Loopbaanbegeleiding Arnhem

Wanneer je werkzaam bent in de omgeving van Arnhem en beter wilt presteren op je werk, ben je bij Carrièrepoort Arnhem aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding/ loopbaancoaching, outplacing, zakelijke coaching en management development. Het doel van ons bedrijf is om ervoor te zorgen dat werknemers zich zelfverzekerder voelen, beter leren samenwerken, en dat doelen makkelijker worden behaald. Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een intake gesprek met een coach. Aan je coach kun je al je vragen stellen en samen zullen jullie tot interessante en nuttige inzichten komen. Aan de hand van je loopbaanvraag zal je coach een persoonlijk plan voorstellen.

Loopbaanbegeleiding: Wat kun je verwachten?

Onze loopbaanbegeleiding zal je helpen om je competenties te verbeteren. Samen met je coach ga je onderzoeken wat je unieke talenten en valkuilen zijn. Bovendien krijg je de mogelijkheid om een persoonlijkheidstest of een beroepskeuzetest in te vullen. De resultaten zijn nuttig bij het analyseren van je vraag. Door aan de slag te gaan met de verkregen inzichten, kun je meer uit je carrière halen. In het algemeen werken we aan de hand van 5 stappen:
1. Bij de eerste stap draait het om de kennismaking met de coach. Het is van groot belang dat je een vertrouwd en veilig gevoel hebt bij het intake gesprek. Wanneer je je open stelt tegenover de coach, is hij/zij beter in staat om de situatie in kaart te brengen en om je goed te helpen.
2. Nadat je een beeld hebt geschetst van de huidige problemen, zal je coach jouw vraagstuk analyseren. Een persoonlijk plan wordt opgesteld.
3. Vervolgens ga je aan de slag met doelgerichte opdrachten en handige tests om nieuwe inzichten te krijgen. De resultaten geven een goed overzicht van je kwaliteiten. Gebaseerd op je leerpunten en kansen, zal je coach je goede technieken leren.
4. Bij de vierde stap zullen de nieuwe inzichten en technieken worden gebruikt om lastige situaties op te lossen op je werk.
5. Ten slotte is het belangrijk om het loopbaantraject te evalueren met je coach. Heb je al je doelen bereikt? Heeft het traject aan je verwachtingen voldaan?

Het is ook nog mogelijk om elke 3 jaar een Quickscan uit te laten voeren door een externe adviseur.

Loopbaanbegeleiding kosten

In veel gevallen wordt een loopbaantraject gefinancierd door de werkgever. Vaak beschikt een bedrijf over een employability budget waarmee de loopbaanbegeleiding betaald kan worden. Een traject kan erg waardevol zijn voor een werkgever, omdat je prestaties vrijwel meteen verbeteren. De startprijs van een traject is €950,- euro. De uiteindelijke kosten kunnen worden berekend aan de hand van de loopbaanvraag, het aantal tests en het aantal lessen. Wanneer een vraag complex is, zullen er meer lessen nodig zijn om je doel te bereiken.

Coaches Arnhem

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.
Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren
Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Contactgegevens Carrièrepoort Arnhem

Carrièrepoort is werkzaam in alle grote Nederlands steden. Wil je meer informatie over een van onze services of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 010-7857178 of stuur een e-mail naar info@carrierepoort.nl. Ons jonge en enthousiaste team helpt je graag verder. Ook kun je telefonisch of per mail gratis een offerte aanvragen.

Adres: IJsselburcht 3
Postcode: 6825 BS
Plaats: Arnhem
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Coaches

Onze Coaches in Arnhem

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Arnhem:

Adres: IJsselburcht 3
Postcode: 6825 BS
Plaats: Arnhem
Telefoon: 010-785 71 78