Outplacementbureau Nijmegen

Outplacement Nijmegen

Benieuwd naar wat de outplacement betekenis is, of jij er recht op hebt en wat een outplacementbureau voor je kan betekenen? Wij van Carrièrepoort Nijmagen beantwoorden graag je vragen. We coachen niet alleen in Nijmegen, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Wat is outplacement?

Outplacement is begeleiding van werk naar werk. Het is geen gemakkelijke opgave om een nieuwe baan te vinden. Wat is outplacement precies en wat levert het je op? Outplacement is een effectieve manier om als werknemer naar je volgende baan begeleid te worden. In feite is een outplacementtraject een specialistisch loopbaantraject waarin drie fasen te onderscheiden zijn. Carrièrepoort is één van de beter scorende outplacementbureaus in Nijmegen door een sterk netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject dat we begeleiden. Onze betekenis van outplacement is dat het moet dienen als versterkende combinatie van persoonlijke coaching, studie en begeleiding. Hiermee bereid je je voor op sollicitaties. Bij onder ander banen in de publieke omroep, media en veel andere ondernemingen is outplacement een optie.

Outplacement kosten Nijmegen

Als je op zoek moet naar een nieuwe baan is de kans groot dat er een transitiebudget voor je beschikbaar is. Deze vergoeding is bedoeld voor outplacement en scholing voor je nieuwe baan. De kosten van een outplacementtraject zijn erg afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de duur. Echter zijn de gemiddelde kosten goed te overzien; al vanaf €1.950,- heb je een op maat outplacementtraject. Tijdens dit traject ga je aan de slag met een senior coach uit Nijmegen of omgeving, maar dit doet hij/zij niet alleen. Op het juiste moment worden specialisten ingezet om verder te helpen.

Coaches Nijmegen

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren
Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Outplacementbureau Carrièrepoort

Bij outplacementbureau Carrièrepoort onderscheiden wij drie fasen in het outplacementtraject. Veel mensen vragen zich af: “waarom zou ik outplacement gaan doen?”. Bij Carrièrepoort laten we zien waarom met drie fasen. Deze drie fasen leiden tot het succesvol verkopen van het merk ‘IK’. Fase 1: Kennen en toepassen van merk ‘IK’ begint met het stilstaan bij jezelf. Fase 2: Studie solliciteren en merk ‘IK’ verkopen, benadrukt de voordelen van outplacement, zoals duidelijkheid en richting geven. Je leert de meest effectieve aanpak om te solliciteren en om jezelf goed te presenteren. Erg belangrijk is ook netwerken, wat je tijdens outplacement op natuurlijke wijze leert. Wist je dat outplacement je 74% meer kans geeft op een nieuwe baan? Hier draait het bij Fase 3: Realiseren van de nieuwe baan om. Leer op een slimme manier vacatures vinden, stel je CV bij en laat dit door een regionale job hunter lobbyen bij werkgevers. Dat zorgt voor resultaten!

Nijmegen

Adres: Oranjesingel 24
Postcode: 6511 NV
Plaats: Nijmegen
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Coaches

Onze Coaches in Nijmegen

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Nijmegen:

Adres: Oranjesingel 24
Postcode: 6511 NV
Plaats: Nijmegen
Telefoon: 010-785 71 78