Outplacement Utrecht

Outplacement Utrecht

Op zoek naar de outplacement betekenis of wat een outplacementbureau nu eigenlijk doet? Veel mensen weten niet of zij recht op outplacement hebben. Vanuit Carrièrepoort in Utrecht geven we je antwoord op bovenstaande vragen.

Definitie Outplacement

Outplacement heeft alles te maken met begeleiding naar een nieuwe baan, of begeleiding van werk naar werk. Dit is geen gemakkelijke klus, daarom bestaan outplacementtrajecten. Medewerkers kunnen zo op een effectieve manier naar een volgende functie begeleid worden. In feite is een outplacementtraject daarom een specialistisch loopbaantraject.

Carrièrepoort onderscheidt drie fasen tijdens je outplacement. Wij zijn een van de beter scorende outplacementbureaus in Utrecht en omgeving door ons sterke netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject. Het moet dienen als een versterkende combinatie van persoonlijke coaching, studie en begeleiding om jezelf klaar te stomen voor het sollicitatieproces. Outplacement is overal toe te passen en Carrièrepoort is in Utrecht bijvoorbeeld gespecialiseerd in banen gerelateerd aan media, banken, verzekeraars, MKB en de zorg.

outplacement utrecht

Outplacementtraject kosten Utrecht

In Nederland bestaat een outplacement transitievergoeding om je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan en de scholing die hiervoor nodig is. Zo’n transitiebudget is beschikbaar voor outplacement en daarbij scholing voor je nieuwe baan. Kosten van trajecten liggen erg uit elkaar, maar gemiddeld zijn ze erg goed te overzien. Al vanaf €1.650,- heb je een op maat outplacementtraject. We werken tijdens dit traject met een senior coach uit de regio Utrecht samen, maar dit doet hij/zij niet alleen. Op het juiste moment worden specialisten ingezet om het outplacementtraject écht op maat te maken voor jou.

coach Rotterdam

Prijzen

Onze standaard pakketten

Hoe het werkt

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Intake met coach

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Jij kiest

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Waarom Carrièrepoort Utrecht

Cliënten kiezen Carrièrepoort omdat:

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
 Grote slagingskans: 9 op de 10 vindt een nieuwe baan.
Clienten beoordelen Carrièrepoort met ★★★★½
Thuis in alle sectoren

 Modulaire aanpak
gecertificeerde coaches
 Actueel: alles over solliciteren anno nu.
 Gratis intake

Met Ernst heb ik meerdere coaching gesprekken gehad waarbij het mij zeer beviel dat hij met beide benen op de grond bleef.  Hij is duidelijk in zijn vraagstelling en geeft je inzichten die ogenschijnlijk zo voor de hand liggen. Een man uit de praktijk en niet vanuit een boekje.

Leon

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar! je kunt ons bereiken via:

☎ 010 – 785 71 78;
? outplacement@carrierepoort.nl;
? De chat – Rechtsonder in je scherm;
⌨ Contactformulier onderaan deze pagina.

Outplacement bij Carrièrepoort

We onderscheiden drie fasen in outplacement bij Carrièrepoort, deze fasen draaien om het merk ‘IK’. De eerste fase heeft alles te maken met het kennen en toepassen van het merk ‘IK’ door stil te staan bij jezelf. Wat zijn je kwaliteiten, interesses en valkuilen? Aan het eind van de drie fasen ben je in staat jezelf goed te presenteren. Fase 2: Studie solliciteren en merk ‘IK’ verkopen, is hierbij van groot belang. De voordelen van outplacement worden hier duidelijk, omdat je duidelijkheid en richting krijgt. Je leert in deze fase jezelf te presenteren en effectief te solliciteren. Wist je al dat outplacement je 91% mee kans geeft op een nieuwe baan? Fase 3: Realiseren van de nieuwe baan draait hierom. Leer op een slimme manier vacatures vinden, stel je CV bij en laat dit door een online Jobhunter uit Utrecht bij werkgevers lobbyen.

Wil je meer weten of twijfel je of we ook jou kunnen begeleiden? Neem vrijblijvend contact op met ons.

Coaches

Onze Coaches in Utrecht

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Carla Scholten

Carla Scholten

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Mayke Buiting

Mayke Buiting

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Coaching, een investering in liefde voor jezelf”!

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Carrièrepoort Utrecht

Nieuwegracht 29, 3512 LD Utrecht, Nederland

Carrièrepoort Utrecht:

Adres: Nieuwegracht 29
Postcode: 3512 LD
Plaats: Utrecht
Telefoonnummer: 010-785 71 78

CARRIÈREPOORT OUTPLACEMENT

Van der Takstraat 28 3071 LL, Rotterdam

Pin It on Pinterest