Loopbaanbegeleiding Tilburg

Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te zetten of om je persoonlijke competenties op je huidige werk te verbeteren? Carrièrepoort Tilburg wil je graag vooruithelpen. Wij bieden professionele loopbaanbegeleiding aan en kunnen je assisteren bij het verbeteren van bepaalde vaardigheden zoals samenwerken en leidinggeven. Bij Carrièrepoort vinden we het belangrijk dat jij je persoonlijke doelen behaald en tevreden bent. Jouw ontwikkeling en vraagstukken staan centraal.

Wat is het loopbaantraject?

Ons loopbaantraject is duidelijk, effectief en doelgericht. Samen met een coach bij jou in de buurt stel je een vraagstuk op en ga je aan de slag om je doelen te bereiken. Je coach zal verdiepende vragen stellen om erachter te komen hoe de huidige situatie op je werk eruit ziet. Hoe reageren collega’s op je? Welke uitspraken doe je? Hoe reageer je op confrontaties? Aan de hand van verschillende opdrachten en tests ga je opzoek naar je talenten, vaardigheden en valkuilen. Je zult merken dat je na een aantal afspraken al steviger in je schoenen staat. Om een goed overzicht te krijgen van het loopbaantraject, onderscheiden we 5 verschillende stappen die doorlopen worden:

– Een oriënterend gesprek met je coach. Tijdens dit kennismakingsgesprek zal je coach veel vragen stellen en uiteindelijk een vraagstuk en doel formuleren. Alle gesprekken zijn compleet vertrouwelijk.
– Een onderzoek naar jouw vraagstuk en het samenstellen van een planning. Hoe kun jij je doel zo goed en efficiënt mogelijk bereiken?
– Opdrachten en tests maken om nieuwe inzichten te verkrijgen. Je kunt kiezen uit een persoonlijkheidstest of een beroepskeuzetest. De resultaten van deze tests zullen je een goed beeld geven van je competenties. Je coach zal je vervolgens nieuwe technieken leren om de competenties waar je nog niet tevreden over bent te verbeteren.
– Het toepassen van de nieuwe technieken en inzichten. Bij deze stap kun je in de praktijk brengen wat je hebt geleerd. Zo kun je meteen zien of de lessen invloed hebben gehad. Waarschijnlijk voel jij je na een aantal lessen al een stuk zelfverzekerder.
– De Evaluatie van het loopbaantraject. Ben je tevreden over het traject? Wij zijn benieuwd of je duidelijke verschillen merkt en of je je doelen succesvol hebt bereikt.
Naast de evaluatie, adviseren wij om elke 3 jaar een Quickscan te doen bij een externe adviseur. Op deze manier blijf je actief werken aan je doelen.

Kosten loopbaanbegeleiding Tilburg

Voor de loopbaancoaches en lessen betaal je een starttarief van €950,- euro exclusief BTW. De kosten kunnen hoger oplopen afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk, het aantal afspraken en de snelheid waarmee je het traject wilt doorlopen. Daarnaast wordt de prijs aangepast wanneer je meerdere tests wilt doen. De kosten van loopbaanbegeleiding worden in veel gevallen bekostigd door de werkgever. Voor meer informatie over de kosten, kun je altijd contact met ons opnemen. Bovendien kun je vrijblijvend een offerte aanvragen of op intake gesprek gaan.

Coaches Tilburg

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren
Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Carrièrepoort Tilburg contact

Bij vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Carrièrepoort Tilburg. Ons telefoonnummer is 010-785 71 78 en ons e-mail adres is info@carrierepoort.nl. Daarnaast kun je een afspraak maken en kunnen wij je vragen persoonlijk beantwoorden. Wij bieden een service met een glimlach en staan je graag te woord.

Adres: Pioshaven 1.03
Postcode: 5017 AN
Plaats: Tilburg
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Coaches

Onze Coaches in Tilburg

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Tilburg:

Adres: Pioshaven 1.03
Postcode: 5017 AN
Plaats: Tilburg
Telefoon: 010-785 71 78