Outplacement Amsterdam

Amsterdam Outplacementbureau

Ben je werkzaam in Amsterdam en omgeving en vraag je je af of je recht op outplacement hebt? Wij van Carrièrepoort beantwoorden al je vragen over outplacement, bijvoorbeeld over de outplacement definitie en over het succes van ons outplacementbureau. Ruim 9 op de 10 mensen krijgen via Carrièrepoort weer een nieuwe functie. Ook gespecialiseerd in 50+ begeleiding! 

Outplacement Definitie
Wat is de Betekenis van Outplacement?

 

Wij omschrijven outplacement als persoonlijke marketing en sales om vervolgens begeleiding te krijgen naar je volgende baan, ofwel begeleiding van werk naar werk. Zo’n traject van de ene naar de andere baan is een baan op zich. Wat levert outplacement op en wat is het precies? Outplacement wordt vaak omschreven als een effectieve manier om als medewerker weer snel naar een volgende functie te bewegen, vaak effectiever dan wanneer je dit zelf doet. Een outplacementtraject is in feite een soort specialistisch loopbaantraject.  Wist je dat Carrièrepoort een van de beter scorende outplacementbureaus is? Dat komt doordat we een sterk netwerk hebben van bedrijven die vacatures aanbieden, door professionele en vaak gecertificeerde coaches en door de maatwerk opbouw van elk traject. Het is dus een dat het een versterkende combinatie is van persoonlijke coaching, studie en begeleiding. Dat zorgt er voor dat je als een professional het sollicitatieproces in stapt en je baankans sterk vergroot.

outplacement amsterdam

Amsterdam outplacement kosten

Prijzen

Om je te helpen bij deze begeleiding van werk naar werk bestaat er in Nederland een outplacement transitiebudget. Het doel van dit transitiebudget is om dit aan outplacement of scholing voor je nieuwe baan te besteden. Kosten van een outplacementtraject zijn goed te overzien. Deze zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de duur van het traject. De gemiddelde kosten zijn zeer aantrekkelijk; al vanaf € 1.650,- heb je een op maat outplacementtraject. Sta vooral goed stil bij wat jij nodig hebt! Je werkt met een senior coach uit jouw omgeving die het gehele traject begeleidt, maar dit doet hij/zij niet helemaal zelf. Door de juiste specialisten op de juiste plaats in te zetten wordt elke fase van het outplacementtraject optimaal ingevuld. Denk bijvoorbeeld aan een social media expert, die jouw traject ondersteunt omdat je meer wilt halen uit LinkedIn of Facebook. Onze outplacementkosten zijn transparant en gericht op wat jij nodig hebt, dat bepaalt de prijs.

coach amsterdam
Prijzen

Onze standaard pakketten

Hoe het werkt

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Intake met coach

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Jij kiest

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Waarom Carrièrepoort

Cliënten kiezen Carrièrepoort omdat:

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Ruim 9 op de 10 vindt een nieuwe baan
Landelijk werkende senior coaches
Ook voor 50+ succesvol
Groot zakelijk netwerk

Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Ik word blij van de enthousiaste en gedreven begeleiding door Angelique. Haar persoonlijke en warme begeleiding, pep-talks, haar kennis en vertrouwen hebben mij begeleidt naar een nieuwe baan.
Niet alleen dat, ze heeft me op sommige onzekere momenten gedurende het traject ook nét die boost gegeven die ik nodig had. Zij voelt dat feilloos aan en geeft je dan het vertrouwen wat even weg is, in een gesprek of app.

Ze is prima bereikbaar en reageert snel op mails/apps. Een fijne coach om mee te sparren, te spiegelen, te lachen en te huilen. Ik vind Angelique echt een professional en zal haar zeker aanbevelen.

Fabienne Wellens

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar! je kunt ons bereiken via:

☎ 010 – 785 71 78;
? outplacement@carrierepoort.nl;
? De chat – Rechtsonder in je scherm;
⌨ Contactformulier onderaan deze pagina.

Outplacement Amsterdam: Media, ICT, banken en verzekeringsbedrijven

Carrièrepoort heeft in Amsterdam ervaring in veel sectoren, waaronder toerisme, media, ICT, banken en verzekeraars. Bij ons bureau maken we onderscheid tussen drie fasen in het outplacementtraject, die meestal nodig zijn om de kans op en nieuwe baan zo groot mogelijk te maken. In deze drie fasen wordt duidelijk waarom outplacement zo’n belangrijke kans is. Het uiteindelijke doel van het traject is het realiseren van een nieuwe baan door succesvol verkopen van het merk ‘IK’.

In de eerste fase draait het om het kennen en toepassen van merk ‘IK’, waarbij je begint met stilstaan bij jezelf.

Fase 2: Studie solliciteren en merk ‘IK’ verkopen leert je de meest effectieve aanpak om te solliciteren en om jezelf op juiste wijze te presenteren. De voordelen van outplacement komen hierbij goed naar voren, je krijgt duidelijkheid en richting. Netwerken en solliciteren is ook erg belangrijk, dit leer je tijdens je outplacementtraject. Wist je dat outplacement je wel 91% meer kans geeft op een nieuwe baan? Dit is waar het bij

fase 3: realiseren van de nieuwe baan, om draait. Leer op juiste wijze naar vacatures zoeken en krijg toegang tot de juiste netwerken!

 

Coaches

Onze Coaches in Amsterdam

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Carla Scholten

Carla Scholten

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Amelia Sealey

Amelia Sealey

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Niemand is zoals jij en dat is nou net jouw kracht”!

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Carrièrepoort Amsterdam

Krommewaal 9
1011BS
Amsterdam

Carrièrepoort Amsterdam:

Straat: Krommewaal 9
Postcode: 1011BS
Plaats: Amsterdam

Bel Carrierepoort     010 – 785 71 78

CARRIÈREPOORT OUTPLACEMENT

Van der Takstraat 28 3071 LL, Rotterdam

Pin It on Pinterest