Loopbaanbegeleiding Den Bosch  

Weet je niet goed welke kant je op wilt met jouw loopbaan? Wil je meer richting geven aan je carrière? Dan ben je bij Carrièrepoort in Den Bosch aan het juiste adres! Onze ervaren coaches begeleiden jou graag naar je volgende loopbaanstap met behulp van een loopbaantraject. Tijdens de loopbaanbegeleiding leggen we je diverse werk gerelateerde vraagstukken voor, om jezelf uit te dagen én jouw functioneren te verbeteren. Zo kun jij straks met meer zelfvertrouwen naar het werk!  

 

Wat is loopbaanbegeleiding?   

Zoals de naam al zegt, wordt bij loopbaanbegeleiding iemand begeleid om méér uit zijn of haar loopbaan te halen. Het hoofddoel van de begeleiding is om je optimaal te laten functioneren. Loopbaanbegeleiding helpt je om de passie voor het werk terug te vinden en jezelf verder te ontwikkelen. Onze loopbaanbegeleiding in Den Bosch kan worden ingedeeld in een aantal belangrijke stappen. Deze lichten we hieronder even toe:  

 

  1. Bij de eerste stap maak je kennis met je coach. Tijdens deze kennismaking wordt besproken wat jouw loopbaanvraag is en welke doelen je voor jezelf hebt. Wij werken uitsluitend met zeer ervaren coaches, waardoor jouw vragen en de aanleiding hiervan al snel duidelijk zullen zijn. Tijdens dit gesprek zal de coach je op je gemak stellen en verzekeren dat privacy voorop staat;
  2. Als je besloten hebt om verder te gaan met je coach, kan de loopbaanbegeleiding beginnen. De coach zal het loopbaanvraagstuk analyseren en een plan van aanpak opstellen. Hierin worden bepaalde doelen en concrete uitkomsten beschreven;
  3. Bij stap 3 zullen de eerste gesprekken plaats vinden tussen jou en je coach. Dit zijn verdiepende gesprekken om tot inzichten te komen en nieuwe vaardigheden en competenties te leren. Tijdens dit traject kan er ook gebruik gemaakt worden van een beroepskeuzetest, competentietest of een persoonlijkheidstest. Dit hangt af van jouw persoonlijke doelen en het loopbaanplan;
  4. In de laatste stap is het tijd om de opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen. Daarnaast wordt er bepaald of de doelen zijn behaald, door middel van een evaluatie. Hierbij geeft de coach je een advies voor de langere termijn in combinatie met een loopbaan quickscan.  

 

Loopbaanbegeleiding kosten  

In de meeste gevallen wordt de loopbaanbegeleiding vergoed door je werkgever. Zij hebben vaak een budget beschikbaar voor trainingen en opleidingen. Loopbaanbegeleiding in Den Bosch kun je al volgen voor €950,- excl. BTW. Deze prijs kan variëren per loopbaanvraagstuk. Dit is mede afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk, de periode van het traject en de testen die worden ingezet tijdens het traject. Benieuwd naar de exacte kosten voor loopbaanbegeleiding in Den Bosch bij Carrièrepoort? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

 

Routebeschrijving naar onze loopbaanbegeleiding in Den Bosch  

Ben je van plan om met de auto te komen? Volg dan de handige routebeschrijving hieronder.  

Adres: Victorialaan 15 

Postcode: 5213 JG 

Plaats: Den Bosch 

Telefoonnummer: 010-785 71 78 

 

Via het zuiden naar Den Bosch  

Wil je via Brabant ter hoogte van Breda naar Den Bosch? Volg dan de A27 richting de A59 naar de Hambakenweg in ’s-Hertogenbosch. Neem hier afrit 47-Hedel vanaf de A59. Sla vervolgens rechtsaf naar de Hambakenweg en volg de weg alsmaar rechtdoor naar de Orthenseweg. Hier kom je een rotonde tegen. Neem hier de 2e afslag en rijd door op de Orthenseweg. Sla vervolgens linksaf naar de Aartshertogenlaan. Volg hier de weg naar de Stadionlaan. Na 700 meter neem je de 1e afslag op de rotonde naar de Victorialaan. Aan je linkerhand vind je Victorialaan 15.   

 

Via het noorden naar Den Bosch  

Kom je vanuit het noorden ter hoogte van Utrecht? Volg dan de A2 naar de Reitscheweg in ’s-Hertogenbosch. Ga hier de A59 op en neem afrit 20-Rosmalen vanaf de A59. Houd hier links aan bij de splitsing en volg de borden voor ’s-Hertogenbosch/De Herven. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Reitscheweg. Na 800 meter neem je de 3e afslag op de rotonde naar de Aziëlaan. Sla hierna linksaf naar de Tivoliweg. Na 1,1 km sla je rechtsaf naar de Stadionlaan. Neem vervolgens de 2e afslag op de rotonde naar Victorialaan 15.  

 

Contact met Carrièrepoort in Den Bosch  

Heb je vragen over onze loopbaanbegeleiding in Den Bosch? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kijken graag met je mee en beantwoorden al jouw vragen. Naast loopbaanbegeleiding bieden wij ook zakelijke coaching, management development en outplacement Den Bosch. 

 

 

 

 

%

Zou Carrièrepoort aanbevelen

Met Ernst heb ik meerdere coaching gesprekken gehad waarbij het mij zeer beviel dat hij met beide benen op de grond bleef.  Hij is duidelijk in zijn vraagstelling en geeft je inzichten die ogenschijnlijk zo voor de hand liggen. Een man uit de praktijk en niet vanuit een boekje.
Leon

SUWR

Neem contact met ons op

Pin It on Pinterest