Loopbaanbegeleiding Amersfoort

Hoe kun je ervoor zorgen dat je prestaties op het werk verbeterd worden? Carrièrepoort Amersfoort helpt je om productiever te worden en om je energieker te voelen. Met behulp van loopbaanbegeleiding, teambegeleiding, zakelijke coaching of outplacement kunnen wij je helpen om alles uit je carrière te halen. Door middel van verschillende opdrachten en tests, gaan we samen opzoek naar jouw unieke talenten en competenties. Wanneer je hier inzicht in hebt, kun je er nadruk op leggen en de vaardigheden nog verder verbeteren. Na ons loopbaantraject zul je je zelfverzekerder en positiever voelen op je werk! Dit is ons uiteindelijke doel.

Wat is loopbaanbegeleiding?

In tegenstelling tot ‘outplacement’, wordt loopbaanbegeleiding toegepast tijdens en voor je huidige baan. Wil je weten of loopbaanbegeleiding iets voor je is? Maak dan nu een afspraak aan voor een gratis intake gesprek. Een coach zal hier bespreken wat de mogelijkheden zijn en zal je een indicatie geven van het aantal lessen dat je moet volgen om je vragen te beantwoorden. Doordat je samen met onze jonge en energieke specialisten opzoek gaat naar je sterke vaardigheden en talenten, zul je zelfverzekerder overkomen op de werkvloer.

Er zijn in principe vijf verschillende fases die je kunt doorlopen bij een loopbaantraject. De eerste dag zul je kennismaken met je persoonlijke coach. In een gesprek zal hij/zij vragen wat je doelen en leerpunten zijn. Aan het einde van het gesprek heb je waarschijnlijk een veilig en goed gevoel over je coach. Het is belangrijk dat je je coach vertrouwd. Daarna zal jouw vraagstuk geanalyseerd worden en kan de coach bepalen in hoeveel weken jij je goal kunt bereiken. Er wordt een persoonlijk plan opgesteld waar jij je goed bij voelt. De volgende stap betreft het creëren van inzichten. Samen met je begeleider zul je testen invullen die te maken hebben met je persoonlijkheid en beroep. De resultaten geven veel nieuwe inzichten. Zo kun je bijvoorbeeld zien of je assertief of communicatief vaardig bent. Wanneer je verbeterpunt is dat je beter moet samenwerken, zal je coach je bepaalde oefeningen geven om dit te verbeteren. Nadat je nieuwe technieken hebt geleerd, pas je deze meteen toe in de praktijk. Aan het einde van je loopbaantraject beoordeel je of je doelen bereikt zijn. Ben je zelfverzekerder en assertiever geworden? Haal je alles uit je werk wat er in zit? Ten slotte raden wij een Quickscan van harte aan. Deze Quickscan, die je elke 3 jaar kunt doen, laat zien of je op de goede weg zit.

Loopbaancoach kosten Amersfoort

De kosten voor een loopbaantraject met een loopbaancoach beginnen bij €950,- euro excl. BTW. Carrièrepoort Amersfoort helpt je bij organisatie- en medewerkersontwikkeling. Veel werkgevers bekostigen de loopbaanbegeleiding omdat dit het bedrijf ten goede komt.

Coaches Amersfoort

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren
Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Neem contact op met Carrièrepoort

Schroom niet om contact met ons op te nemen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij staan je graag te woord om antwoorden te geven op al je vragen via 010-785 71 78. Bovendien is het mogelijk om met ons in contact te komen door te mailen naar info@carrierepoort.nl.

Adres: Arnhemseweg 6
Postcode: 3817 CH
Plaats: Amersfoort
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Coaches

Onze Coaches in Amersfoort

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Amersfoort:

Adres: Arnhemseweg 6
Postcode: 3817 CH
Plaats: Amersfoort
Telefoon: 010-785 71 78