Outplacement Zwolle

Kom jij uit Zwolle of ben je werkzaam in de omgeving, dan is de kans groot dat je recht hebt op outplacement. Leer meer over de outplacement betekenis en wat outplacementbureaus doen. We coachen niet alleen in Zwolle, kijk op onze pagina met vestigingen voor alle vestigingen en beschikbare coaches. Wil je direct contact over jouw specifieke situatie, klik dan hier.

Wat is outplacement?

De definitie van outplacement is begeleiding van werk naar werk. Het vinden van een nieuwe baan is namelijk geen gemakkelijke opgave, en daar komt outplacement kijken. Wat is het precies en bovendien, wat levert het je op? Outplacement kan worden omschreven als een effectieve manier om medewerkers weer snel naar een volgende functie te begeleiden. Een traject is vergelijkbaar met bijvoorbeeld een specialistisch loopbaantraject. Er worden in een outplacement traject drie fasen onderscheiden, die betrekking hebben tot het merk ‘IK’. Onze outplacement betekenis is dat het moet dienen als versterkende combinatie van persoonlijke coaching, studie en begeleiding om jezelf klaar te stomen voor het sollicitatieproces. Carrièrepoort is een goed scorend outplacementbureau in omgeving Zwolle door een sterk netwerk en de maatwerk opbouw van elk traject.

Outplacement kosten Zwolle

Kosten van outplacement zijn goed te overzien, al vanaf €1.950,- heb je een outplacementtraject op maat. In Nederland bestaat er een outplacement transitiebudget om je te helpen bij deze verandering. Dit transitiebudget, ook wel transitievergoeding genoemd, is bedoeld voor outplacement en scholing voor je nieuwe baan. De kosten zijn afhankelijk van de duur van je outplacementtraject. Bij Carrièrepoort kies je voor een traject met een senior coach. Hij/zij doet dit echter niet alleen, omdat op de juiste specialisten op de juiste plaats ingezet worden om zo elke fase van het outplacementtraject correct in te vullen.

Persoonlijk advies?

Stel je vraag aan Annemiek

Outplacementbureau Carrièrepoort

We onderscheiden drie fasen tijdens outplacement, waarbij het merk ‘IK’ centraal staat. Veel mensen vragen zichzelf af: “waarom zou ik outplacement gaan doen?”. In drie fasen laten wij zien wat de waarde van outplacement is. Wist je dat outplacement 85% meer kans geeft op een nieuwe baan? Fase 1: Kennen en toepassen van merk ‘IK’ begint met stilstaan bij jezelf. Wat kan je, wat doe je graag en hoe wil je jezelf ontwikkelen? Krijg duidelijkheid en richting met een outplacementtraject. Tijdens de tweede fase, studie solliciteren en merk ‘IK’ verkopen, leer je de meest effectieve aanpak om te solliciteren en om jezelf goed te presenteren. Tot slot draait het bij de derde fase om het realiseren van de nieuwe baan. Leer hier op slimme manier vacatures vinden en stel je CV bij. Deze kan je vervolgens laten lobbyen door een job hunter uit Zwolle en omgeving bij werkgevers.

Adres: Kamperstraat 35A
Postcode: 8011 LK
Plaats: Zwolle
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Carrièrepoort als outplacementbureau

Garanties Carrièrepoort voor jouw outplacement:

  • Altijd een coach in de buurt.
  • Grote slagingskans: 9 op de 10 vindt een nieuwe baan.
  • Kwaliteit: alle coaches zijn gecertificeerd.
  • Maatwerk: je kiest alleen wat jij nodig hebt.
  • Actueel: alles over solliciteren anno nu.
  • Ook voor 50-plussers succesvol: ruim 87% score.
  • Gebruikersvriendelijk zoeksysteem met alle online vacatures.
  • Extra baankansen via onze netwerken.

Stel je vraag

Pin It on Pinterest