Outplacementbureau Apeldoorn

Outplacement Apeldoorn

Benieuwd wat outplacement is, of het ook voor jou een mogelijkheid is en wat je er allemaal aan hebt? Wij nemen de voordelen van outplacement in Apeldoorn en omgeving met je door, leggen je uit wat onze outplacement betekenis is en waar je ons outplacementbureau in Apeldoorn kunt vinden. We coachen niet alleen in Apeldoorn, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Wat is outplacement?

Onder outplacement verstaan wij de begeleiding van werk naar nieuw werk. Het vinden van een nieuwe baan is niet gemakkelijk, daarom bestaat outplacement. Wat is outplacement en wat heb je er precies aan? Outplacement is een zeer effectieve manier om werknemers naar een volgende functie te begeleiden. Denk aan een loopbaantraject, maar dan specialistisch. Hierin zijn 3 fasen te onderscheiden, waarover later meer. Carrièrepoort is één van de beter scorende outplacementbureaus in Apeldoorn door een sterk netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject. Onze outplacement betekenis is een versterkende combinatie van persoonlijke coaching, studie en begeleiding om jezelf klaar te stomen voor het sollicitatieproces.

Outplacement kosten Apeldoorn

Outplacement moet betaalbaar zijn, daarom bestaat in Nederland een outplacement transitiebudget. Met dit budget krijg je de mogelijkheid om je te laten begeleiden van werk naar werk. Naast outplacement is het budget ook beschikbaar voor bijvoorbeeld scholing voor je nieuwe baan. Kosten van een outplacementtraject verschillen en zijn afhankelijk van een aantal variabelen. Echter zijn de gemiddelde kosten goed te overzien; al vanaf €1.950 heb je een op maat outplacementtraject. We werken met een senior coach uit Apeldoorn en omgeving die het hele traject begeleidt, maar hij/zij doet dit niet alleen. Op de juiste plaatst worden de juiste specialisten ingezet, zodat elke fase van je outplacementtraject correct ingevuld wordt.

Coaches Apeldoorn

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren

Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Outplacementbureau Carrièrepoort

Bij outplacementbureau Carrièrepoort onderscheiden wij drie fasen in het outplacementtraject. Veel mensen vragen zich af: “waarom zou ik outplacement gaan doen?”. Dit maken wij je duidelijk in drie fasen, met als eindresultaat een grote kans op een nieuwe baan. Wist je dat outplacement je 91% meer kans geeft op een nieuwe baan?

De drie fasen die wij hanteren beginnen met het kennen en toepassen van merk ‘IK’. In grote lijnen is dit het stilstaan bij jezelf. In de tweede fase, studie solliciteren en merk ‘IK’ verkopen, worden de voordelen va outplacement benadrukt. Voorbeelden hiervan zijn duidelijkheid en richting geven. Je leert hier de meest effectieve aanpak om te solliciteren en om jezelf goed te presenteren en bovendien leer je op natuurlijke wijze te netwerken. Fase 3: Realiseren van de nieuwe baan, leert je om op een slimme manier vacatures te vinden, je CV bij te stellen en biedt de mogelijkheid om dit door een job hunter uit Apeldoorn en omgeving te laten lobbyen bij mogelijke werkgevers.

Apeldoorn

Adres: Deventerstraat 552B
Postcode: 7325 XZ
Plaats: Apeldoorn
Telefoonnummer: 010-785 71 78

 

Coaches

Onze Coaches in Apeldoorn

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Apeldoorn

Adres: Deventerstraat 552B
Postcode: 7325 XZ
Plaats: Apeldoorn
Telefoon: 010-785 71 78