Loopbaanbegeleiding Eindhoven

Heb je op dit moment een baan in de omgeving van Eindhoven en wil je alles uit je huidige carrière halen? In samenwerking met een team van specialisten helpen wij van Carrièrepoort Eindhoven je om dit doel te bereiken. Onze loopbaancoaches stemmen de loopbaanbegeleiding volledig op je af. Daarnaast proberen we er samen achter te komen wat je talenten en goede eigenschappen zijn. Wat maakt jou uniek? Wij helpen je om assertiever en communicatief sterker te worden. Ook zullen wij aandacht besteden aan samenwerking en leiderschap. Aan het einde van ons traject zul je een realistisch doel voor ogen hebben en zul je zelfverzekerder zijn met betrekking tot je carrière.

Wat is loopbaanbegeleiding?

De loopbaanbegeleiding van Carrièrepoort biedt je de mogelijkheid om aan je competenties te werken tijdens je loopbaan. De resultaten zijn direct zichtbaar en je zult je competenties optimaal in kunnen zetten. Bovendien geven wij antwoorden op al je vragen en proberen wij je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hoewel je de loopbaanbegeleiding kunt personaliseren, bestaat elk traject uit 5 belangrijke fases:

Fase 1: Het leren kennen van je coach en een vertrouwd gevoel krijgen bij hem/haar.

Fase 2: Het analyseren van je vraagstuk en het forumuleren van jouw persoonlijke doel en begeleidingstraject.

Fase 3: Het actief aanleren van nieuwe technieken om nieuwe inzichten te verkrijgen. Coaches begeleiden je actief met verschillende opdrachten en een beroepskeuzetest of een persoonlijkheidstest.

Fase 4: Het in de praktijk brengen van de nieuwe technieken en inzichten. Je komt erachter wat je talenten en competenties zijn en hoe je deze kunt toepassen op je huidige baan.

Fase 5: Het evalueren van het begeleidingstraject. Samen bespreken we of jij je doelen hebt bereikt en of de begeleiding heeft geholpen.

Ten slotte raden wij je aan om elke 3 jaar een Quickscan uit te laten voeren. Deze scan zorgt ervoor dat je doelen gewaarborgd worden en dat je je focust op je ontwikkelingen en vooruitgang.

Tijdens een kennismakingsgesprek met je coach gaan jullie samen opzoek naar antwoorden op belangrijke vragen. Wanneer je bijvoorbeeld je communicatieve vaardigheden wilt verbeteren, zal je coach relevante en verdiepende vragen stellen over de huidige gang van zaken. Hoe reageren andere collega’s op je? Komt je boodschap goed over? Wie zie je als een rolmodel van een communicatief sterk persoon?

Op basis van de persoonlijke antwoorden wordt een begeleidingstraject opgesteld. Welke vaardigheden wil je verbeteren? Samen stellen we een doelgericht en realistisch plan van aanpak op en doen we er alles aan om deze doelen te bereiken. Door middel van een beroepskeuzetest of een persoonlijkheidstest zul je tot verrassende inzichten komen die je zullen helpen om alles uit je carrière te halen.

 

loopbaanbegeleiding Eindhoven

Bericht ons

Kosten Carrièrepoort Eindhoven

Het is al mogelijk om deel te nemen aan loopbaanbegeleiding vanaf €950 euro excl. BTW. Vaak kan dit door werkgevers worden vergoed als zij een scholingsbudget of employability budget hebben. De prijs wordt vastgesteld op basis van het aantal gesprekken die nodig zijn om alle vragen te beantwoorden, het aantal testen en het tempo waarop je het loopbaantraject af wil leggen. Tijdens een vrijblijvend en informatief intake gesprek zal je coach een indicatie geven van de prijs en een offerte opstellen.

Contactgegevens

Heb je vragen over de loopbaanbegeleiding, Outplacement of andere services? Neem dan contact op met Carrièrepoort Eindhoven! Wij zijn telefonisch te bereiken via 010-785 71 78. Daarnaast kun je een email sturen naar info@carrierepoort.nl.

Vestiging 1

Adres: Torenallee 26-46 (StrijpS)
Postcode: 5617 BD
Plaats: Eindhoven

Vestiging 2
Adres: Noord Brabantlaan 265
Postcode: 5652 LD
Plaats: Eindhoven

Coaches Eindhoven

Angelique de Kruijff

Angelique de Kruijff

Senior Coach

Hoe fit ben jij om je eigen loopbaan te sturen?

 

Pin It on Pinterest