Persoonlijkheidstest

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Wanneer je bij Carrièrepoort loopbaanbegeleiding volgt, kun je een persoonlijkheidstest doen. Door het doen van een persoonlijkheidstest leer je jezelf goed kennen en begrijpen. Hierdoor weet je beter welke beroepen en werkzaamheden goed bij je passen en kun je doelgericht werken aan een carrière die bij jouw voorkeuren aansluit. Bij ons kun je kiezen uit verschillende tests en doe je de persoonlijkheidstest die aansluit bij jouw traject. Je coach adviseert je graag welke test het best is om jou meer inzicht te geven in jezelf. Natuurlijk kun je ook meerdere tests maken en de uitslagen vergelijken. Dan krijg je een nog duidelijker beeld van jezelf.

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een loopbaanbegeleidingscoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Wij hebben een geschikte persoonlijkheidstest voor iedereen

Wij bieden verschillende persoonlijkheidstests aan, waardoor er altijd een test is die geschikt is voor jouw specifieke situatie. Je kunt bij ons onder andere de volgende tests maken:

  • Insight Discovery: Een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel dat inzicht geeft in de unieke voorkeuren van mensen. Je krijgt inzicht in je eigen werkstijl en de invloed hiervan op je omgeving.
  • DISC: Doe de DISC-persoonlijkheidstest en krijg inzicht in gedrag, communicatie- en leiderschapsstijlen. De test vergroot je kennis van voorkeursgedrag, helpt communicatie te verbeteren, vergroot individuele groei binnen organisaties en stimuleert het benutten van talenten.
  • MBTI: Dit is wereldwijd de meest gebruikte persoonlijkheidstest. De verkorte versie bestaat uit 100 korte tweekeuzevragen. De ervaring leert dat deze bijna altijd een zeer treffend en inzichtelijk beeld geven voor je loopbaan.

Achterhaal de kern van je loopbaanvraagstuk

Naast het doen van verschillende persoonlijkheidstests bieden wij nog andere methoden aan waarmee je goed inzicht krijgt in de kern van jouw loopbaanvraagstuk. Het gaat dan om de volgende diagnostische modellen:

  • Spiral Dynamics: Beschrijft je bewustzijnsontwikkeling, zowel op persoonlijk als op collectief niveau.
  • Kernkwadranten: Geven je een beeld van jouw kwaliteiten.
  • Logistische Niveaus van Dilts: Geven je inzicht in jouw talenten en belangrijkste drijfveren. Zo ontdek je jouw missie en zie je in één oogopslag waar je voor staat.
  • NLP: Wordt ingezet voor doelgerichte verandering. De elementen zoals beleving, modelleren en contact spelen hierbij een belangrijke rol.

Neem contact met ons op bij interesse of vragen

Wil je als onderdeel van je loopbaanbegeleiding graag een persoonlijkheidstest doen? Of heb je vragen over de tests die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op via telefoon 010 – 785 71 78 of e-mail info@carrierepoort.nl. Direct een intakegesprek aanvragen kan ook. Vul hiervoor het online intakeformulier in.