Outplacementtraject Den Haag

Bent u werkzaam in Den Haag en omgeving en heeft u recht op outplacement? Carrièrepoort kan al uw vragen omtrent outplacement en meer beantwoorden, zodat u weer stappen kunt zetten naar een nieuwe baan. Op deze pagina lichten wij de outplacement betekenis toe en leggen we uit wat een outplacementbureau voor u kan betekenen. We coachen niet alleen in Den Haag, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches.

Wat betekent outplacement?

Allereerst misschien wel de belangrijkste vraag: wat is outplacement eigenlijk? Bij Carrièrepoort omschrijven wij dit als begeleiding van werk naar werk, dus naar je volgende baan. Het vinden van een nieuwe baan is geen gemakkelijke opgave, daar dient een outplacementtraject voor. Wat levert outplacement op en wat is outplacement exact? Het wordt vaak omschreven als een effectieve manier om als medewerker weer snel naar een volgende functie te bewegen. Je zou het kunnen vergelijken met een specialistisch loopbaantraject waarin we drie verschillende fasen kunnen onderscheiden. Hierover later meer. Wist je dat Carrièrepoort een van de beter scorende outplacementbureaus is door een sterk netwerk, professionele coaches en de maatwerk opbouw van elk traject? Onze outplacement betekenis is dat dit een versterkende combinatie van studie, begeleiding en persoonlijke coaching is om jezelf voor te bereiden op het sollicitatieproces voor je nieuwe baan.

Outplacementtraject kosten Den Haag

In Nederland bestaat een transitiebudget dat ervoor dient om de kosten van outplacement, juridisch advies en scholing te dekken. Deze kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de duur van het traject. Denk hierbij aan perioden van 3, 6 of 9 maanden. Deze transitie vergoeding voor outplacement is niet voor iedereen hetzelfde. De gemiddelde kosten zijn echter goed te overzien; al vanaf € 1.950,- heb je een op maat outplacementtraject. Outplacement in Den Haag vindt plaats in allerlei sectoren, waaronder waarschijnlijk die van u. Denk hierbij aan media, ICT, banken, verzekeraars, toerisme en meer. Wij streven ernaar om met een senior coach uit uw omgeving het gehele traject te verzorgen, maar dit zal hij/zij niet alleen doen. Door de juiste specialisten op de juiste plaats in te zetten wordt elke fase van het outplacementtraject goed ingevuld.

Bel mij!

Outplacement Den Haag Zakelijke Dienstverlening

Zoals eerder genoemd maken we bij Carrièrepoort onderscheid tussen drie fasen in ons outplacementtraject. Veel mensen vragen zich af waarom zij aan outplacement zouden gaan doen. In onze drie fasen wordt duidelijk waarom outplacement zo’n belangrijke kans is.

Het uiteindelijke doel van je outplacement is het realiseren van een nieuwe baan, door het succesvol verkopen van het merk ‘IK’. Het merk ik begint met stilstaan bij jezelf, dit is de eerste fase. De tweede fase draait om een studie solliciteren en het verkopen van merk ‘IK’. De voordelen van outplacement komen hierbij goed naar voren, je krijgt duidelijkheid en richting. Netwerken is ook erg belangrijk, dit leer je tijdens je outplacementtraject. Kijk ook eens op onze speciale outplacement pagina. Wist je dat outplacement je wel 91% meer kans geeft op een nieuwe baan? Dit is waar het bij fase 3: realiseren van de nieuwe baan, om draait. Leer op juiste wijze naar vacatures zoeken en stel je CV bij!

Adres: Raamweg 4
Postcode: 2596 HL
Plaats: Den Haag
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Persoonlijk advies?

Stel je vraag aan Hans en Ernst.

Carrièrepoort als outplacementbureau

Garanties Carrièrepoort voor jouw outplacement:

  • Altijd een coach in de buurt.
  • Grote slagingskans: 9 op de 10 vindt een nieuwe baan.
  • Kwaliteit: alle coaches zijn gecertificeerd.
  • Maatwerk: je kiest alleen wat jij nodig hebt.
  • Actueel: alles over solliciteren anno nu.
  • Ook voor 50-plussers succesvol: ruim 87% score.
  • Gebruikersvriendelijk zoeksysteem met alle online vacatures.
  • Extra baankansen via onze netwerken.

Coaches

Hans Vlieg

Hans Vlieg

Senior Coach

Zonder wrijving geen glans.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

Loslaten wordt het nieuwe vastpakken.

 

Contact