Persoonlijkheidstest

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Wij hebben een geschikte persoonlijkheidstest voor iedereen

Wij bieden verschillende persoonlijkheidstests aan, waardoor er altijd een test is die geschikt is voor jouw specifieke situatie. Wanneer je bij Carrièrepoort loopbaanbegeleiding volgt, kun je een persoonlijkheidstest maken. Door een persoonlijkheidstest leer je jezelf goed kennen en begrijpen. Hierdoor weet je beter welke beroepen en werkzaamheden goed bij je passen en kun je doelgericht werken aan een carrière die bij jouw voorkeuren aansluit. Bij ons kun je kiezen uit verschillende tests. Je coach adviseert je graag welke test het best is om jou meer inzicht te geven in jezelf. Natuurlijk kun je ook meerdere tests maken en de uitslagen vergelijken. Dan krijg je een nog duidelijker beeld van jezelf.

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een loopbaanbegeleidingscoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Wij hebben een geschikte persoonlijkheidstest voor iedereen

Wij bieden verschillende persoonlijkheidstests aan, waardoor er altijd een test is die geschikt is voor jouw specifieke situatie. Achterhaal de kern van je loopbaanvraagstuk

Naast verschillende persoonlijkheidstests, bieden wij nog andere methoden aan waarmee je goed inzicht krijgt in de kern van jouw loopbaanvraagstuk. Het gaat dan om de volgende diagnostische modellen:

  • Spiral Dynamics: Beschrijft je bewustzijnsontwikkeling, zowel op persoonlijk als op collectief niveau.
  • Kernkwadranten: Geven je een beeld van jouw kwaliteiten.
  • Logistische Niveaus van Dilts: Geven je inzicht in jouw talenten en belangrijkste drijfveren. Zo ontdek je jouw missie en zie je in één oogopslag waar je voor staat.
  • NLP: Wordt ingezet voor doelgerichte verandering. De elementen zoals beleving, modelleren en contact spelen hierbij een belangrijke rol.

Neem contact op bij interesse of vragen

Wil je als onderdeel van je loopbaanbegeleiding graag een persoonlijkheidstest maken? Of heb je vragen over de tests die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op via telefoon 010 – 785 71 78 of e-mail info@carrierepoort.nl. Direct een intakegesprek aanvragen kan ook. Vul hiervoor het online intakeformulier in.

Pin It on Pinterest