Loopbaanbegeleiding Utrecht

Haal meer uit je huidige carrière. Door middel van loopbaanbegeleiding kun je strategisch werken aan het verbeteren van jou persoonlijk functioneren in je huidige baan. Carrièrepoort Utrecht begeleidt je bij verschillende ontwikkelpunten. Hierbij wordt er strategisch gewerkt aan het versterken en ontdekken van jouw talenten en competenties. Denk bijvoorbeeld aan de competenties assertiviteit, communicatie, samenwerken en leiderschap. Door te werken aan deze competenties kun je jezelf nog interessanter maken voor je werkgever. Daarnaast heeft het een positieve impact op je zelfvertrouwen op de werkvloer. Binnen een paar maanden kun je door middel van de loopbaanbegeleiding van Carrièrepoort al veel vooruitgang boeken op de werkvloer.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Het loopbaantraject van Carrièrepoort bestaat uit vijf essentiële stappen. Bij de eerste stap staat het kennismaken met de coach geheel centraal. Het is belangrijk dat je een goed en veilig gevoel krijgt bij jouw coach. Daarnaast is het belangrijk om tot de kern van jouw vraagstuk te komen waardoor er goed inzicht kan worden verkregen in jouw verbeterpunten. Om hier goed inzicht in te krijgen zal de coach gerichte vragen stellen. Als je bijvoorbeeld aangeeft dat je assertiever wilt zijn op de werkvloer zal er door de coach vragen worden gesteld over de huidige situatie. Door gericht vragen te stellen de kern van jouw vraagstuk achterhaald worden. In stap twee wordt dit vraagstuk geanalyseerd en zal de coach een persoonlijke plan van aanpak voor je opstellen. Hierbij worden er ook duidelijke doelstellingen geformuleerd. Bij stap drie staat het ontdekken van nieuwe inzichten en leren van nieuwe technieken centraal. Dit wordt gedaan door middel van verschillende opdrachten en het afleggen van een beroepskeuze-, competentie- of persoonlijkheidstest. In stap vier staat het toepassen van de nieuwe inzichten en technieken centraal. Vervolgens wordt in stap vijf geëvalueerd en geanalyseerd of de doelen zijn bereikt.

Loopbaanbegeleiding kosten

Vaak kan een loopbaantraject bekostigd worden door de werkgever. Er zijn veel werkgevers die een opleidingsbudget hebben om in hun werknemers te investeren. Een loopbaantraject kan je al vanaf €950,- excl. BTW volgen. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van de vraag, inzet van tests en de snelheid waarmee het traject kan worden afgerond. Een loopbaancoach kan hier meer advies over geven.

Carrièrepoort Utrecht Contact

Carrièrepoort heeft verschillende vestigingen in Utrecht. Daardoor heeft Carrièrepoort altijd een coachvestiging bij jou in de buurt. Wij van Carrièrepoort werken met ervaren coaches waardoor we je zeer kwalitatieve coaching kunnen aanbieden. Naast loopbaanbegeleiding kun je ook bij carrièrepoort Utrecht terecht voor outplacement, zakelijke begeleiding en management development.

Neem nu contact op met Carrièrepoort Utrecht voor een vrijblijvende afspraak.

Adres: Nieuwegracht 29
Postcode: 3512 LD
Plaats: Utrecht
Telefoonnummer: 010-785 71 78

%

Zou Carrièrepoort aanbevelen

Johan hield mij de spiegel voor. Dit leerde me uit te gaan van m’n eigen kracht. Door de concrete handvatten kon ik direct aan de slag!
A. Heinne

Neem contact met ons op

Pin It on Pinterest