Outplacementbureau Eindhoven

Eindhoven Outplacement

Bij veel mensen speelt de vraag of zij recht op outplacement hebben of niet. Wij van Carrièrepoort Eindhoven geven antwoord op je vragen en lichten als outplacementbureau onze outplacement betekenis toe. We coachen niet alleen in Eindhoven, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Definitie Outplacement

Het vinden van een nieuwe baan is niet gemakkelijk en outplacement is er om hierbij te helpen. Outplacement is begeleiding van werk naar werk, maar wat levert het precies op? Voor medewerkers is het een zeer effectieve manier om snel naar een volgende functie begeleid te worden. Bij een outplacementtraject kan je denken aan een specialistisch loopbaantraject waarin drie fasen onderscheiden worden.

Carrièrepoort scoort erg goed als outplacementbureau in Eindhoven en omgeving door een sterk netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject. Onze outplacement betekenis is dat het moet dienen als versterkende combinatie van persoonlijke coaching, studie en begeleiding om jezelf klaar te stomen voor sollicitatie.

Outplacementbureau kosten Eindhoven

Outplacement hoef je niet altijd zelf te betalen, want er bestaat in Nederland een transitiebudget om je te helpen bij deze begeleiding van werk naar werk. Je kan deze transitievergoeding gebruiken om scholing te volgen en een outplacementtraject te starten. Dit kan voor bijvoorbeeld 3, 6 of 9 maanden. De gemiddelde kosten zijn goed te overzien, omdat je vanaf zo’n €1.950,- al een outplacementtraject op maat hebt. Bij Carrièrepoort werken wij met een senior coach uit Eindhoven en omgeving die het gehele traject zal begeleiden. Hij/zij doet echter niet alles zelf, want op de juiste momenten worden specialisten ingezet om het traject goed in te vullen.

Coaches Eindhoven

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren
Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Outplacementbureau Carrièrepoort

Veel mensen vragen zichzelf af “waarom zou ik aan outplacement beginnen?”. Geen onbelangrijke vraag! Carrièrepoort onderscheidt drie fasen in het outplacementtraject. Deze fasen leiden uiteindelijk tot het succesvol verkopen van het merk ‘IK’. In de eerste fase wordt stil gestaan bij jezelf, je eigen merk. Fase twee heeft betrekking tot sollicitatie en presentatie. Hier leer je de meest effectieve aanpak om te solliciteren en jezelf goed te presenteren. Ook is netwerken erg belangrijk. In fase drie, realiseren van de nieuwe baan, draait om netwerken en het vinden van vacatures.

 

 

Eindhoven

Adres: Torenallee 26-46 (Strijp S)
Postcode: 5617 BD
Plaats: Eindhoven
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Coaches

Onze Coaches in Eindhoven

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Eindhoven:

Adres: Torenallee 26-46 (Strijp S)
Postcode: 5617 BD
Plaats: Eindhoven
Telefoon: 010-785 71 78