LoopbaanBoost Modules

Geef je loopbaan een boost. Krijg snel een duidelijk antwoord op jouw loopbaanvragen. Benieuwd wat je talenten/competenties zijn? Of wil je weten welk beroep echt bij jou past? De Loopbaan Boost geeft hier antwoord op. Online vul jij één van onze testen in. Vervolgens bespreek je samen met je coach de resultaten en krijg je een duidelijk antwoord op jouw loopbaanvraag!

 

Persoonlijkheidstest

€265,-

Met de persoonlijkheidstest krijg jij een helder profiel van jezelf. Op deze manier zie jij objectief wat in jouw loopbaan wél en wat niet bij je past. Dat biedt jou meer zekerheid om met deze persoonlijke inzichten de beste keuzes voor jezelf te maken.

Resultaat is dat jij weet van welke functies jij energie krijgt of welke juist energie zullen kosten.

* Deze module bestaat uit de test inclusief een 1 op 1 consult met een senior loopbaancoach.

Praktische test info

De MBTI test is van alle testen wereldwijd één van de meest gebruikte methodieken om een persoonlijkheid in kaart te brengen.

MBTI staat voor Meyers-Briggs Type Indicator en is een methodiek om een persoonlijkheid in kaart te brengen. Het is ontwikkeld door de twee Amerikaanse psychologen Meyers en Briggs in de jaren 60.

De uitslag koppelt jou aan één van de 16 persoonstypes. extravert vs introvert, Zintuiglijk waarnemend vs Intuïtief ,  Denkend versus voelend, Oordelend versus Ontvangend.

MBTI uitgebreid uitgelegd

Beroepskeuzetest

€265,-

De beroepskeuzetest laat concreet zien welke functies bij jou passen. We stellen een scherp profiel op. Bij dit profiel laat de test functies zien die het best bij jou passen.

Elke functie bevat een uitgebreide uitleg en gecombineerd met jou als persoon om de raakvlakken tussen jou en het beroep in kaart te brengen.

Het zorgt voor houvast bij de keuze van je volgende loopbaanstap.

* Deze module bestaat uit de test inclusief een 1 op 1 consult met een senior loopbaancoach.

Praktische test info

Kenmerken

De test bestaat uit 180 vragen die in 15 minuten beantwoord kunnen worden. De test is een speciale Nederlandse operationalisatie van de wereldwijd veel gebruikte RIASEC theorie van Dr. J. Holland.

Na afloop van de test en het coach consult, krijg jij een volledig geïnterpreteerd rapport overhandigd door de loopbaancoach (21 pagina’s).

De validiteit van de test is gemeten via de Cronbach Alpha test. Hierbij is een score van 0,921 gemeten, waarbij 1,00 het maximum is.

Competentie-test

€265,-

Breng jouw competenties in kaart. Wat voor soort werk past bij jou, waar heb jij talent voor en waarvoor juist (nog) niet? 

Krijg scherp wat jouw toegevoegde waarde is en welke competenties jij nog verder kunt ontwikkelen.

Het geeft antwoord op de vraag of de gevraagde competenties in een vacature ook écht bij jou horen.

* Deze module bestaat uit de test inclusief een 1 op 1 consult met een senior loopbaancoach.

Praktische test info

Kenmerken

  • Meting op 16 fundamentele competenties
  • Goede betrouwbaarheid en zeer compleet
  • Scoring ten opzichte van de Nederlandse beroepsbevolking
  • Goede voorspellende waarde voor bepalen van passend werk

Bepaling van de zelfbeoordeling van een respondent op 16 fundamentele competenties:

Opmerken, Initiatief nemen, Analyseren, Beslissen, Creëren, Plannen en organiseren, Volhouden, Flexibel reageren, Functioneren onder spanning, Mondeling communiceren, Schriftelijk communiceren, Helpen, Netwerken, Controleren, Leidinggeven, Zelfsturing en zelfontwikkeling.

Rol van de Coach

Jij krijgt een senior coach toegewezen bij jou in de buurt. De coach interpreteert met zijn/haar expertise jouw resultaten en vertaalt deze naar een concreet en helder profiel.
Het belangrijkste van dit gesprek is dat de coach jouw resultaten ook op jou afstemt. Zo krijg je de échte antwoorden en inzichten die op jou betrekking hebben.

Vragen?

”Als cadeau van mijn man heb ik dit gekregen. Ik koos voor de persoonlijkheidstest. Ik wist al wel welke beroepen ik ongeveer leuk vond, maar ik was huiverig of ze ook echt bij mij zouden passen.

Met de persoonlijkheidstest heb ik via de uitslagen en vooral na de sessie met Johan duidelijk gekregen waar ik voor moest gaan. Er bleef nog maar één beroep over, en guess what.. Ik werk sinds 5 weken met veel plezier als leidinggevende in een GGZ instelling! Dus veel dank naar mijn man en nog iets meer naar Johan.”

Vragen?

Pin It on Pinterest