Loopbaancoach

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Een loopbaancoach van Carrièrepoort helpt je jouw professionele doelen te bereiken. Dit geldt ook wanneer je nog niet precies weet wat die doelen zijn. Tijdens de loopbaanbegeleiding ga je samen met je coach aan de slag om erachter te komen wat je wilt bereiken of waarin jij je wilt ontwikkelen. Is dat een nieuwe baan vinden waar je beter op je plek zit? Wil je assertiever worden op de werkvloer? Wil je weer aan de slag na een burn-out? Of gaat het juist om het ontwikkelen van je persoonlijke leiderschapsvaardigheden? Met loopbaanbegeleiding gericht op jou persoonlijk kom je er samen met de coach achter wat het is en hoe je dat gaat bereiken.

Waar kan een loopbaancoach mij mee helpen?

Loopbaancoaching kan je verschillende soorten handvatten bieden om je te ondersteunen in de volgende stap in je carrière. Dit gebeurt aan de hand van gesprekken, een beroepskeuze- en/of een persoonlijkheidstest. Echter wordt de loopbaanbegeleiding door jouw coach aangepast op basis van jouw wensen en behoeften. Loopbaancoaching is namelijk zoveel meer dan erachter komen waar je goed in bent! We werken met 15 senior loopbaancoaches door heel Nederland die elk hun eigen specialismen hebben. Er is dus altijd een coach in de buurt die bij jou past.

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een loopbaanbegeleidingscoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Hoe gaat de coach tijdens mijn loopbaanbegeleiding te werk?

Jouw loopbaancoach gaat met jou in gesprek over je huidige situatie en waarin je vastloopt. Hierbij hanteren ze verscheidene persoonlijkheidstests, zoals Insights Discovery Profiles, DISC en MBTI. Ook kunnen diagnostische modellen zoals Spirals Dynamics, Kernkwadranten en de Logische Niveaus van Dilts helpen in het geven van inzicht in je vraagstuk tijdens jouw loopbaancoaching. Daarnaast werkt een aantal coaches met NLP technieken zoals:

  • Reframing Personal History
  • Anchoring
  • Mission Clarification
  • Index Computations
  • Leiderschapsstijlen
  • Jouw ‘WHY’ ontdekken
  • Het ombuigen van belemmerende overtuigingen

Stap voor stap zullen we op basis van de antwoorden die je geeft en de situaties die je schetst, een persoonlijk plan van aanpak opstellen. Jouw loopbaancoaching wordt op maat ingericht op basis van jouw behoeften. Van jouw loopbaancoach krijg je op de juiste momenten instrumenten aangereikt die jouw persoonlijke groei of doorbraak zullen realiseren.

Plan een vrijblijvend intakegesprek in

Wil jij erachter komen wat jouw persoonlijke loopbaancoach van Carrièrepoort voor jou kan betekenen in het zetten van de volgende stap in jouw carrière? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 010 – 785 71 78 of door een e-mail te sturen naar info@carrierepoort.nl. Of vul een intakeformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Neem de stap richting meer houvast en ontwikkeling, en kies voor loopbaanbegeleiding van een coach van Carrièrepoort.