Loopbaanbegeleiding Rotterdam

Mist je carrière richting en wil je de volgende loopbaanstap bepalen? Heb je loopbaanadvies nodig? Carrièrepoort Rotterdam ondersteunt je hierbij. Door middel van een loopbaantraject begeleiden de ervaren coaches van Carrièrepoort je om werkgerelateerde vraagstukken op te lossen. Binnen enkele maanden kom je tot inzichten waarmee je weer vooruit kunt. Al snel zal jouw functioneren verbeteren en ga je met meer zelfvertrouwen naar werk.

 

Wat is loopbaanbegeleiding?

Een loopbaantraject bij Carrièrepoort bestaat uit 6 belangrijke stappen. In stap 1 staat het kennismaken met de coach centraal en krijgen we duidelijk wat precies je loopbaanvraag is. Carrièrepoort werkt met zeer ervaren coaches waardoor je vragen en aanleiding snel duidelijk zijn. Ook garandeert de coach je privacy en voel je je al snel op je gemak.

Stap 2 gaan we in als je hebt besloten verder te gaan met je coach. Hij of zij analyseert je vraagstuk en stelt een persoonlijk plan van aanpak voor je op, met doelen en concrete uitkomsten.

Bij stap 3 vinden er verdiepende gesprekken in combinatie met gerichte opdrachten om tot nieuwe inzichten te komen en je nieuwe vaardigheden/competenties te leren. Ook zetten we, indien nodig, verschillende testen in, zoals een beroepskeuzetest, competentietest of een persoonlijkheidstest.

In de 4e stap breng je je nieuwe inzichten en vaardigheden in de praktijk. Vervolgens komt de evaluatie om te betpalen of je doelen bereikt zijn. Tot slot bespreken we de borging voor de langere termijn in combinatie met een loopbaan quickscan.

 

Kosten loopbaanadvies Rotterdam

Vaak vergoedt je werkgever de kosten voor het loopbaantraject. Werkgevers hebben vaak een opleidingsbudget of employability budget waarmee het traject bekostigd kan worden. Een loopbaantraject kun je al volgen voor €950,- excl. BTW. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk, de testen die er worden afgenomen en de snelheid waarmee het traject kan worden afgelegd. De loopbaancoach kan je hier meer over vertellen.

 

Carrièrepoort Rotterdam contact

Carrièrepoort heeft verschillende vestigingen door heel Nederland met het hoofdkantoor in Rotterdam. Carrièrepoort werkt met zeer ervaren coaches en biedt dan ook de kwaliteit die je zou verwachten. Naast loopbaanbegeleiding biedt Carrièrepoort ook outplacement, zakelijke coaching en management development. Carrièrepoort heeft een groot aanbod van ervaren coaches in de regio Rotterdam. Neem nu contact op met Carrièrepoort voor een vrijblijvende afspraak.

%

Zou Carrièrepoort aanbevelen

Met Ernst heb ik meerdere coaching gesprekken gehad waarbij het mij zeer beviel dat hij met beide benen op de grond bleef.  Hij is duidelijk in zijn vraagstelling en geeft je inzichten die ogenschijnlijk zo voor de hand liggen. Een man uit de praktijk en niet vanuit een boekje.
Leon

SUWR

Neem contact met ons op

Pin It on Pinterest