Loopbaanbegeleiding Utrecht

Haal meer uit je huidige carrière. Door middel van loopbaanbegeleiding kun je strategisch werken aan het verbeteren van jouw persoonlijk functioneren in je huidige baan. Carrièrepoort Utrecht begeleid je bij verschillende ontwikkelpunten. Hierbij wordt er strategisch gewerkt aan het versterken en ontdekken van jouw talenten en competenties. Denk bijvoorbeeld aan de competenties assertiviteit, communicatie, samenwerken en leiderschap. Door te werken aan deze competenties kun je jezelf nog interessanter maken voor je werkgever. Daarnaast heeft het een positieve impact op je zelfvertrouwen op de werkvloer. Binnen een paar maanden kun je door middel van de loopbaanbegeleiding van Carrièrepoort al veel vooruitgang boeken op de werkvloer.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Het loopbaantraject van Carrièrepoort bestaat uit vijf essentiële stappen. Bij de eerste stap staat het kennismaken met de coach geheel centraal. Het is belangrijk dat je een goed en veilig gevoel krijgt bij jouw coach. Daarnaast is het belangrijk om tot de kern van jouw vraagstuk te komen waardoor er goed inzicht kan worden verkregen in jouw verbeterpunten. Om hier goed inzicht in te krijgen zal de coach gerichte vragen stellen. Als je bijvoorbeeld aangeeft dat je assertiever wilt zijn op de werkvloer zal er door de coach vragen worden gesteld over de huidige situatie. Door gericht vragen te stellen de kern van jouw vraagstuk achterhaald worden. In stap twee wordt dit vraagstuk geanalyseerd en zal de coach een persoonlijk plan van aanpak voor je opstellen. Hierbij worden er ook duidelijke doelstellingen geformuleerd. Bij stap drie staat het ontdekken van nieuwe inzichten en leren van nieuwe technieken centraal. Dit wordt gedaan door middel van verschillende opdrachten en het afleggen van een beroepskeuze-, competentie- of persoonlijkheidstest. In stap vier staat het toepassen van de nieuwe inzichten en technieken centraal. Vervolgens wordt in stap vijf geëvalueerd en geanalyseerd of de doelen zijn bereikt.

Loopbaanbegeleiding kosten

Vaak kan een loopbaantraject bekostigd worden door de werkgever. Er zijn veel werkgevers die een opleidingsbudget hebben om in hun werknemers te investeren. Een loopbaantraject kan je al vanaf €950,- excl. BTW volgen. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van de vraag, inzet van tests en de snelheid waarmee het traject kan worden afgerond. Een loopbaancoach kan hier meer advies over geven.

Coaches Utrecht

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.
Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren
Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Carrièrepoort Utrecht Contact

Carrièrepoort heeft verschillende vestigingen in Utrecht. Daardoor heeft Carrièrepoort altijd een coachvestiging bij jou in de buurt. Wij van Carrièrepoort werken met ervaren coaches waardoor we je zeer kwalitatieve coaching kunnen aanbieden. Naast loopbaanbegeleiding kun je ook bij carrièrepoort Utrecht terecht voor outplacement, zakelijke begeleiding en management development.

Neem nu contact op met Carrièrepoort Utrecht voor een vrijblijvende afspraak.

Adres: Nieuwegracht 29
Postcode: 3512 LD
Plaats: Utrecht
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Coaches

Onze Coaches in Utrecht

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een loopbaancoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Utrecht:

Adres: Nieuwegracht 29
Postcode: 3512 LD
Plaats: Utrecht
Telefoon: 010-785 71 78