Wie zijn we?

Carrièrepoort is een dienstverlenend bureau gericht op vraagstukken die gaan over de ontwikkeling van medewerkers in organisaties. Ons doel is om bij te dragen aan jouw werkgeluk en je effectiviteit in je werk. Dit doen we vooral voor medewerkers die werkzaam zijn in Semi-overheid, Zorg en Bedrijfsleven. We werken landelijk met ervaren loopbaancoaches die veel kennis hebben van specifieke sectoren. We bieden concrete en resultaatgerichte diensten als loopbaanbegeleiding, outplacement en persoonlijke zakelijke ontwikkelingstrajecten. Ook mensen die hun eigen bedrijf willen starten zijn van harte welkom, ruim de helft van onze loopbaancoaches werken ook als ondernemerscoach. Ze zijn allemaal zelf ook ondernemer, dus als ervaringsdeskundigen kunnen ze je de fijne kneepjes van het vak leren.

We zijn een jong en energiek bedrijf, met een concrete aanpak. De mens en het resultaat staan bij ons centraal. In elk gebied in Nederland bieden we onze producten en diensten aan, Vestigingen.

Voor je werkgever bieden we 5 modulaire pakketten aan, die tezamen zorgen voor energieke medewerkers en florerende organisaties.
Samenvattend gaat het om deze 5 modules:

1. Inzicht in de organisatie door middel van diepgaande en doeltreffende scans voor de organisatie en voor de medewerkers. Dit noemen we de VitaliteitsAPK. Je werkgever krijgt antwoord op vragen als:

  • ‘Ervaren onze medewerkers voldoende werkplezier?’
  • ‘Hoe is het met de energie en motivatie van onze medewerkers gesteld?
  • ‘Wat ervaren onze mensen qua werkdruk?’
  • ‘Zijn we als organisatie voldoende wendbaar en weerbaar?’
  • ‘Hoe werken we effectief aan vitale en duurzaam inzetbare medewerkers?’

2. Ontwikkeling van individuele medewerkers
3. Ontwikkeling van teams
4. Ontwikkeling van management en directie
5. Kennisoverdracht

Wil je meer weten over Carrièrepoort of heb je specifieke vragen, neem dan met onderstaand formulier contact met ons op

Contact