Insights Discovery

Vakgebied

Persoonlijke ontwikkeling

Opleidingsniveau

MBO+

Duur

1 live sessie in Eindhoven van 3 uur.  De datum plannen we in overleg.

Investering

500 euro, incl. BTW.

Inhoud van de training

De Insights Discovery workshop wordt door Carrièrepoort verzorgd in een sessie van 3 uur. De volgende onderwerpen komen aan bod, altijd afgestemd op de situatie van de deelnemer(s):

  • Je maakt op een interactieve, praktische en laagdrempelige manier kennis met Insights Discovery
  • Je leert alles over perceptie en gedragsstijlen
  • Je leert over de vier kleuren of vier kaartdelen
  • We staan uitgebreid stil bij jouw eigen voorkeursgedrag, hoe anderen jouw gedrag zien en ervaren en wat jouw valkuilen zijn
  • Je ontvangt jouw eigen gedragsprofiel via Insights Discovery.
  • Je krijgt adviezen voor jouw gedragsstijl en omgangs- en communicatietips voor de omgang met personen uit alle Vier Rijken/kleuren
  • We brengen je in beweging om je eigen stijl te erkennen en die van anderen te gaan herkennen door middel van oefeningen
  • Je wordt geactiveerd om je eigen stijl bewuster in te gaan zetten door midel van oefeningen

Resultaat na het volgen van deze training:

  • Jouw Insights Discovery profiel brengt je naar het optimaal benutten van talent, betere samenwerking, effectieve teams tot het realiseren van organisatiedoelstellingen.
  • Op een leuke en eenvoudige manier krijg je inzicht in jouw gedrag en manier van communiceren. We helpen je menselijk gedrag te begrijpen en maken dit op een visuele manier inzichtelijk door mensen en groepen letterlijk in kaart te brengen.

Werkwijze en leerstijl

Voorafgaand aan de workshop vul je de vragenlijst in. Op basis van deze vragenlijst wordt jouw gedragsprofiel in kaart gebracht en sta je samen met jouw coach stil bij jouw situatie en vragen. Je leert over perceptie en gedragsstijlen, krijgt inzicht in jouw eigen gedrag, in hoe anderen jouw gedrag zien en ervaren en wat jouw valkuilen zijn. Je ontvangt jouw Insights profiel!

Schrijf je in

Door je in te schrijven ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Carrièrepoort.

DD dash MM dash JJJJ
In welke maand wil je het liefst aan de training deelnemen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tijd om stil te staan bij jouw situatie en vragen. Je leert over perceptie en gedragsstijlen, krijgt inzicht in jouw eigen gedrag, in hoe anderen jouw gedrag zien en ervaren en wat jouw valkuilen zijn.

Wij zijn aangesloten bij en lid van