Outplacementbureau Hilversum

In de buurt van Hilversum is het outplacementbureau van Carrièrepoort terug te vinden. Carrièrepoort is gespecialiseerd in Human Resource Development en biedt daarnaast ook de mogelijkheid om een outplacementtraject te volgen. Door het groot aantal vestigingen in Nederland kan Carrièrepoort zowel werknemers als werkgevers door heel Nederland goed te woord staan en helpen. Outplacement is gericht op werknemers en de transitie tussen oude baan en nieuwe baan.

Wat is outplacement?

De transitie tussen oude en nieuwe baan is niet altijd even gemakkelijk. Met behulp van outplacement kan het proces naar een nieuwe baan minder moeizaam verlopen. Een outplacementtraject kan je helpen om sneller weer een nieuwe baan te vinden. Dit wordt gedaan door een combinatie te maken tussen studie, persoonlijke coaching en begeleiding. Op deze manier word je klaargestoomd om weer snel aan de slag te kunnen met een nieuwe baan. Voor elke fase is een aparte specialist beschikbaar en dit leidt ertoe dat 70% binnen negen maanden weer aan het werk kan met een nieuwe betaalde baan. Meer informatie over de inzet van de drie fasen, en specialisten, is terug te vinden verder op de pagina.

Outplacement kosten Hilversum

Er is een speciaal transitiebudget beschikbaar gesteld in Nederland om gebruik te maken van een outplacementbureau. Op deze manier kan een groot gedeelte van outplacementtraject bekostigd worden. Een op maat gemaakt outplacementtraject is al beschikbaar vanaf €1950,-. Het bedrag is wel afhankelijk van verschillende variabelen en varieert daarom per persoon. Bij een outplacementtraject word je begeleid door een senior coach. Naast de coach zijn er ook nog de verschillende specialisten die ingezet worden om het outplacementtraject zo goed mogelijk te laten verlopen.

Coaches Hilversum

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren
Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Outplacementbureau Carrièrepoort

Het outplacementtraject van Carrièrepoort is onderverdeeld in drie fasen. De drie fasen zijn gekozen om de begeleiding naar een nieuwe baan zo goed mogelijk te laten verlopen. Tijdens de fasen leer je als eerste jezelf als merk ‘IK’ te presenteren. Op deze manier kan er onderscheidend vermogen gecreëerd worden ten opzichte van collega-sollicitanten. Vervolgens wordt er een zelfontwikkelde Carrièretrechter ingezet om stapsgewijs je doel in kaart te brengen. Daarnaast krijg je een sollicitatiecursus. Deze sollicitatiecursus zorgt ervoor dat je klaar bent voor een sollicitatie en geeft inzicht in wat je bij de sollicitatie kan verwachten. Dit alles zorgt ervoor dat je klaar bent om aan de slag te gaan met het realiseren van een nieuwe baan. In de laatste stap ondersteunt Carrièrepoort je bij het vinden van vacatures.

Je kunt ons bereiken voor vragen via 010 – 758 71 78 of mail naar outplacement@carrierepoort.nl. wij denken graag met je mee.

Coaches

Onze Coaches in Hilversum

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Hilversum:

Adres: Roosendaalstraat 24
Postcode: 1211 HW
Plaats: Hilversum
Telefoon: 010 – 785 71 78