workshop aan. Vul online één van deze testen in en vervolgens bespreek je samen met je coach de resultaten. Je krijgt een duidelijk antwoord op jouw loopbaanvraag. Je krijgt een coach toegewezen bij jou in de buurt en met zijn/haar expertise interpreteert deze coach jouw resultaten. Deze worden vertaald naar een concreet en helder profiel. Heb je vragen over de LoopbaanBoost? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Carrièrepoort helpt jou als begeleider met je loopbaan

Wil jij je persoonlijke leiderschapskwaliteiten ontwikkelen? Wil je op een effectievere manier communiceren? Hoe krijg je als executive je management team mee in jouw doelen en visie? Carrièrepoort’s executive coaching is een programma voor “(top)managers, bestuurders en ondernemers om de kwaliteit van jouw (aankomende) rol als manager, jouw organisatie en je medewerkers te verbeteren. Onze executive coaches zijn professionele sparringpartners die jou helpen bij het ordenen van gedachten, doelen en ideeën. Neem hier een kijkje voor de kosten van de verschillende programma’s voor loopbaanbegeleiding. Wij hanteren transparante prijzen, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Mocht er geen pakket zijn dat aan jouw wensen voldoet, dan kun je samen met je begeleider voor jouw loopbaan een pakket op maat samenstellen. Ook deze kosten leggen wij voor aanvang van het traject vast, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Onze loopbaanbegeleiding locaties

Als loopbaanbegeleiding bureau leveren we loopbaantrajecten op verschillende locaties door heel Nederland, zo zijn wij onder andere werkzaam in:

West-Nederland

Rotterdam
Amsterdam
Zierikzee
Den Haag
Gouda

Midden-Nederland

Amersfoort
Utrecht
Hilversum

Noord-Nederland

Alkmaar
Sneek
Leeuwarden
Den Helder

Oost-Nederland

Almelo
Apeldoorn
Arnhem
Assen
Deventer
Ede
Meppel
Nijmegen