Loopbaanbegeleiding Gouda

Wanneer je vastloopt in je loopbaan, kan loopbaanbegeleiding een goede uitkomst zijn. Hierbij kunnen verschillende vraagstukken een rol spelen. Wil je doorgroeien binnen een bepaalde functie? Of wil je je vaardigheden verder ontwikkelen? Dan helpen wij je graag! Onze ervaren loopbaancoaches begeleiden jou naar je volgende loopbaanstap. Zo helpen we je om jezelf uit te dagen én om je functioneren te verbeteren. Dit geeft je meer zelfvertrouwen in je werk!  

Hoe gaat loopbaanbegeleiding in zijn werk?  

Tijdens het loopbaantraject helpen wij jou om méér uit je loopbaan te halen en je doelen te bereiken. Allemaal zodat jij straks optimaal kunt functioneren op je werk. Loopbaanbegeleiding in Gouda kan worden ingedeeld in een aantal belangrijke stappen. Deze zullen we hieronder toelichten: 

  1. De eerste stap is de kennismaking met je coach. Tijdens dit gesprek wordt onder andere besproken wat jouw doelen zijn en wat je graag wilt bereiken. Wij werken uitsluitend met zeer ervaren coaches. Tijdens het gesprek zullen zij je dan ook op je gemak stellen en ervoor zorgen dat privacy voorop staat; 
  2. Bij de tweede stap gaat het loopbaantraject van start. Nu wordt aan de hand van de opgestelde doelen een concreet loopbaanplan gemaakt. Dit dient als houvast voor tijdens het loopbaantraject;
  3. Bij de derde stap zullen de eerste gesprekken plaatsvinden tussen jou en je coach. Het is hierbij de bedoeling dat je ontdekt wat jou motiveert. Ook leer je nieuwe vaardigheden en competenties. Soms gebruiken we in deze stap ook een persoonlijkheidstest, beroepskeuzetest of competentietest. Dit is afhankelijk van het opgestelde loopbaanplan;
  4. Nadat je nieuwe kennis hebt opgedaan en nieuwe vaardigheden hebt geleerd, kan het loopbaantraject geëvalueerd worden. Dit is tevens de laatste stap. Samen met je coach bespreek je of de doelen zijn behaald en hoe je het loopbaantraject hebt ondervonden. Hierbij geeft de coach je een advies voor de langere termijn in combinatie met een loopbaan quickscan.  

Loopbaanbegeleiding kosten  

Wil je weten wat de kosten zijn van loopbaanbegeleiding Gouda? Vraag dan voor de zekerheid even bij je werkgever na of zij dit kunnen vergoeden. Vaak hebben werkgevers een budget beschikbaar voor trainingen en opleidingen. Je kunt het loopbaantraject al volgen voor €950,- excl. BTW. Deze prijs kan variëren per loopbaanvraagstuk. Dit is mede afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk, de periode van het traject en de testen die worden ingezet tijdens het traject.  

Coaches Gouda

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren
Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Contact met Carrièrepoort in Gouda

Heb je vragen over ons loopbaantraject en wil je graag advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijkt één van onze specialisten graag met je mee.
Wist je dat we naast loopbaanbegeleiding ook een outplacementtraject aanbieden? Neem voor meer informatie een kijkje bij outplacement in Gouda.

Adres: Oosthaven 12
Postcode: 2801 PB
Plaats: Gouda
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Coaches

Onze Coaches in Gouda

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Gouda:

Adres: Oosthaven 12
Postcode: 2801 PB
Plaats: Gouda
Telefoon: 010-785 71 78