Outplacement Hilversum

In de buurt van Hilversum is het outplacementbureau van Carrièrepoort terug te vinden. Carrièrepoort is gespecialiseerd in Human Resource Development en biedt daarnaast ook de mogelijkheid om een outplacementtraject te volgen. Door het groot aantal vestigingen in Nederland kan Carrièrepoort zowel werknemers als werkgevers door heel Nederland goed te woord staan en helpen. Outplacement is gericht op werknemers en de transitie tussen oude baan en nieuwe baan.

Wat is outplacement?

De transitie tussen oude en nieuwe baan is niet altijd even gemakkelijk. Met behulp van outplacement kan het proces naar een nieuwe baan minder moeizaam verlopen. Een outplacementtraject kan je helpen om sneller weer een nieuwe baan te vinden. Dit wordt gedaan door een combinatie te maken tussen studie, persoonlijke coaching en begeleiding. Op deze manier word je klaargestoomd om weer snel aan de slag te kunnen met een nieuwe baan. Voor elke fase is een aparte specialist beschikbaar en dit leidt ertoe dat 70% binnen negen maanden weer aan het werk kan met een nieuwe betaalde baan. Meer informatie over de inzet van de drie fasen, en specialisten, is terug te vinden verder op de pagina.

Outplacement kosten Hilversum

Er is een speciaal transitiebudget beschikbaar gesteld in Nederland om gebruik te maken van een outplacementbureau. Op deze manier kan een groot gedeelte van outplacementtraject bekostigd worden. Een op maat gemaakt outplacementtraject is al beschikbaar vanaf €1950,-. Het bedrag is wel afhankelijk van verschillende variabelen en varieert daarom per persoon. Bij een outplacementtraject word je begeleid door een senior coach. Naast de coach zijn er ook nog de verschillende specialisten die ingezet worden om het outplacementtraject zo goed mogelijk te laten verlopen.

Outplacementbureau Carrièrepoort

Het outplacementtraject van Carrièrepoort is onderverdeeld in drie fasen. De drie fasen zijn gekozen om de begeleiding naar een nieuwe baan zo goed mogelijk te laten verlopen. Tijdens de fasen leer je als eerste jezelf als merk ‘IK’ te presenteren. Op deze manier kan er onderscheidend vermogen gecreëerd worden ten opzichte van collega-sollicitanten. Vervolgens wordt er een zelfontwikkelde Carrièretrechter ingezet om stapsgewijs je doel in kaart te brengen. Daarnaast krijg je een sollicitatiecursus. Deze sollicitatiecursus zorgt ervoor dat je klaar bent voor een sollicitatie en geeft inzicht in wat je bij de sollicitatie kan verwachten. Dit alles zorgt ervoor dat je klaar bent om aan de slag te gaan met het realiseren van een nieuwe baan. In de laatste stap ondersteunt Carrièrepoort je bij het vinden van vacatures.

outplacement hilversum

Bericht

Pin It on Pinterest