Loopbaanbegeleiding Breda

Wil jij jezelf uitdagen en je carrière naar een hoger niveau tillen? Wij bij Carrièrepoort bieden je een helpende hand aan. Wij ondersteunen je bij het verbeteren van je assertiviteit, communicatie, samenwerking, leiderschap en empathisch vermogen. Je persoonlijke coach zal een plan van aanpak opstellen die echt bij jou past. Na de loopbaanbegeleiding die wij aanbieden bij Carrièrepoort zul je met meer zelfvertrouwen op de werkvloer staan. Op deze manier blijf je jezelf uitdagen en blijft je werk interessant. Naast loopbaanbegeleiding, bieden wij ook andere services aan zoals outplacing, zakelijke coaching en management development.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Door middel van ons loopbaantraject kun jij je verbeterpunten verder ontwikkelen. Aan de hand van doelgerichte opdrachten en tests, leer je steeds meer over je persoonlijke eigenschappen, valkuilen en sterke punten. Het doel van loopbaanbegeleiding is dat je zelfverzekerder bent bij je huidige baan of dat je klaar bent voor een volgende stap in je carrière.
Het loopbaantraject kan worden opgesplitst in 5 stadia. Allereerst zul je tijdens een intake gesprek kennismaken met je coach. Al onze coaches zijn enthousiast, vertrouwelijk en professioneel. Hij/zij zal je op je gemak stellen en een veilige omgeving creëren. Daarnaast zal je coach veel doelgerichte vragen stellen en zullen jullie samen een doel stellen voor de volgende afspraken.

In het tweede stadia, zul je het vraagstuk ook daadwerkelijk analyseren en wordt er een plan gemaakt om je doel te bereiken.

Bij de derde fase staat het verkrijgen van inzichten en het leren van nieuwe technieken centraal. Samen met je coach zul je opdrachten uitvoeren en test invullen om een beter idee te krijgen van je persoonlijke eigenschappen en je gedrag op de werkvloer. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een beroepskeuzetest of een persoonlijkheidstest af te nemen. Wanneer blijkt dat jij je assertiviteit of communicatie kunt verbeteren, zullen de lessen hierop aangepast worden.

In het vierde stadia zullen de nieuwe inzichten en technieken in de praktijk worden toegepast. Hierdoor kun je goed zien of je vooruitgang hebt geboekt en of er nog aandachtspunten zijn. Tenslotte zul je samen met je coach evalueren of je tevreden bent over de behaalde resultaten en of zul je bespreken of je doelen zijn gehaald.

Welke kosten zijn verbonden aan loopbaanbegeleiding?

De prijzen voor loopbaanbegeleiding zijn afhankelijk van het aantal lessen, de snelheid waarmee je het programma af wilt ronden en het aantal vraagstukken die je wilt behandelen. Een begeleidingstraject begint bij €950,- euro exclusief BTW. Vaak betalen werkgevers het loopbaantraject van een opleidingsbudget of employability budget. Loopbaanbegeleiding heeft namelijk een positieve impact op zoals werknemers als werkgevers. Op het moment dat jij je goed voelt op het werk, heeft je baas daar baat bij.

Loopbaanbegeleiding Breda? Kom in contact met Carrièrepoort!

Op zoek naar loopbaanbegeleiding in Breda? Wij vinden het belangrijk dat jij goed ingelicht bent over onze services. Ons team helpt je dan ook graag bij het beantwoorden van al je vragen. Carrièrepoort is telefonisch te bereiken via 010-785 71 78. Daarnaast reageren wij zo snel mogelijk op e-mails. Deze kun je versturen naar info@carrierepoort.nl.

loopbaanbegeleiding breda

Stel je vraag

Pin It on Pinterest