Wat is loopbaanbegeleiding?

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Loopbaanbegeleiding is de begeleidende dienst uitgevoerd door een professionele loopbaanadviseur of -coach in het formuleren en bereiken van doelen in de loopbaan van de cliënt. Het loopbaanbegeleidingstraject is vaak van onderzoekende, ondersteunende of uitvoerende aard. Dit ligt geheel aan de wensen van de cliënt en de doelen die er gesteld zijn in de beginfase van het traject.

Welke invulling heeft de loopbaanbegeleiding van Carrièrepoort?

Bij Carrièrepoort koppelen we je aan een coach bij jou in de buurt die perfect bij jou past. Deze gaat aan de hand van verschillende bewezen technieken en testen samen met jou achterhalen wat je wilt in je carrière en hoe dat te behalen is.

Een plan wordt opgezet en onder begeleiding zul jij de stappen zetten om jouw doelen te bereiken. Bij ons bleek dat 94% van de ondervraagden van 115 loopbaantrajecten hun doel helemaal of grotendeels hebben bereikt. Elk traject kent de volgende zes stappen:

  1. Kennismaken en een vertrouwd en veilig gevoel krijgen bij jouw coach.
  2. Analyse van jouw vraagstuk en opstellen van een persoonlijke aanpak.
  3. Creëren van inzichten en leren van nieuwe technieken.
  4. Toepassen van je nieuwe inzichten en technieken.
  5. Evaluatie of je doel(en) bereikt zijn/is.
  6. Borgen van je doelen en loopbaanperspectief.

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een loopbaanbegeleidingscoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Wat zijn de kosten van loopbaanbegeleiding?

Wij zijn erg transparant over de kosten van loopbaanbegeleiding en wat je daarvoor ontvangt. Wij bieden verschillende pakketten aan die beginnen bij 975,- exclusief btw. Echter hebben veel werknemers ook een persoonlijk opleidingsbudget of employability budget beschikbaar waarmee het traject bekostigd kan worden.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van loopbaanbegeleiding bij Carrièrepoort? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 010 – 785 71 78 of door een e-mail te sturen naar info@carrierepoort.nl. Neem controle over je carrière en kies voor de juiste loopbaanbegeleiding.

Pin It on Pinterest