Loopbaanbegeleiding Breda

Wil jij jezelf uitdagen en je carrière naar een hoger niveau tillen? Wij bij Carrièrepoort bieden je een helpende hand aan. Wij ondersteunen je bij het verbeteren van je assertiviteit, communicatie, samenwerking, leiderschap en empathisch vermogen. Je persoonlijke coach zal een plan van aanpak opstellen die echt bij jou past. Na de loopbaanbegeleiding die wij aanbieden bij Carrièrepoort zul je met meer zelfvertrouwen op de werkvloer staan. Op deze manier blijf je jezelf uitdagen en blijft je werk interessant. Naast loopbaanbegeleiding, bieden wij ook andere services aan zoals outplacing, zakelijke coaching en management development.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Door middel van ons loopbaantraject kun jij je verbeterpunten verder ontwikkelen. Aan de hand van doelgerichte opdrachten en tests, leer je steeds meer over je persoonlijke eigenschappen, valkuilen en sterke punten. Het doel van loopbaanbegeleiding is dat je zelfverzekerder bent bij je huidige baan of dat je klaar bent voor een volgende stap in je carrière.
Het loopbaantraject kan worden opgesplitst in 5 stadia. Allereerst zul je tijdens een intake gesprek kennismaken met je coach. Al onze coaches zijn enthousiast, vertrouwelijk en professioneel. Hij/zij zal je op je gemak stellen en een veilige omgeving creëren. Daarnaast zal je coach veel doelgerichte vragen stellen en zullen jullie samen een doel stellen voor de volgende afspraken.

In het tweede stadia, zul je het vraagstuk ook daadwerkelijk analyseren en wordt er een plan gemaakt om je doel te bereiken.

Bij de derde fase staat het verkrijgen van inzichten en het leren van nieuwe technieken centraal. Samen met je coach zul je opdrachten uitvoeren en test invullen om een beter idee te krijgen van je persoonlijke eigenschappen en je gedrag op de werkvloer. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een beroepskeuzetest of een persoonlijkheidstest af te nemen. Wanneer blijkt dat jij je assertiviteit of communicatie kunt verbeteren, zullen de lessen hierop aangepast worden.

In het vierde stadia zullen de nieuwe inzichten en technieken in de praktijk worden toegepast. Hierdoor kun je goed zien of je vooruitgang hebt geboekt en of er nog aandachtspunten zijn. Tenslotte zul je samen met je coach evalueren of je tevreden bent over de behaalde resultaten en of zul je bespreken of je doelen zijn gehaald.

Welke kosten zijn verbonden aan loopbaanbegeleiding?

De prijzen voor loopbaanbegeleiding zijn afhankelijk van het aantal lessen, de snelheid waarmee je het programma af wilt ronden en het aantal vraagstukken die je wilt behandelen. Een begeleidingstraject begint bij €950,- euro exclusief BTW. Vaak betalen werkgevers het loopbaantraject van een opleidingsbudget of employability budget. Loopbaanbegeleiding heeft namelijk een positieve impact op zoals werknemers als werkgevers. Op het moment dat jij je goed voelt op het werk, heeft je baas daar baat bij.

Coaches Breda

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren
Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Loopbaanbegeleiding Breda? Kom in contact met Carrièrepoort!

Op zoek naar loopbaanbegeleiding in Breda? Wij vinden het belangrijk dat jij goed ingelicht bent over onze services. Ons team helpt je dan ook graag bij het beantwoorden van al je vragen. Carrièrepoort is telefonisch te bereiken via 010-785 71 78. Daarnaast reageren wij zo snel mogelijk op e-mails. Deze kun je versturen naar info@carrierepoort.nl.

Adres: Oranjesingel 11
Postcode: 4811 CM
Plaats: Breda
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Coaches

Onze Coaches in Breda

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Breda:

Adres: Oranjesingel 11
Postcode: 4811 CM
Plaats: Breda
Telefoon: 010-785 71 78