Loopbaanbegeleiding Apeldoorn

Geef je huidige carrière een boost! Merk je dat je iets mist en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Carrièrepoort Apeldoorn kan je hierbij een duwtje in de juiste richting geven. Ons loopbaantraject helpt je om een beter inzicht te krijgen in je competenties, talenten en verbeterpunten. Vervolgens helpt je persoonlijke coach je om deze inzichten om te zetten in resultaten. Vind je het bijvoorbeeld moeilijk om de leiding te nemen bij bepaalde projecten? Door middel van opdrachten en tests zorgen wij ervoor dat je steviger in je schoenen staat. De loopbaanbegeleiding van Carrièrepoort heeft een positieve impact op je gedrag op het werk.

Wat houdt loopbaanbegeleiding in?

Met behulp van een energieke en professionele coach zul je nieuwe inzichten opdoen en uiteindelijk je loopbaanvraag beantwoorden. Zijn er dingen die je kunt verbeteren of competenties waar je juist in uitblinkt? Na een aantal afspraken en een beroepskeuzetest of een persoonlijkheidstest zul je al een duidelijke persoonlijke groei waarnemen. Nadat je je doelen hebt bereikt, kun je grote stappen maken in je loopbaan.

Elk traject kan worden opgedeeld in 5 stappen:
1. Een intake gesprek waarbij je kennismaakt met je coach. Het is van belang dat je lekker in je vel zit en dat je een vertrouwd gevoel hebt bij je coach.
2. De coach stelt een persoonlijk plan op naar aanleiding van de analyse van jouw vraagstuk. Het is belangrijk om aan te geven op welke situaties je vastloopt.
3. Doelgerichte en professionele opdrachten geven je inzichten. Wat zijn je sterke punten en wat zijn je valkuilen?
4. Vervolgens gaat je coach met je aan de slag om nieuwe technieken te leren.
5. De nieuwe technieken en inzichten worden toegepast en zullen helpen bij je persoonlijke groei.
Uiteraard is het belangrijk om je doelen nooit uit het oog te verliezen wanneer onze loopbaanbegeleiding is afgelopen. Borg altijd je doelen en loopbaanperspectief. Wij bij Carrièrepoort adviseren dan ook om een quickscan uit te laten voeren eens in de 3 jaar.

Kosten

De kosten van een loopbaantraject kunnen variëren. De prijs wordt gebaseerd op basis van het verwachte aantal afspraken, de hoeveelheid tests, en de snelheid waarmee je de loopbaanbegeleiding wilt afronden. De prijs van een traject start bij €950 euro,-. Het kennismakingsgesprek is echter gratis en tijdens dit gesprek kan een offerte aangevraagd worden. Daarnaast kun je bij je werkgever informeren of het opleidingsbudget het traject dekt.

Contact Carrièrepoort Apeldoorn

Bij ons filiaal in Apeldoorn kun je gebruik maken van verschillende services waaronder loopbaanbegeleiding, management development, outplacement en zakelijk coaching. Je kunt informatie opvragen of een afspraak maken door te bellen naar. Verder zijn wij per mail te bereiken via info@carrierepoort.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen.
Adres: Deventerstraat 552B
Postcode:7325 XZ
Plaats: Apeldoorn
010-785 71 78 (Hoofdkantoor)

loopbaanbegeleiding Apeldoorn

Vragen?

Pin It on Pinterest