Loopbaanbegeleiding Nijmegen

Altijd al willen weten wat u met uw talenten, kwaliteiten en competenties nog meer kan doen? Kom erachter met loopbaanbegeleiding. Carrièrepoort heeft verschillende vestigingen in Nijmegen. Hierdoor is er altijd een vestiging waar u terecht kunt. Doordat wij werken met ervaren coaches en loopbaanadviseurs kunnen wij van Carrièrepoort jou het beste kwalitatieve loopbaantraject aanbieden. De ervaren coaches begeleiden je in het verkrijgen van meer inzicht in jouw talenten en competenties en hoe je deze zou kunnen versterken.

Jouw wensen en voorkeuren staan centraal bij Carrièrepoort en hebben invloed op het traject. Elk individu kent een andere situatie waar er natuurlijk een persoonlijk traject voor wordt uitgestippeld. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen op de werkvloer en kun je jezelf interessanter profileren. Door middel van de loopbaanbegeleiding heb je binnen enkele maanden al nieuwe inzichten om vooruit te komen in je carrière.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Door middel van loopbaanbegeleiding kun je met ervaren coaches werken aan verschillende ontwikkelpunten. Door de begeleiding krijg je meer inzicht in jouw talenten en competenties en kun je technieken aanleren om deze nog meer te versterken en in te zetten op de werkvloer. Je kunt hierbij denken aan competenties zoals assertiviteit, communicatie, samenwerking, leiderschap etc.

Het loopbaantraject van Carrièrepoort kent vijf belangrijke stappen.

Stap één is de kennismaking met de coach en het creëren van een goed en veilig gevoel. De kennismaking vindt plaats door middel van een intake gesprek. Tijdens dit intakegesprek worden er verschillende vragen gesteld door de coach. Hierdoor kan de coach een goed beeld krijgen van jouw situatie. Door deze vragen te stellen wordt de huidige en gewenste situatie in kaart gebracht. Het loopbaantraject moet u dichter bij de gewenste situatie gaan brengen.
Stap twee wordt dit vraagstuk geanalyseerd en stelt de coach een persoonlijke plan van aanpak voor je op.
Stap drie wordt er actief gewerkt aan het verkrijgen van nieuwe inzichten en worden er nieuwe technieken geleerd. Dit wordt gedaan door verschillende opdrachten, maar ook testen die optioneel worden afgenomen zoals een beroepskeuzetest of een persoonlijkheidstest.
In stap vier worden deze nieuwe inzichten en technieken toegepast.
Tot slot vindt in de laatste stap een evaluatie plaatst en wordt er gekeken in welke mate de vooraf gestelde doelstellingen zijn behaald.
Het borgen van je doelen en loopbaanperspectief. Bij Carrièrepoort kun je elke 3 jaar een Quickscan door een externe loopbaanadviseur uit laten voeren. De Quickscan zorgt ervoor dat je je ontwikkelingen niet uit het oog verliest en jij je doelen kunt borgen.

Wat zijn de kosten verbonden aan loopbaanbegeleiding?

Een loopbaantraject kun je al volgen vanaf €950 euro excl. BTW. De prijs is hierbij afhankelijk van het vraagstuk, tests die er worden afgelegd en de snelheid waarop het traject kan worden afgerond. Vaak wordt het loopbaantraject bekostigd door de werkgever. Er zijn veel werkgevers die een opleidingsbudget hebben waarmee het loopbaantraject mee kan worden betaald.

Carrièrepoort Nijmegen contact

Carrièrepoort heeft verschillende vestigingen in Nijmegen. Vanuit deze vestigingen wordt er met zeer ervaren coaches en loopbaanadviseurs gewerkt. Naast loopbaanbegeleiding bieden deze verschillende vestigingen ook outplacement trajecten, zakelijke coaching en management development. Door de combinatie van een ervaren coach en de inzet van specialisten is het resultaat maximaal.

Neem nu contact op met Carrièrepoort voor een vrijblijvende kennismaking in een van onze vestigingen in Nijmegen.

Adres: Oranjesingel 24
Postcode: 6511 NV
Plaats: Nijmegen
Telefoonnummer: 010-785 71 78

%

Tevredenheidsgarantie

Iliana heeft mij op een hele duidelijke, transparante en eerlijke manier alles weten uit te leggen. Ze gaf mij ook een zekere mate van geruststelling, door haar positieve inbreng en motivaties heeft ze mij de juiste richtingen weten aan te geven.
M. Slagter

Neem contact met ons op

Pin It on Pinterest