Loopbaanbegeleiding

Met loopbaanbegeleiding vooruit

Wil je direct je loopbaanontwikkeling een boost geven of heb je eerst meer verdieping in je probleemstelling nodig met een coach die samen met jou een plan van aanpak maakt?

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een loopbaancoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Loopbaanbegeleiding gericht op jou

Wanneer je vastloopt in je loopbaan kan passende loopbaanbegeleiding een uitkomst bieden. Wanneer je geen duidelijk en concreet beeld hebt van je toekomst, kan dit resulteren in een onbestemd gevoel en onrust. Bij Carrièrepoort helpen we je graag met het scheppen van duidelijkheid in deze onduidelijke periode dankzij loopbaanbegeleiding. Wil je een bepaalde vaardigheid verbeteren? Of wil je doorgroeien naar een bepaalde functie? Met loopbaanadvies op maat worden jouw loopbaandoelen werkelijkheid.

Hoe gaat loopbaanbegeleiding in zijn werk?

Wat is loopbaanbegeleiding nu precies? Met concreet en persoonlijk loopbaanadvies worden er samen met jou loopbaandoelen geformuleerd op basis van jouw wensen en kwaliteiten. Samen met een senior loopbaancoach wordt er verdieping gezocht in je probleemstelling en maken we samen met jou een plan van aanpak. Heb je het gevoel dat je iets anders zoekt, maar weet je niet precies wat? Of vraag je je af hoe je er precies achter komt wat je wilt? Het kan lastig zijn om dit soort zaken bespreekbaar te maken. Daarom creëert Carrièrepoort de optimale omgeving om jouw loopbaanvraag te formuleren en te beantwoorden tijdens een traject voor loopbaanbegeleiding.

Waar resulteert loopbaanadvies in?

Wanneer we door middel van gesprekken, een beroepskeuzetest of een persoonlijkheidstest erachter zijn gekomen welke richting je uit wilt, stel je samen met je loopbaancoach een plan van aanpak op. Als je doelen zijn gesteld en duidelijk is waar je verbeteringen wil in je loopbaan, gaan we samen met je aan de slag om jouw gestelde doelen te bereiken. Je hebt toegang tot ons grote zakelijke netwerk en trainingen of cursussen. Dit draagt allemaal bij aan jouw doelen en de loopbaanstappen die je voor ogen hebt. Binnen enkele maanden heb jij jouw gewenste doelen en stappen behaald. Bij ons bleek dat 94% van de ondervraagden van 115 loopbaantrajecten hun doel helemaal of grotendeels hebben bereikt. We zorgen er altijd voor dat je doelen meetbaar zijn, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat het traject met loopbaanadvies een succes was. Carrièrepoort biedt loopbaanbegeleiding op maat door heel het land.

Bel: 010 321 0983

Duidelijkheid in je loopbaan

Het kan lastig zijn om je twijfels over je huidige loopbaan bespreekbaar te maken. Actie ondernemen kan even duren, maar het is een goed teken wanneer je er actief over nadenkt. Je zult je ook afvragen: wat zijn de kosten van loopbaanbegeleiding? Daar zijn we bij Carrièrepoort heel helder in. Een loopbaantraject start namelijk al vanaf € 975,- exclusief btw. Echter hebben veel werknemers ook een opleidingsbudget of employability budget beschikbaar waarmee het traject bekostigd kan worden. Ook zou je kunnen kiezen voor een eerste kennismaking met ons door middel van een Loopbaan Boost.

Met één gesprek en een praktische test, zoals een beroepskeuzetest of competentietest, maak je al een goede stap. Daarna kun je natuurlijk verder gaan met een compleet traject! Neem gerust contact met ons op om de mogelijke modules en opties voor loopbaanadvies te bespreken. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 010 – 785 71 78 of door een e-mail te sturen naar info@carrierepoort.nl. Wanneer je op je gemak een intakeformulier hebt ingevuld, benaderen wij jou binnen één werkdag over je aanvraag. Met loopbaanadvies schep je duidelijkheid en neem je stappen in de richting van een passende loopbaan.

PRIJZEN

Onze pakketten

Zo snel mogelijk starten? Bestel dan direct het pakket wat bij jou past.
Liever zelf kiezen welke modules je wil afnemen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een loopbaanbegeleidingscoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Op donderdag 14 oktober zijn wij te vinden op het HR LIVE 2021 congres in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens dit event verzorgen wij o.a. twee keer een workshop over de VitaliteitsAPK en over onze integrale aanpak van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

Als relatie van Carrièrepoort bieden we je graag €15 korting aan op jouw ticket voor HR LIVE 2021. Je ticket is hierdoor mogelijk zelfs gratis! Mail naar info@carrierepoort.nl en ontvang de code.

Na lange tijd zoveel mogelijk online gewerkt te hebben, kijken we ernaar uit om je weer live te ontmoeten!

 

Pin It on Pinterest