Loopbaancoaching

Met loopbaanbegeleiding vooruit: Carrièrepoort helpt jou met het begeleiden van je loopbaan. Zoek je een bureau dat gewend is om met bedrijven als die van jou samen te werken? Wil je direct je loopbaanontwikkeling een boost geven? Heb je meer verdieping in je probleemstelling nodig met een coach die samen met jou een plan van aanpak maakt? Dan zit je hier goed, want wij bieden professionele loopbaancoaching!

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een loopbaancoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Loopbaancoaching: wij bieden begeleiding op maat

Wanneer schakel ik een loopbaancoach in? Wat is een loopbaancoach? Wat kan een loopbaancoach voor mij betekenen? Op deze vragen geven wij graag antwoord. Carrièrepoort is een gespecialiseerd bureau en onze coaches hebben diepgaande kennis en ervaring op het gebied van mensgerichte vakken. Ze beheersen de noodzakelijke technieken om gesprekken aan te gaan en analyses te maken, zodat jij jezelf kan ontwikkelen binnen je loopbaan. Er zijn diverse redenen waarom jij een coach kan inschakelen voor je loopbaan. Je hebt net een studie afgerond en wilt een route plannen die de beste carrièrekansen biedt, je hebt begeleiding nodig bij een outplacement na ontslag of je hebt een prima baan, maar je wilt toch eens nadenken over alternatieven. In welke fase je loopbaan zich ook bevindt, een loopbaancoach kan ondersteuning bieden en advies geven om jou vooruit te helpen.

Op zoek naar een coach voor jouw loopbaan? Wij staan voor je klaar!

Sta stil bij wie je bent, zoek uit waar je goed in bent en onderzoek waar je interesses liggen. Investeer tijd in het oriënteren en verkennen van de mogelijkheden en trechter de meest reële keuzes samen met je coach, zodat je de keuze kan maken die het dichtst ligt bij jouw interesses, competenties en ideeën. De loopbaancoach helpt jou inzicht te geven in wat je kan, welke werkzaamheden bij je passen en geeft informatie over de kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Bij Carrièrepoort hebben we verschillende loopbaancoaching trajecten voor jou. Wij kijken samen naar je vraag en behoefte en doen op basis hiervan een passend voorstel. Mocht je interesse hebben en graag meer informatie willen, dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel: 010 785 71 78

Loopbaancoach gezocht? Zoek niet verder!

Je hebt het gevoel dat je iets anders zoekt, maar je weet niet precies wat. Je vraagt je af hoe je er precies achter komt wat je wilt. Op basis van jouw wensen en kwaliteiten formulieren wij samen met jou loopbaandoelen en wordt er verdieping gezocht in je probleemstelling. Elk loopbaantraject kent de volgende 6 stappen:

  • Kennismaken en een vertrouwd en veilig gevoel krijgen bij jouw coach
  • Analyse van jouw vraagstuk en opstellen van een persoonlijk plan van aanpak
  • Creëren van inzichten en leren van nieuwe technieken
  • Toepassen van je nieuwe inzichten en technieken
  • Evaluatie of je doel(en) bereikt zijn/is
  • Borgen van je doelen en loopbaanperspectief

Na het voeren van gesprekken, het uitvoeren van een beroepskeuzetest of een persoonlijkheidstest komen we erachter welke richting je uit wilt en stel je samen met je coach een plan van aanpak voor je loopbaan op. Als je doelen zijn gesteld en duidelijk is waar je verbeteringen wil, gaan we samen aan de slag om die doelen te bereiken. Binnen enkele maanden heb jij jouw gewenste doelen en stappen behaald!

Carrièrepoort als dé coach voor je loopbaan

Krijg duidelijkheid in je loopbaan met loopbaancoaching. Wij begrijpen dat het lastig is om je twijfels over je huidige loopbaan bespreekbaar te maken. Actie ondernemen kan even duren, maar het is een goed teken als je er actief over nadenkt. Ben jij geïnteresseerd in onze loopbaanbegeleiding of heb je vragen over de inhoud of de kosten ervan? Wij geven je graag alle benodigde informatie. Je kunt ook contact opnemen via ons online intakeformulier. Wij nemen altijd binnen twee werkdagen contact met je op en meestal nog dezelfde dag! Vind bij ons dé coach voor jouw loopbaan.

PRIJZEN | Loopbaanbegeleiding kosten

Onze pakketten

Zo snel mogelijk starten? Bestel dan direct het pakket wat bij jou past.
Liever zelf kiezen welke modules je wil afnemen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een loopbaanbegeleidingscoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Onze loopbaanbegeleiding locaties

Als loopbaanbegeleiding bureau leveren we loopbaantrajecten op verschillende locaties door heel Nederland, zo zijn wij onder andere werkzaam in:

West-Nederland

Rotterdam

Amsterdam

Zierikzee

Den Haag

Gouda

 

Midden-Nederland

Amersfoort

Utrecht

Hilversum

Noord-Nederland

Alkmaar

Sneek

Leeuwarden

Den Helder

Oost-Nederland

Almelo

Apeldoorn

Arnhem

Assen

Deventer

Ede

Meppel

Nijmegen

Zuid-Nederland

Den Bosch

Tilburg

Eindhoven

Breda