Outplacement Alkmaar

Op zoek naar een outplacementbureau in of rond Alkmaar? Ook dan is Carrièrepoort het bureau voor u. Carrièrepoort zet voor u alle mogelijkheden op een rijtje met en geven graag antwoord op al uw vragen. Op deze manier wordt de transitie van baan tot baan een stuk minder stressvol dan gedacht. Meerdere vestigingen van Carrièrepoort zijn terug te vinden op de pagina met vestigingen.
Wat is outplacement?
Outplacement is hulp bij de transitie van oude baan naar nieuwe baan. Het vinden van een nieuwe baan is niet altijd even gemakkelijk, maar met behulp van outplacement kan het gehele traject met minder stress verlopen. Veel mensen vragen zich af hoe outplacement hen kan helpen. In principe is het vergelijkbaar met het volgen van een loopbaantraject, echter gebeurt dit met behulp van specialisten. Outplacement bestaat daarom ook uit drie fasen die ieder een eigen specialist met zich meebrengt. Door een combinatie van persoonlijke coaching, studie en begeleiding word je klaargestoomd voor het sollicitatieproces. Voor vrijwel ieder branche of functie is outplacement goed toepasbaar. Verder op deze pagina is meer informatie terug te vinden over de drie fasen die toegepast worden, door Carrièrepoort , bij het outplacementproces.

Outplacement kosten Alkmaar

De kosten voor outplacement zijn betaalbaar door het outplacement transitiebudget dat in Nederland beschikbaar is. De kosten van een outplacementtraject is afhankelijk van een groot tal variabelen. Dit betekent echter niet dat het duur is om hier gebruik van te maken; vanaf €1950,- is het namelijk al mogelijk om een op maat gemaakt outplacementtraject te volgen. Met behulp van een senior coach , in Alkmaar en omliggende gebieden, wordt het traject opgezet en begeleid. Dit wordt aangevuld met de verschillende specialisten die beschikbaar zijn per fase in het hele traject.

Outplacementbureau Carrièrepoort

Carrièrepoort heeft een speciaal ingericht outplacementtraject dat onderscheiden wordt in drie fasen. Uit onderzoek is gebleken dat outplacement 74% meer kans geeft op een nieuwe baan. De fasen houden in het kort het volgende in:
1. Het kennen en toepassen van het merk ‘IK’.
2. Sollicitatiecursus en jezelf verkopen als merk.
3. Het realiseren van je nieuwe baan.
Aan het eind van deze drie fasen kun je op een slimme manier de juiste vacatures vinden, je CV opstellen en je laten lobbyen door een job hunter in de omgeving Alkmaar.

Adres: Koelmalaan 350
Postcode: 1812 PS
Plaats: Alkmaar
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Outplacement Alkmaar

Bericht

Pin It on Pinterest