Outplacementbureau Gouda

Ben je op zoek naar een nieuwe werkgever en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Dan kom je in aanmerking voor ons outplacementtraject. De outplacementtrajecten van Carrièrepoort worden op verschillende plaatsen in Nederland aangeboden, waaronder in Gouda. Samen met onze gecertificeerde coaches en een groot zakelijk netwerk helpen we je graag zoeken naar een baan die echt bij jou past! Ruim 91% van onze cliënten heeft binnen 9 maanden een nieuwe baan gevonden én we worden daarnaast beoordeeld met 4,4 uit 5 sterren.

Kosten Outplacement

Onze outplacementtrajecten in Gouda bieden we middels verschillende pakketten aan. Samen met je coach bekijk je alle pakketten en selecteer je een pakket dat voor jou relevant is. Om de juiste keuze te maken, kunnen we je alvast kennis laten maken met ons aanbod voorbeeldpakketten. Deze pakketten zijn opgedeeld in drie verschillende opties. Zo kun je bij het eerste pakket gebruik maken van alle basisbenodigdheden om snel inzicht te krijgen. Het tarief voor dit pakket bedraagt €1650. Wil je graag gebruik maken van een iets uitgebreider pakket? Dan kun je kiezen voor een pakket met een persoonlijkheidstest, arbeidsmarkt check én social media workshop voor €2985. In het laatste, en meest uitgebreide pakket, leer je gericht solliciteren met hulp van een online jobhunter en word je begeleid bij het accepteren van het verlies van je vorige baan. Dit pakket kost €4385.

Hoe werkt outplacement in Gouda bij Carrièrepoort

Ieder outplacementtraject verschilt per bureau. Bij ons outplacementraject in Gouda doorloop je de volgende stappen:

  1. De eerste stap is natuurlijk kennismaken. We zullen een telefonische intake inplannen waarin we jouw situatie in kaart brengen. Zo kunnen we gericht op zoek naar een coach die bij je past;
  2. Vervolgens plannen we een gesprek met je coach. In dit gesprek kun je kijken of het klikt met je coach en kan je aangeven of je wil starten met het outplacementtraject;
  3. Tijdens de laatste stap ga je het gehele outplacementtraject doorlopen. Je kijkt samen met je coach naar de mogelijkheden voor de toekomst en focust jezelf op je doelen en ambities. Je kunt tijdens deze stap nadenken of je hetzelfde werk wil doen of van een hele nieuwe werkomgeving wil proeven. Tijdens het traject word je continu ondersteunt en kun je advies vragen wanneer het jou uitkomt!

Coaches Gouda

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren

Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Carrièrepoort contact in Gouda

Wil je graag advies ontvangen of heb je nog vragen over outplacement in Gouda? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je bereikt ons gemakkelijk via de telefoon of e-mail. Naast outplacement hebben we nog meer diensten bij Carrièrepoort. Neem zo ook een kijkje op de pagina van loopbaanbegeleiding in Gouda of zakelijke coaching en management development.

Coaches

Onze Coaches in Gouda

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Gouda:

Adres:  Oosthaven 12
Postcode: 2801 PB
Plaats: Gouda