Outplacementtraject

Wij bij Carrièrepoort vinden dat plezier, passie en doorzettingsvermogen altijd centraal zouden moeten staan als het gaat om je loopbaan. Wanneer je geen passie hebt voor je huidige werk, is het een idee om je om te scholen. Outplacement is een snelle manier om van baan te veranderen. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier aan het werk gaat.

Wat is outplacement?

Outplacement werd zo’n dertig jaar geleden voor het eerst geïntroduceerd in de Verenigde Staten. Niet lang daarna werd het populair in Nederland en nu is het begrip niet meer weg te denken. Het outplacementtraject van Carrièrepoort helpt je bij het vinden van een nieuwe baan. Ons team van specialisten gaat professioneel en doelgericht te werk en zal je begeleiden naar het sollicitatieproces. Tijdens ons outplacementtraject zullen 3 fasen doorlopen worden. De eerste fase gaat vooral om het verkrijgen van nieuwe inzichten. Op basis van welke talenten en karaktereigenschappen onderscheid jij je van je concurrenten? Waarom zou een werkgever jou aan moeten nemen in plaats van iemand anders? Samen met je coach ontwikkel je een ‘IK’ merk en leer hoe je dit kunt toepassen. In de tweede fase krijg je effectieve studiebegeleiding. Gebaseerd op de inzichten van je beroepskeuzetest en je concrete functieprofiel krijg je lessen en een sollicitatiecursus. Tenslotte helpen wij je om je nieuwe baan te realiseren. Onze coaches beschikken over een groot netwerk van werkgevers en zullen verschillende vacatures aandragen.
Ons succes wordt bepaald door onze enthousiaste en gedreven coaches, ons grote netwerk van bedrijven, en onze op maat gemaakte trajecten. Daarnaast is het mogelijk om begeleiding te krijgen van onder andere social media specialisten en jobhunters. Wij bij Carrièrepoort hebben een mensgerichte aanpak. Ruim 7 op de 10 medewerkers heeft binnen negen maanden al een nieuwe baan. Wil je vrijblijvend kennismaken met onze specialisten of wil je meer informatie over ons outplacementtraject? Wij staan je graag te woord!
Telefoonnummer: 010-785 71 78
E-mail adres: info@carrierepoort.nl

Pin It on Pinterest