Outplacementbureau Alkmaar

Op zoek naar een outplacementbureau in of rond Alkmaar? Ook dan is Carrièrepoort het bureau voor u. Carrièrepoort zet voor u alle mogelijkheden op een rijtje met en geven graag antwoord op al uw vragen. Op deze manier wordt de transitie van baan tot baan een stuk minder stressvol dan gedacht. Meerdere vestigingen van Carrièrepoort zijn terug te vinden op de pagina met vestigingen.

Wat is outplacement?

Outplacement is hulp bij de transitie van oude baan naar nieuwe baan. Het vinden van een nieuwe baan is niet altijd even gemakkelijk, maar met behulp van outplacement kan het gehele traject met minder stress verlopen. Veel mensen vragen zich af hoe outplacement hen kan helpen. In principe is het vergelijkbaar met het volgen van een loopbaantraject, echter gebeurt dit met behulp van specialisten. Outplacement bestaat daarom ook uit drie fasen die ieder een eigen specialist met zich meebrengt. Door een combinatie van persoonlijke coaching, studie en begeleiding word je klaargestoomd voor het sollicitatieproces. Voor vrijwel ieder branche of functie is outplacement goed toepasbaar. Verder op deze pagina is meer informatie terug te vinden over de drie fasen die toegepast worden, door Carrièrepoort , bij het outplacementproces.

Outplacement kosten Alkmaar

De kosten voor outplacement zijn betaalbaar door het outplacement transitiebudget dat in Nederland beschikbaar is. De kosten van een outplacementtraject is afhankelijk van een groot tal variabelen. Dit betekent echter niet dat het duur is om hier gebruik van te maken; vanaf €1950,- is het namelijk al mogelijk om een op maat gemaakt outplacementtraject te volgen. Met behulp van een senior coach, in Alkmaar en omliggende gebieden, wordt het traject opgezet en begeleid. Dit wordt aangevuld met de verschillende specialisten die beschikbaar zijn per fase in het hele traject.

Coaches Rotterdam

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren

Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Outplacementbureau Carrièrepoort

Carrièrepoort heeft een speciaal ingericht outplacementtraject dat onderscheiden wordt in drie fasen. Uit onderzoek is gebleken dat outplacement 74% meer kans geeft op een nieuwe baan. De fasen houden in het kort het volgende in:

  1. Het kennen en toepassen van het merk ‘IK’
  2. Sollicitatiecursus en jezelf verkopen als merk
  3. Het realiseren van je nieuwe baan

Aan het eind van deze drie fasen kun je op een slimme manier de juiste vacatures vinden, je CV opstellen en je laten lobbyen door een job hunter in de omgeving Alkmaar.

Alkmaar

Adres: Koelmalaan 350
Postcode: 1812 PS
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Je kunt ons bereiken voor vragen via 010 – 758 71 78 of mail naar outplacement@carrierepoort.nl. wij denken graag met je mee.

Coaches

Onze Coaches in Rotterdam

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Alkmaar:

Adres: Koelmalaan 350
Postcode: 1812 PS
Plaats: Alkmaar
Telefoon:  010 – 785 71 78