Outplacement management

Is een outplacementtraject iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een andere functie nadat je bent ontslagen door je werkgever? Of ben je boventallig verklaard? Carrièrepoort biedt jouw dan een outplacementtraject om een nieuwe management baan te vinden. Wij geven jou de handvatten om snel een nieuwe functie te vinden die bij jou past. Volg een traject bij ons waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt en jezelf goed leert kennen. Hierdoor kom je erachter welke functie bij jou past.

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Carrièrepoort helpt je bij je outplacement in management

Wij zijn een gespecialiseerd outplacement bureau waar de mens én het resultaat centraal staan. Carrièrepoort is een jong en energiek bedrijf met een concrete aanpak en een groot zakelijk netwerk, ook voor 50plus. Wij werken landelijk en bieden dus in elk gebied in Nederland onze producten en diensten aan. Ons doel is bij te dragen aan jouw werkgeluk en effectiviteit in je werk. Onze ervaren loopbaancoaches hebben ieder hun eigen specialisme, dus ook voor een outplacementtraject in het management zit je bij ons goed. Wij hanteren een persoonlijke aanpak, zodat jij vol energie een frisse start kan maken bij je nieuwe baan. Inmiddels hebben wij honderden outplacementtrajecten gedaan met een gemiddeld plaatsingsresultaat van 91%. Hier zijn wij trots op! Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, wij helpen je graag.

Ook voor een management outplacement traject zit je bij ons goed

Wil jij ontzorgd worden bij je zoektocht naar een nieuwe baan? Maak gebruik van een gespecialiseerd outplacementbureau als Carrièrepoort. Onze loopbaancoaches begeleiden jou persoonlijk en professioneel naar een nieuwe werkplek. Je outplacement kosten zijn volledig transparant, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Wij hebben maatwerk pakketten, waardoor direct helder is wat jij of je werkgever betaalt en wat je hiervoor krijgt. Wist je trouwens dat je meestal de kosten voor outplacement niet zelf hoeft te betalen? Van je werkgever krijg je meestal een transitievergoeding mee. Naast dit bedrag krijg je meestal een bedrag voor scholing of training en aan outplacement en/of juridisch advies. Zowel voor dertigers, veertigers, vijftigers en zestigers heeft Carrièrepoort een passend traject voor het vinden van een nieuwe baan. Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt ons bellen, mailen, appen of contact opnemen via het contactformulier. Wij nemen altijd binnen twee werkdagen contact met je op en meestal nog dezelfde dag!

VRAAG & ANTWOORD

Meer informatie over ons Outplacementtraject

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Outplacement binnen management bij Carrièrepoort

Hoe ziet een outplacementtraject voor management eruit bij Carrièrepoort? Er worden altijd drie fases doorlopen. Allereerst start je met zelfreflectie en zelfonderzoek: wat heb jij het hardst nodig voordat je start met solliciteren? In deze fase achterhaal je wat je kwaliteiten zijn en wat je het liefst in de toekomst zou willen doen. De Carrièretrechter, het trechtermodel voor de arbeidsmarkt, helpt je hierbij. Ook is het mogelijk om persoonlijkheidstesten en/of beroepskeuzetests te maken om een beter beeld te krijgen van welke baan bij je past. Vervolgens start de fase van profilering en sollicitatie. Wat houdt profilering in? Hoe werkt solliciteren tegenwoordig? Hoe kun jij jezelf profileren? In deze stap bereid jij je optimaal voor op de arbeidsmarkt door onder andere het goed zichtbaar en vindbaar worden op LinkedIn en andere sociale media en het oefenen van sollicitatiegesprekken. Carrièrepoort helpt jou bij management outplacement en in de laatste fase zoeken we samen naar vacatures die aansluiten op jouw kwaliteiten en werkervaring. Met JobDigger, het meest gebruiksvriendelijke vacaturezoeksysteem in Nederland, kun je eenvoudig een zoekprofiel instellen met jouw interesses. Op die manier ontvang je dagelijks actuele vacatures in je mail die écht bij jou passen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Jouw bureau voor management outplacement

Zoek je een bureau dat gewend is om met bedrijven als die van jou samen te werken? Carrièrepoort heeft ervaren coaches die kundig zijn binnen verschillende sectoren, dus er is altijd een coach die bij jou past en die jouw kwaliteiten en werkervaring kan inzetten voor het vinden van een nieuwe baan. Doe de test om te kijken welk outplacement programma het beste bij jou past! Deze test bepaalt of je het beste een kort, middellang of lang outplacement traject kunt gaan volgen. Hierdoor zorgen wij altijd voor begeleiding op maat met een hoge successcore. Wij kijken graag samen met jou wat we voor jou kunnen betekenen. Mocht jouw ideale programma er niet tussen zitten, neem dan contact met ons op en dan bekijken we wat we binnen jouw outplacement budget kunnen gaan doen. Voldoende outplacement budget? Vraag het ons!

Onze outplacement locaties

Ons outplacementbureau levert outplacementtrajecten op verschillende locaties door heel Nederland, zo zijn wij onder andere werkzaam in:

West-Nederland

Rotterdam

Amsterdam

Zierikzee

Den Haag

Gouda

 

Midden-Nederland

Amersfoort

Utrecht

Hilversum

Noord-Nederland

Alkmaar

Sneek

Leeuwarden

Den Helder

Oost-Nederland

Almelo

Apeldoorn

Arnhem

Assen

Deventer

Ede

Meppel

Nijmegen

Zuid-Nederland

Den Bosch

Tilburg

Eindhoven

Breda