Outplacement Apeldoorn

Benieuwd wat outplacement is, of het ook voor jou een mogelijkheid is en wat je er allemaal aan hebt? Wij nemen de voordelen van outplacement in Apeldoorn en omgeving met je door, leggen je uit wat onze outplacement betekenis is en waar je ons outplacementbureau in Apeldoorn kunt vinden. We coachen niet alleen in Apeldoorn, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Wat is outplacement?

Onder outplacement verstaan wij de begeleiding van werk naar nieuw werk. Het vinden van een nieuwe baan is niet gemakkelijk, daarom bestaat outplacement. Wat is outplacement en wat heb je er precies aan? Outplacement is een zeer effectieve manier om werknemers naar een volgende functie te begeleiden. Denk aan een loopbaantraject, maar dan specialistisch. Hierin zijn 3 fasen te onderscheiden, waarover later meer. Carrièrepoort is één van de beter scorende outplacementbureaus in Apeldoorn door een sterk netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject. Onze outplacement betekenis is een versterkende combinatie van persoonlijke coaching, studie en begeleiding om jezelf klaar te stomen voor het sollicitatieproces.

Outplacement kosten Apeldoorn

Outplacement moet betaalbaar zijn, daarom bestaat in Nederland een outplacement transitiebudget. Met dit budget krijg je de mogelijkheid om je te laten begeleiden van werk naar werk. Naast outplacement is het budget ook beschikbaar voor bijvoorbeeld scholing voor je nieuwe baan. Kosten van een outplacementtraject verschillen en zijn afhankelijk van een aantal variabelen. Echter zijn de gemiddelde kosten goed te overzien; al vanaf €1.950 heb je een op maat outplacementtraject. We werken met een senior coach uit Apeldoorn en omgeving die het hele traject begeleidt, maar hij/zij doet dit niet alleen. Op de juiste plaatst worden de juiste specialisten ingezet, zodat elke fase van je outplacementtraject correct ingevuld wordt.

Laat je terugbellen

Outplacementbureau Carrièrepoort

Bij outplacementbureau Carrièrepoort onderscheiden wij drie fasen in het outplacementtraject. Veel mensen vragen zich af: “waarom zou ik outplacement gaan doen?”. Dit maken wij je duidelijk in drie fasen, met als eindresultaat een grote kans op een nieuwe baan. Wist je dat outplacement je 91% meer kans geeft op een nieuwe baan?

De drie fasen die wij hanteren beginnen met het kennen en toepassen van merk ‘IK’. In grote lijnen is dit het stilstaan bij jezelf. In de tweede fase, studie solliciteren en merk ‘IK’ verkopen, worden de voordelen va outplacement benadrukt. Voorbeelden hiervan zijn duidelijkheid en richting geven. Je leert hier de meest effectieve aanpak om te solliciteren en om jezelf goed te presenteren en bovendien leer je op natuurlijke wijze te netwerken. Fase 3: Realiseren van de nieuwe baan, leert je om op een slimme manier vacatures te vinden, je CV bij te stellen en biedt de mogelijkheid om dit door een job hunter uit Apeldoorn en omgeving te laten lobbyen bij mogelijke werkgevers.

Apeldoorn

Adres: Deventerstraat 552B
Postcode: 7325 XZ
Plaats: Apeldoorn
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Persoonlijk advies?

Stel je vraag aan Annemiek.

Carrièrepoort als outplacementbureau

Garanties Carrièrepoort voor jouw outplacement:

  • Altijd een coach in de buurt.
  • Grote slagingskans: 9 op de 10 vindt een nieuwe baan.
  • Kwaliteit: alle coaches zijn gecertificeerd.
  • Maatwerk: je kiest alleen wat jij nodig hebt.
  • Actueel: alles over solliciteren anno nu.
  • Ook voor 50-plussers succesvol: ruim 87% score.
  • Gebruikersvriendelijk zoeksysteem met alle online vacatures.
  • Extra baankansen via onze netwerken.

Coaches

Annemiek van der velden

Annemiek van der velden

Senior Coach

zingeving en zelfsturing: neem zelf de regie over je loopbaan.

 

Stel je vraag

Pin It on Pinterest