Loopbaanbegeleiding Arnhem

Wanneer je werkzaam bent in de omgeving van Arnhem en beter wilt presteren op je werk, ben je bij Carrièrepoort Arnhem aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding/ loopbaancoaching, outplacing, zakelijke coaching en management development. Het doel van ons bedrijf is om ervoor te zorgen dat werknemers zich zelfverzekerder voelen, beter leren samenwerken, en dat doelen makkelijker worden behaald. Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een intake gesprek met een coach. Aan je coach kun je al je vragen stellen en samen zullen jullie tot interessante en nuttige inzichten komen. Aan de hand van je loopbaanvraag zal je coach een persoonlijk plan voorstellen.

Loopbaanbegeleiding: Wat kun je verwachten?

Onze loopbaanbegeleiding zal je helpen om je competenties te verbeteren. Samen met je coach ga je onderzoeken wat je unieke talenten en valkuilen zijn. Bovendien krijg je de mogelijkheid om een persoonlijkheidstest of een beroepskeuzetest in te vullen. De resultaten zijn nuttig bij het analyseren van je vraag. Door aan de slag te gaan met de verkregen inzichten, kun je meer uit je carrière halen. In het algemeen werken we aan de hand van 5 stappen:
1. Bij de eerste stap draait het om de kennismaking met de coach. Het is van groot belang dat je een vertrouwd en veilig gevoel hebt bij het intake gesprek. Wanneer je je open stelt tegenover de coach, is hij/zij beter in staat om de situatie in kaart te brengen en om je goed te helpen.
2. Nadat je een beeld hebt geschetst van de huidige problemen, zal je coach jouw vraagstuk analyseren. Een persoonlijk plan wordt opgesteld.
3. Vervolgens ga je aan de slag met doelgerichte opdrachten en handige tests om nieuwe inzichten te krijgen. De resultaten geven een goed overzicht van je kwaliteiten. Gebaseerd op je leerpunten en kansen, zal je coach je goede technieken leren.
4. Bij de vierde stap zullen de nieuwe inzichten en technieken worden gebruikt om lastige situaties op te lossen op je werk.
5. Ten slotte is het belangrijk om het loopbaantraject te evalueren met je coach. Heb je al je doelen bereikt? Heeft het traject aan je verwachtingen voldaan?

Het is ook nog mogelijk om elke 3 jaar een Quickscan uit te laten voeren door een externe adviseur.

Loopbaanbegeleiding kosten

In veel gevallen wordt een loopbaantraject gefinancierd door de werkgever. Vaak beschikt een bedrijf over een employability budget waarmee de loopbaanbegeleiding betaald kan worden. Een traject kan erg waardevol zijn voor een werkgever, omdat je prestaties vrijwel meteen verbeteren. De startprijs van een traject is €950,- euro. De uiteindelijke kosten kunnen worden berekend aan de hand van de loopbaanvraag, het aantal tests en het aantal lessen. Wanneer een vraag complex is, zullen er meer lessen nodig zijn om je doel te bereiken.

Contactgegevens Carrièrepoort Arnhem

Carrièrepoort is werkzaam in alle grote Nederlands steden. Wil je meer informatie over een van onze services of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 010-7857178 of stuur een e-mail naar info@carrierepoort.nl. Ons jonge en enthousiaste team helpt je graag verder. Ook kun je telefonisch of per mail gratis een offerte aanvragen.

loopbaanbegeleiding Arnhem

Waarmee kunnen wij helpen?

Pin It on Pinterest