Loopbaan Coaching

Wil je graag alles uit je carrière halen wat er in zit en beter presteren? Het loopbaantraject van Carrièrepoort ondersteunt je bij je persoonlijke ontwikkeling. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij zelfverzekerder wordt en dat je met plezier naar het werk gaat. Loopbaanbegeleiding is alles wat je nodig hebt om een volgende stap in je huidige loopbaan te maken.

Een persoonlijke coach

Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je een persoonlijke coach toegewezen. Onze loopbaancoaches zijn vertrouwelijk, gedreven en professioneel. Door middel van verdiepende vragen kan je coach een beeld schetsen van de huidige situatie. De coach zal rustig de tijd nemen om de situaties door te spreken waarin je vastloopt. Vervolgens gaan jullie samen opzoek naar je sterke punten en valkuilen. Een verbeterpunt kan bijvoorbeeld betrekking hebben op assertiviteit, communicatie, empathisch vermogen of leiderschap. Ook een persoonlijkheidstest zal meer inzichten geven in de problemen, waarna je kunt gaan werken aan een oplossing.
Nadat je een doel hebt geformuleerd, zal je loopbaancoach een plan van aanpak opstellen en zal hij/zij je nieuwe technieken aanleren. Daarna kun je deze inzichten meteen toepassen. Na een aantal afspraken, zul je al een duidelijk verschil merken! Vaak worden persoonlijke doelen al na 4 tot 5 lessen bereikt!

Loopbaan boost

Wanneer je het loopbaantraject op een intensieve en snelle manier wilt doorlopen en tegelijkertijd wilt genieten van een heerlijke vakantie, is de loopbaan vitality week een goede optie. Je zult een week doorbrengen op een zonnige en rustige plek en hard werken aan je loopbaan. Carrièrecoaches kunnen meer aandacht aan je besteden en bovendien kun je groepssessies bijwonen. Onze personal trainers en masseurs zorgen ervoor dat jij aan het einde van de week heerlijk in je vel zit. Heb je nog vragen over de loopbaanbegeleiding van Carrièrepoort? Bel dan naar 010-785 71 78 of stuur een e-mail naar info@carrierepoort.nl.

Pin It on Pinterest