Loopbaanbegeleiding Amsterdam

Ben je momenteel werkzaam in Amsterdam en wil je meer uit je carrière halen? Wij van Carrièrepoort Amsterdam kunnen jou hierbij helpen. Samen komen we erachter waar je goed in bent en hoe je meer uit je carrière kunt halen. Door middel van een loopbaantraject en begeleiding van ervaren coaches wordt er strategisch gewerkt aan het verbeteren en ontdekken van jouw talenten en competenties. Hierbij zullen verschillende ontwikkelpunten worden gedefinieerd om inzicht te krijgen in de mate waarop je verschillende competenties beheerst. Door middel van nieuwe inzichten, oefeningen en een realistisch doel kun je je carrière naar een hoger niveau tillen. Naast loopbaanbegeleiding biedt Carrièrepoort u ook outplacement, zakelijke coaching en management development.

 

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding vindt plaats tijdens de loopbaan waarbij er door middel van een strategisch traject aan jouw carrière wordt gewerkt. Carrièrepoort geeft je antwoorden op dringende vragen. Samen gaan we op zoek naar datgene waar jij goed in bent. Je kunt zelf de richting van de loopbaanbegeleiding bepalen. Elk loopbaantraject kent 5 essentiële stappen:

  • Kennismaken en een goed en veilig gevoel krijgen bij jouw coach;
  • Analyse van jouw vraagstuk en opstellen van een persoonlijk plan van aanpak;
  • Creëren van inzichten en leren nieuwe technieken;
  • Toepassen van je nieuwe inzichten en technieken;
  • Evaluatie of je doel(en) bereikt zijn.
  • Borgen van je doelen en loopbaanperspectief. We adviseren je elke 3 jaar een Quickscan door een externe loopbaanadviseur uit te laten voeren.

Het kennismaken met de coach vindt plaats door middel van een intake gesprek. Tijdens dit gesprek wordt er met begeleiding van een ervaren coach strategisch een vraagstelling geformuleerd. De coach zal hierbij gerichte vragen stellen om de huidige situatie goed in kaart te brengen. Vragen waar je aan moet denken zijn:

Hoe reageer je op een confrontatie op de werkvloer? Hoe wordt je assertiever en hoe ziet een assertievere jij eruit? Welke houding en uitspraken horen hierbij?

Door middel van de antwoorden op deze vragen stelt de coach een persoonlijke plan van aanpak op. Hierbij wordt het gat tussen de huidige situatie en gewenste situatie in kaart gebracht. Doelgerichte opdrachten en testen moeten ervoor zorgen dat het gat tussen de gewenste en huidige situatie verdwijnt. Deze opdrachten en testen zullen je inzicht geven in onder andere je sterktes, valkuilen, competenties en persoonlijkheid. Door deze verschillende inzichten zul je assertiever op je doel afgaan en deze bereiken.

Loopbaanbegeleiding kosten Amsterdam

De loopbaanbegeleiding kan vaak bekostigd worden door de werkgever. Werkgevers houden hier vaak een opleidingsbudget voor bij. Een loopbaantraject bij carrièrepoort kun je volgen vanaf €950,- exclusief BTW. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van jouw vraag, inzet van tests en de snelheid waarmee het traject opgepakt kan worden. Met 4 tot 6 gesprekken kan al veel bereikt worden!

Zie voor meer informatie onze speciale pagina over loopbaanbegeleiding.

Contact

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u bellen op 010-785 71 78 of mailen naar info@carrierepoort.nl.

Adres: Krommewaal 9
Postcode:1011BS
Plaats: Amsterdam
Telefoonnummer: 010 – 785 71 78

%

Zou Carrièrepoort aanbevelen

Johan hield mij de spiegel voor. Dit leerde me uit te gaan van m’n eigen kracht. Door de concrete handvatten kon ik direct aan de slag!
A. Heinne

Neem contact met ons op

Pin It on Pinterest