Loopbaanbegeleiding Gouda  

Wanneer je vastloopt in je loopbaan, kan loopbaanbegeleiding een goede uitkomst zijn. Hierbij kunnen verschillende vraagstukken een rol spelen. Wil je doorgroeien binnen een bepaalde functie? Of wil je je vaardigheden verder ontwikkelen? Dan helpen wij je graag! Onze ervaren loopbaancoaches begeleiden jou naar je volgende loopbaanstap. Zo helpen we je om jezelf uit te dagen én om je functioneren te verbeteren. Dit geeft je meer zelfvertrouwen in je werk!  

 

Hoe gaat loopbaanbegeleiding in zijn werk?  

Tijdens het loopbaantraject helpen wij jou om méér uit je loopbaan te halen en je doelen te bereiken. Allemaal zodat jij straks optimaal kunt functioneren op je werk. Loopbaanbegeleiding in Gouda kan worden ingedeeld in een aantal belangrijke stappen. Deze zullen we hieronder toelichten: 

 

  1. De eerste stap is de kennismaking met je coach. Tijdens dit gesprek wordt onder andere besproken wat jouw doelen zijn en wat je graag wilt bereiken. Wij werken uitsluitend met zeer ervaren coaches. Tijdens het gesprek zullen zij je dan ook op je gemak stellen en ervoor zorgen dat privacy voorop staat; 
  2. Bij de tweede stap gaat het loopbaantraject van start. Nu wordt aan de hand van de opgestelde doelen een concreet loopbaanplan gemaakt. Dit dient als houvast voor tijdens het loopbaantraject;
  3. Bij de derde stap zullen de eerste gesprekken plaatsvinden tussen jou en je coach. Het is hierbij de bedoeling dat je ontdekt wat jou motiveert. Ook leer je nieuwe vaardigheden en competenties. Soms gebruiken we in deze stap ook een persoonlijkheidstest, beroepskeuzetest of competentietest. Dit is afhankelijk van het opgestelde loopbaanplan;
  4. Nadat je nieuwe kennis hebt opgedaan en nieuwe vaardigheden hebt geleerd, kan het loopbaantraject geëvalueerd worden. Dit is tevens de laatste stap. Samen met je coach bespreek je of de doelen zijn behaald en hoe je het loopbaantraject hebt ondervonden. Hierbij geeft de coach je een advies voor de langere termijn in combinatie met een loopbaan quickscan.  

 

Loopbaanbegeleiding kosten  

Wil je weten wat de kosten zijn van loopbaanbegeleiding Gouda? Vraag dan voor de zekerheid even bij je werkgever na of zij dit kunnen vergoeden. Vaak hebben werkgevers een budget beschikbaar voor trainingen en opleidingen. Je kunt het loopbaantraject al volgen voor €950,- excl. BTW. Deze prijs kan variëren per loopbaanvraagstuk. Dit is mede afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk, de periode van het traject en de testen die worden ingezet tijdens het traject.  

Routebeschrijving loopbaanbegeleiding Gouda  

Kom je met de auto naar onze loopbaanbegeleiding in  Gouda? Volg dan de routebeschrijving hieronder:  

 

Adres: Oosthaven 12 

Postcode: 2801 PB 

Plaats: Gouda 

 

Via het zuiden naar Gouda  

Kom je vanuit het zuiden? Volg dan de A20 naar de N457 in Moordrecht. Neem hier afrit 18 vanaf de A20. Dit is de afslag richting Moordrecht/Gouda-West/Waddinxveen. Rijd hier verder op de N457 tot aan de rotonde. Ga bij de rotonde rechtdoor naar de Provincialeweg, de N207. Neem bij de volgende rotonde de 3e afslag naar de Rotterdamseweg. Volg de weg dan naar de Schielands Hoge Zeedijk. Sla na 500 meter linksaf naar de Oosthaven.   

 

Via het noorden naar Gouda  

Kom je vanuit het noorden naar Gouda? Dan kun je het beste richting de A12 rijden. Via de A12 rijd je naar de Goudse Poort/N451 bij Waddinxveen. Neem hierna afrit 11-Gouda richting Gouda/N207/Boskoop. Rijd verder op de Goudse Poort en volg de Nieuwe Gouwe O.Z. Vervolgens kom je bij het Pottersplein. Ga hier rechtdoor en sla na 550 meter rechtsaf naar de Hoge Gouwe. Rijd deze helemaal uit en sla vervolgens rechtsaf naar de Westhaven. Na 200 meter zie je een bruggetje aan je linkerhand. Rijd hier overheen en sla dan weer gelijk linksaf naar de Oosthaven. De bestemming vind je na 150 meter aan de rechterkant.  

Contact met Carrièrepoort in Gouda  

Heb je vragen over ons loopbaantraject en wil je graag advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijkt één van onze specialisten graag met je mee. Wist je dat we naast loopbaanbegeleiding ook een outplacementtraject aanbieden? Neem voor meer informatie een kijkje bij outplacement in Gouda. 

%

Zou Carrièrepoort aanbevelen

Met Ernst heb ik meerdere coaching gesprekken gehad waarbij het mij zeer beviel dat hij met beide benen op de grond bleef.  Hij is duidelijk in zijn vraagstelling en geeft je inzichten die ogenschijnlijk zo voor de hand liggen. Een man uit de praktijk en niet vanuit een boekje.
Leon

SUWR

Neem contact met ons op

Pin It on Pinterest