Loopbaantraject

Het loopbaantraject van Carrièrepoort staat in het teken van je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Samen met een loopbaan coach zul je er naar streven om je functioneren te verbeteren. Als je bijvoorbeeld problemen hebt met je communicatieve vaardigheden, zal je coach verschillende hulpvragen stellen om het probleem beter te begrijpen. Hoe breng je een boodschap over? Hoe word je communicatief sterker? Welke non-verbale communicatie gebruik je en hoe reageren collega’s op je? Al deze vragen kunnen beantwoord worden tijdens het loopbaantraject.

Wat houdt het loopbaantraject in?

Elk traject bestaat uit 5 fases die je zult doorlopen. De eerste stap is om kennis te maken met een senior coach. Hij/zij zal je begeleiden tijdens het gehele traject. Het is dus belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij jouw begeleider. Vervolgens zul je jouw vraagstuk analyseren een een planning opstellen. Als je een complex vraagstuk hebt, zal het waarschijnlijk meer lessen kosten om je doel te bereiken. In de derde fase van het loopbaantraject zul je nieuwe inzichten krijgen over je karaktereigenschappen. Je zult namelijk een persoonlijkheidstest invullen en verschillende opdrachten doen samen met je begeleider. Aan de hand van deze inzichten kan de coach je technieken aanleren om je valkuilen te voorkomen en te verbeteren. Bij de volgende stap focus je op de toepassing van nieuwe technieken. Tenslotte vinden wij het bij Carrièrepoort belangrijk om het traject te evalueren. Hierbij kun je aangeven of je tevreden bent over het proces en het resultaat. Jouw tevredenheid staat voorop!

Nadat je het loopbaantraject succesvol hebt afgerond, raden wij aan om elke drie jaar een Quickscan te laten doen door een externe loopbaanadviseur. Op deze manier blijf je gefocused op je doelen.

Maak een afspraak

Het loopbaantraject is dus een effectieve manier om je functioneren te verbeteren en om je valkuilen aan te pakken. Je zult aan het einde van het traject zelfverzekerder zijn en met meer vertrouwen aan het werk gaan. Een gratis intake gesprek kan voor veel opheldering zorgen en een coach kan eventuele vragen beantwoorden. Maak daarom vrijblijvend een afspraak aan via de website of mail naar info@carrierepoort.nl. Daarnaast staan wij u graag telefonisch te woord via 010 – 785 71 78.