Outplacementbureau Amsterdam

Ben je werkzaam in Amsterdam en omgeving en vraag je je af of je recht op outplacement hebt? Wij van Carrièrepoort beantwoorden al je vragen over outplacement, bijvoorbeeld over de outplacement definitie en over het succes van ons outplacementbureau. Ruim 9 op de 10 mensen krijgen via Carrièrepoort weer een nieuwe functie. Ook gespecialiseerd in 50+ begeleiding!

Wat is de Betekenis van Outplacement?

Wij omschrijven outplacement als persoonlijke marketing en sales om vervolgens begeleiding te krijgen naar je volgende baan, ofwel begeleiding van werk naar werk. Zo’n traject van de ene naar de andere baan is een baan op zich. Wat levert outplacement op en wat is het precies? Outplacement wordt vaak omschreven als een effectieve manier om als medewerker weer snel naar een volgende functie te bewegen, vaak effectiever dan wanneer je dit zelf doet. Een outplacementtraject is in feite een soort specialistisch loopbaantraject.  Wist je dat Carrièrepoort een van de beter scorende outplacementbureaus is? Dat komt doordat we een sterk netwerk hebben van bedrijven die vacatures aanbieden, door professionele en vaak gecertificeerde coaches en door de maatwerk opbouw van elk traject. Het is dus een dat het een versterkende combinatie is van persoonlijke coaching, studie en begeleiding. Dat zorgt er voor dat je als een professional het sollicitatieproces in stapt en je baankans sterk vergroot.

Amsterdam outplacement kosten

Om je te helpen bij deze begeleiding van werk naar werk bestaat er in Nederland een outplacement transitiebudget. Het doel van dit transitiebudget is om dit aan outplacement of scholing voor je nieuwe baan te besteden. Kosten van een outplacementtraject zijn goed te overzien. Deze zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de duur van het traject. De gemiddelde kosten zijn zeer aantrekkelijk; al vanaf € 1.650,- heb je een op maat outplacementtraject. Sta vooral goed stil bij wat jij nodig hebt! Je werkt met een senior coach uit jouw omgeving die het gehele traject begeleidt, maar dit doet hij/zij niet helemaal zelf. Door de juiste specialisten op de juiste plaats in te zetten wordt elke fase van het outplacementtraject optimaal ingevuld. Denk bijvoorbeeld aan een social media expert, die jouw traject ondersteunt omdat je meer wilt halen uit LinkedIn of Facebook. Onze outplacementkosten zijn transparant en gericht op wat jij nodig hebt, dat bepaalt de prijs.

Coaches Amsterdam

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren
Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Outplacement Amsterdam: Media, ICT, banken en verzekeringsbedrijven

Carrièrepoort heeft in Amsterdam ervaring in veel sectoren, waaronder toerisme, media, ICT, banken en verzekeraars. Bij ons bureau maken we onderscheid tussen drie fasen in het outplacementtraject, die meestal nodig zijn om de kans op en nieuwe baan zo groot mogelijk te maken. In deze drie fasen wordt duidelijk waarom outplacement zo’n belangrijke kans is. Het uiteindelijke doel van het traject is het realiseren van een nieuwe baan door succesvol verkopen van het merk ‘IK’.

In de eerste fase draait het om het kennen en toepassen van merk ‘IK’, waarbij je begint met stilstaan bij jezelf.

Fase 2: Studie solliciteren en merk ‘IK’ verkopen leert je de meest effectieve aanpak om te solliciteren en om jezelf op juiste wijze te presenteren. De voordelen van outplacement komen hierbij goed naar voren, je krijgt duidelijkheid en richting. Netwerken en solliciteren is ook erg belangrijk, dit leer je tijdens je outplacementtraject. Wist je dat outplacement je wel 91% meer kans geeft op een nieuwe baan? Dit is waar het bij

fase 3: realiseren van de nieuwe baan, om draait. Leer op juiste wijze naar vacatures zoeken en krijg toegang tot de juiste netwerken!

Coaches

Onze Coaches in Amsterdam

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Amsterdam:

Adres: Krommewaal 9
Postcode: 1011 BS
Plaats: Amsterdam
Telefoon:  010 – 785 71 78