Outplacement Nijmegen

Benieuwd naar wat de outplacement betekenis is, of jij er recht op hebt en wat een outplacementbureau voor je kan betekenen? Wij van Carrièrepoort Nijmagen beantwoorden graag je vragen. We coachen niet alleen in Nijmegen, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Wat is outplacement?

Outplacement is begeleiding van werk naar werk. Het is geen gemakkelijke opgave om een nieuwe baan te vinden. Wat is outplacement precies en wat levert het je op? Outplacement is een effectieve manier om als werknemer naar je volgende baan begeleid te worden. In feite is een outplacementtraject een specialistisch loopbaantraject waarin drie fasen te onderscheiden zijn. Carrièrepoort is één van de beter scorende outplacementbureaus in Nijmegen door een sterk netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject dat we begeleiden. Onze betekenis van outplacement is dat het moet dienen als versterkende combinatie van persoonlijke coaching, studie en begeleiding. Hiermee bereid je je voor op sollicitaties. Bij onder ander banen in de publieke omroep, media en veel andere ondernemingen is outplacement een optie.

Outplacement kosten Nijmegen

Als je op zoek moet naar een nieuwe baan is de kans groot dat er een transitiebudget voor je beschikbaar is. Deze vergoeding is bedoeld voor outplacement en scholing voor je nieuwe baan. De kosten van een outplacementtraject zijn erg afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de duur. Echter zijn de gemiddelde kosten goed te overzien; al vanaf €1.950,- heb je een op maat outplacementtraject. Tijdens dit traject ga je aan de slag met een senior coach uit Nijmegen of omgeving, maar dit doet hij/zij niet alleen. Op het juiste moment worden specialisten ingezet om verder te helpen.

Laat je terugbellen

Outplacementbureau Carrièrepoort

Bij outplacementbureau Carrièrepoort onderscheiden wij drie fasen in het outplacementtraject. Veel mensen vragen zich af: “waarom zou ik outplacement gaan doen?”. Bij Carrièrepoort laten we zien waarom met drie fasen. Deze drie fasen leiden tot het succesvol verkopen van het merk ‘IK’. Fase 1: Kennen en toepassen van merk ‘IK’ begint met het stilstaan bij jezelf. Fase 2: Studie solliciteren en merk ‘IK’ verkopen, benadrukt de voordelen van outplacement, zoals duidelijkheid en richting geven. Je leert de meest effectieve aanpak om te solliciteren en om jezelf goed te presenteren. Erg belangrijk is ook netwerken, wat je tijdens outplacement op natuurlijke wijze leert. Wist je dat outplacement je 74% meer kans geeft op een nieuwe baan? Hier draait het bij Fase 3: Realiseren van de nieuwe baan om. Leer op een slimme manier vacatures vinden, stel je CV bij en laat dit door een regionale job hunter lobbyen bij werkgevers. Dat zorgt voor resultaten!

Nijmegen

Adres: Oranjesingel 24
Postcode: 6511 NV
Plaats: Nijmegen
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Persoonlijk advies?

Carrièrepoort als outplacementbureau

Garanties Carrièrepoort voor jouw outplacement:

  • Altijd een coach in de buurt.
  • Grote slagingskans: 9 op de 10 vindt een nieuwe baan.
  • Kwaliteit: alle coaches zijn gecertificeerd.
  • Maatwerk: je kiest alleen wat jij nodig hebt.
  • Actueel: alles over solliciteren anno nu.
  • Ook voor 50-plussers succesvol: ruim 87% score.
  • Gebruikersvriendelijk zoeksysteem met alle online vacatures.
  • Extra baankansen via onze netwerken.

Stel je vraag

Pin It on Pinterest