Loopbaanbegeleiding Tilburg

Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te zetten of om je persoonlijke competenties op je huidige werk te verbeteren? Carrièrepoort Tilburg wil je graag vooruithelpen. Wij bieden professionele loopbaanbegeleiding aan en kunnen je assisteren bij het verbeteren van bepaalde vaardigheden zoals samenwerken en leidinggeven. Bij Carrièrepoort vinden we het belangrijk dat jij je persoonlijke doelen behaald en tevreden bent. Jouw ontwikkeling en vraagstukken staan centraal.

Wat is het loopbaantraject?

Ons loopbaantraject is duidelijk, effectief en doelgericht. Samen met een coach bij jou in de buurt stel je een vraagstuk op en ga je aan de slag om je doelen te bereiken. Je coach zal verdiepende vragen stellen om erachter te komen hoe de huidige situatie op je werk eruit ziet. Hoe reageren collega’s op je? Welke uitspraken doe je? Hoe reageer je op confrontaties? Aan de hand van verschillende opdrachten en tests ga je opzoek naar je talenten, vaardigheden en valkuilen. Je zult merken dat je na een aantal afspraken al steviger in je schoenen staat. Om een goed overzicht te krijgen van het loopbaantraject, onderscheiden we 5 verschillende stappen die doorlopen worden:
– Een oriënterend gesprek met je coach. Tijdens dit kennismakingsgesprek zal je coach veel vragen stellen en uiteindelijk een vraagstuk en doel formuleren. Alle gesprekken zijn compleet vertrouwelijk.
– Een onderzoek naar jouw vraagstuk en het samenstellen van een planning. Hoe kun jij je doel zo goed en efficiënt mogelijk bereiken?
– Opdrachten en tests maken om nieuwe inzichten te verkrijgen. Je kunt kiezen uit een persoonlijkheidstest of een beroepskeuzetest. De resultaten van deze tests zullen je een goed beeld geven van je competenties. Je coach zal je vervolgens nieuwe technieken leren om de competenties waar je nog niet tevreden over bent te verbeteren.
– Het toepassen van de nieuwe technieken en inzichten. Bij deze stap kun je in de praktijk brengen wat je hebt geleerd. Zo kun je meteen zien of de lessen invloed hebben gehad. Waarschijnlijk voel jij je na een aantal lessen al een stuk zelfverzekerder.
– De Evaluatie van het loopbaantraject. Ben je tevreden over het traject? Wij zijn benieuwd of je duidelijke verschillen merkt en of je je doelen succesvol hebt bereikt.
Naast de evaluatie, adviseren wij om elke 3 jaar een Quickscan te doen bij een externe adviseur. Op deze manier blijf je actief werken aan je doelen.

Kosten loopbaanbegeleiding Tilburg

Voor de loopbaancoaches en lessen betaal je een starttarief van €950,- euro exclusief BTW. De kosten kunnen hoger oplopen afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk, het aantal afspraken en de snelheid waarmee je het traject wilt doorlopen. Daarnaast wordt de prijs aangepast wanneer je meerdere tests wilt doen. De kosten van loopbaanbegeleiding worden in veel gevallen bekostigd door de werkgever. Voor meer informatie over de kosten, kun je altijd contact met ons opnemen. Bovendien kun je vrijblijvend een offerte aanvragen of op intake gesprek gaan.

Carrièrepoort Tilburg contact

Bij vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Carrièrepoort Tilburg. Ons telefoonnummer is 010-785 71 78 en ons e-mail adres is info@carrierepoort.nl. Daarnaast kun je een afspraak maken en kunnen wij je vragen persoonlijk beantwoorden. Wij bieden een service met een glimlach en staan je graag te woord.

Adres: Pioshaven 1.03
Postcode: 5017 AN
Plaats: Tilburg
Telefoonnummer: 010-785 71 78

loopbaanbegeleiding Tilburg

Wij staan voor je klaar

Pin It on Pinterest