Eindhoven Outplacement

Bij veel mensen speelt de vraag of zij recht op outplacement hebben of niet. Wij van Carrièrepoort Eindhoven geven antwoord op je vragen en lichten als outplacementbureau onze outplacement betekenis toe. We coachen niet alleen in Eindhoven, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Definitie Outplacement

Het vinden van een nieuwe baan is niet gemakkelijk en outplacement is er om hierbij te helpen. Outplacement is begeleiding van werk naar werk, maar wat levert het precies op? Voor medewerkers is het een zeer effectieve manier om snel naar een volgende functie begeleid te worden. Bij een outplacementtraject kan je denken aan een specialistisch loopbaantraject waarin drie fasen onderscheiden worden.

Carrièrepoort scoort erg goed als outplacementbureau in Eindhoven en omgeving door een sterk netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject. Onze outplacement betekenis is dat het moet dienen als versterkende combinatie van persoonlijke coaching, studie en begeleiding om jezelf klaar te stomen voor sollicitatie.

Outplacementbureau kosten Eindhoven

Outplacement hoef je niet altijd zelf te betalen, want er bestaat in Nederland een transitiebudget om je te helpen bij deze begeleiding van werk naar werk. Je kan deze transitievergoeding gebruiken om scholing te volgen en een outplacementtraject te starten. Dit kan voor bijvoorbeeld 3, 6 of 9 maanden. De gemiddelde kosten zijn goed te overzien, omdat je vanaf zo’n €1.950,- al een outplacementtraject op maat hebt. Bij Carrièrepoort werken wij met een senior coach uit Eindhoven en omgeving die het gehele traject zal begeleiden. Hij/zij doet echter niet alles zelf, want op de juiste momenten worden specialisten ingezet om het traject goed in te vullen.

Persoonlijk advies?

Stel je vraag aan Angelique

Outplacementbureau Carrièrepoort

Veel mensen vragen zichzelf af “waarom zou ik aan outplacement beginnen?”. Geen onbelangrijke vraag! Carrièrepoort onderscheidt drie fasen in het outplacementtraject. Deze fasen leiden uiteindelijk tot het succesvol verkopen van het merk ‘IK’. In de eerste fase wordt stil gestaan bij jezelf, je eigen merk. Fase twee heeft betrekking tot sollicitatie en presentatie. Hier leer je de meest effectieve aanpak om te solliciteren en jezelf goed te presenteren. Ook is netwerken erg belangrijk. In fase drie, realiseren van de nieuwe baan, draait om netwerken en het vinden van vacatures.

Vestiging 1

Adres: Torenallee 26-46 (StrijpS)
Postcode: 5617 BD
Plaats: Eindhoven

 

Outplacementtraject bij Carrièrepoort

Onze garanties:

  • Coach altijd in de buurt;
  • Ruim: 9 op de 10 vindt een nieuwe baan;
  • Gecertifcifeerde Coaches;
  • Kies zelf wat jij nodig hebt;
  • Actuele aanpak;
  • Ook voor 50-plussers succesvol;
  • Online vacature-zoeksysteem;
  • Groot zakelijk netwerk.

Coaches

Angelique de Kruijff

Angelique de Kruijff

Senior Coach

Hoe fit ben jij om je eigen loopbaan te sturen?

Bereik ons

Pin It on Pinterest