Loopbaanbegeleiding Rotterdam

Mist je carrière richting en wil je de volgende loopbaanstap bepalen? Heb je loopbaanadvies nodig? Carrièrepoort Rotterdam ondersteunt je hierbij. Door middel van een loopbaantraject begeleiden de ervaren coaches van Carrièrepoort je om werkgerelateerde vraagstukken op te lossen. Binnen enkele maanden kom je tot inzichten waarmee je weer vooruit kunt. Al snel zal jouw functioneren verbeteren en ga je met meer zelfvertrouwen naar werk.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Een loopbaantraject bij Carrièrepoort bestaat uit 6 belangrijke stappen. In stap 1 staat het kennismaken met de coach centraal en krijgen we duidelijk wat precies je loopbaanvraag is. Carrièrepoort werkt met zeer ervaren coaches waardoor je vragen en aanleiding snel duidelijk zijn. Ook garandeert de coach je privacy en voel je je al snel op je gemak. Stap 2 gaan we in als je hebt besloten verder te gaan met je coach. Hij of zij analyseert je vraagstuk en stelt een persoonlijk plan van aanpak voor je op, met doelen en concrete uitkomsten.

Bij stap 3 vinden er verdiepende gesprekken in combinatie met gerichte opdrachten om tot nieuwe inzichten te komen en je nieuwe vaardigheden/competenties te leren. Ook zetten we, indien nodig, verschillende testen in, zoals een beroepskeuzetest, competentietest of een persoonlijkheidstest. In de 4e stap breng je je nieuwe inzichten en vaardigheden in de praktijk. Vervolgens komt de evaluatie om te bepalen of je doelen bereikt zijn. Tot slot bespreken we de borging voor de langere termijn in combinatie met een loopbaan quickscan.

Kosten loopbaanadvies Rotterdam

Vaak vergoedt je werkgever de kosten voor het loopbaantraject. Werkgevers hebben vaak een opleidingsbudget of employability budget waarmee het traject bekostigd kan worden. Een loopbaantraject kun je al volgen voor €950,- excl. BTW. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk, de testen die er worden afgenomen en de snelheid waarmee het traject kan worden afgelegd. De loopbaancoach kan je hier meer over vertellen.

Coaches Rotterdam

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren

Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Carrièrepoort Rotterdam contact

Carrièrepoort heeft verschillende vestigingen door heel Nederland met het hoofdkantoor in Rotterdam. Carrièrepoort werkt met zeer ervaren coaches en biedt dan ook de kwaliteit die je zou verwachten. Naast loopbaanbegeleiding biedt Carrièrepoort ook outplacement, zakelijke coaching en management development. Carrièrepoort heeft een groot aanbod van ervaren coaches in de regio Rotterdam. Neem nu contact op met Carrièrepoort voor een vrijblijvende afspraak.

Adres: van der Takstraat 28
Postcode: 3071 LL
Plaats: Rotterdam

Je kunt ons bereiken voor vragen via 010 – 758 71 78 of mail naar outplacement@carrierepoort.nl wij denken graag met je mee.

Coaches

Onze Coaches in Rotterdam

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Rotterdam:

Adres: van der Takstraat 28
Postcode: 3071 LL
Plaats: Rotterdam
Telefoon:  010 – 785 71 78