Loopbaanbegeleiding Den Bosch

Weet je niet goed welke kant je op wilt met jouw loopbaan? Wil je meer richting geven aan je carrière? Dan ben je bij Carrièrepoort in Den Bosch aan het juiste adres! Onze ervaren coaches begeleiden jou graag naar je volgende loopbaanstap met behulp van een loopbaantraject. Tijdens de loopbaanbegeleiding leggen we je diverse werk gerelateerde vraagstukken voor, om jezelf uit te dagen én jouw functioneren te verbeteren. Zo kun jij straks met meer zelfvertrouwen naar het werk!  

 Wat is loopbaanbegeleiding?   

Zoals de naam al zegt, wordt bij loopbaanbegeleiding iemand begeleid om méér uit zijn of haar loopbaan te halen. Het hoofddoel van de begeleiding is om je optimaal te laten functioneren. Loopbaanbegeleiding helpt je om de passie voor het werk terug te vinden en jezelf verder te ontwikkelen. Onze loopbaanbegeleiding in Den Bosch kan worden ingedeeld in een aantal belangrijke stappen. Deze lichten we hieronder even toe:  

  1. Bij de eerste stap maak je kennis met je coach. Tijdens deze kennismaking wordt besproken wat jouw loopbaanvraag is en welke doelen je voor jezelf hebt. Wij werken uitsluitend met zeer ervaren coaches, waardoor jouw vragen en de aanleiding hiervan al snel duidelijk zullen zijn. Tijdens dit gesprek zal de coach je op je gemak stellen en verzekeren dat privacy voorop staat;
  2. Als je besloten hebt om verder te gaan met je coach, kan de loopbaanbegeleiding beginnen. De coach zal het loopbaanvraagstuk analyseren en een plan van aanpak opstellen. Hierin worden bepaalde doelen en concrete uitkomsten beschreven;
  3. Bij stap 3 zullen de eerste gesprekken plaats vinden tussen jou en je coach. Dit zijn verdiepende gesprekken om tot inzichten te komen en nieuwe vaardigheden en competenties te leren. Tijdens dit traject kan er ook gebruik gemaakt worden van een beroepskeuzetest, competentietest of een persoonlijkheidstest. Dit hangt af van jouw persoonlijke doelen en het loopbaanplan;
  4. In de laatste stap is het tijd om de opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen. Daarnaast wordt er bepaald of de doelen zijn behaald, door middel van een evaluatie. Hierbij geeft de coach je een advies voor de langere termijn in combinatie met een loopbaan quickscan.  

Loopbaanbegeleiding kosten  

In de meeste gevallen wordt de loopbaanbegeleiding vergoed door je werkgever. Zij hebben vaak een budget beschikbaar voor trainingen en opleidingen. Loopbaanbegeleiding in Den Bosch kun je al volgen voor €950,- excl. BTW. Deze prijs kan variëren per loopbaanvraagstuk. Dit is mede afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk, de periode van het traject en de testen die worden ingezet tijdens het traject. Benieuwd naar de exacte kosten voor loopbaanbegeleiding in Den Bosch bij Carrièrepoort? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Coaches Den Bosch

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.
Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren
Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Contact met Carrièrepoort in Den Bosch  

Heb je vragen over onze loopbaanbegeleiding in Den Bosch? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kijken graag met je mee en beantwoorden al jouw vragen. Naast loopbaanbegeleiding bieden wij ook zakelijke coaching, management development en outplacement Den Bosch.

Adres: Victorialaan 15
Postcode: 5213 JG
Plaats: Den Bosch
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Coaches

Onze Coaches in Den Bosch

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Den Bosch:

Adres: Victorialaan 15
Postcode: 5213 JG
Plaats: Den Bosch
Telefoon: 010-785 71 78