Outplacementbureau Zwolle

Je komt in aanmerking voor Outplacement in Zwolle

Kom jij uit Zwolle of ben je werkzaam in de omgeving, dan is de kans groot dat je recht hebt op outplacement. Leer meer over de outplacement betekenis en wat outplacementbureaus doen. We coachen niet alleen in Zwolle, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches. Wil je direct contact over jouw specifieke situatie, klik dan hier.

Wat is outplacement?

De definitie van outplacement is begeleiding van werk naar werk. Het vinden van een nieuwe baan is namelijk geen gemakkelijke opgave, en daar komt outplacement kijken. Wat is het precies en bovendien, wat levert het je op? Outplacement kan worden omschreven als een effectieve manier om medewerkers weer snel naar een volgende functie te begeleiden. Een traject is vergelijkbaar met bijvoorbeeld een specialistisch loopbaantraject. Er worden in een outplacement traject drie fasen onderscheiden, die betrekking hebben tot het merk ‘IK’. Onze outplacement betekenis is dat het moet dienen als versterkende combinatie van persoonlijke coaching, studie en begeleiding om jezelf klaar te stomen voor het sollicitatieproces. Carrièrepoort is een goed scorend outplacementbureau in omgeving Zwolle door een sterk netwerk en de maatwerk opbouw van elk traject.

Outplacement kosten Zwolle

Kosten van outplacement zijn goed te overzien, al vanaf €1.950,- heb je een outplacementtraject op maat. In Nederland bestaat er een outplacement transitiebudget om je te helpen bij deze verandering. Dit transitiebudget, ook wel transitievergoeding genoemd, is bedoeld voor outplacement en scholing voor je nieuwe baan. De kosten zijn afhankelijk van de duur van je outplacementtraject. Bij Carrièrepoort kies je voor een traject met een senior coach. Hij/zij doet dit echter niet alleen, omdat op de juiste specialisten op de juiste plaats ingezet worden om zo elke fase van het outplacementtraject correct in te vullen.

Coaches Zwolle

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Stel jouw vraag

Telefonische intake

Wij brengen je situatie in kaart en koppelen de coach die bij jou past.

Stuur een mailtje

Je hebt het vrijblijvende intakegesprek met de coach, bij jou in de buurt.

Stuur een bericht via onze chat

Na de intake beslis jij of je wil starten.

Wij werken landelijk met 15 senior loopbaancoaches. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme. Zo zijn er coaches die ervaring hebben in de zorg, het onderwijs of juist in het bedrijfsleven. Wij koppelen alleen coaches die het beste bij jou passen. Dat onderzoeken we tijdens onze vrijblijvende en gratis telefonische intake.

Altijd een coach in de buurt
Hoge successcore
Clienten geven Carrièrepoort een 9,2
Thuis in alle sectoren
Kies alleen wat jij nodig hebt
Advies op maat
Transparante prijzen
Vrijblijvende intake met coach

Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach  was duidelijk en overzichtelijk.

De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriëntering op de arbeidsmarkt.

Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.

Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.

Steven Naaktgeboren

Meer info?

Meer info?

Wij zitten elke werkdag voor je klaar!
je kunt ons bereiken via:
010 – 785 71 78
info@carrierepoort.nl
06 248 77 351
⌨ formulier onderaan deze pagina

Outplacementbureau Carrièrepoort

We onderscheiden drie fasen tijdens outplacement, waarbij het merk ‘IK’ centraal staat. Veel mensen vragen zichzelf af: “waarom zou ik outplacement gaan doen?”. In drie fasen laten wij zien wat de waarde van outplacement is. Wist je dat outplacement 85% meer kans geeft op een nieuwe baan? Fase 1: Kennen en toepassen van merk ‘IK’ begint met stilstaan bij jezelf. Wat kan je, wat doe je graag en hoe wil je jezelf ontwikkelen? Krijg duidelijkheid en richting met een outplacementtraject. Tijdens de tweede fase, studie solliciteren en merk ‘IK’ verkopen, leer je de meest effectieve aanpak om te solliciteren en om jezelf goed te presenteren. Tot slot draait het bij de derde fase om het realiseren van de nieuwe baan. Leer hier op slimme manier vacatures vinden en stel je CV bij. Deze kan je vervolgens laten lobbyen door een job hunter uit Zwolle en omgeving bij werkgevers.

Adres: Kamperstraat 35A
Postcode: 8011 LK
Plaats: Zwolle
Telefoonnummer: 010-785 71 78​

Coaches

Onze Coaches in Zwolle

Johan Eekma

Johan Eekma

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Ernst Detering

Ernst Detering

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”Loslaten wordt het nieuwe vastpakken”.

Monique van der Hart

Monique van der Hart

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

”voor een succesvolle sprong is de aanloop cruciaal”

carrierepoort logo

Plan een vrijblijvende intake of vraag meer informatie.

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt of heb je andere vragen? Krijg binnen één werkdag antwoord!

Ede

Carrièrepoort Zwolle:

Adres: Kamperstraat 35A
Postcode: 8011 LK
Plaats: Zwolle
Telefoonnummer: 010-785 71 78​