Outplacement FMCG

Carrièrepoort is jouw bureau voor outplacement in de FMCG-branche

Wil jij ontzorgd worden bij je zoektocht naar een nieuwe baan? Maak gebruik van een gespecialiseerd outplacementbureau als Carrièrepoort. Wij zijn een energiek bedrijf met een concrete aanpak. Bij ons heb je altijd een carrière coach in de buurt, succesvolle begeleiding 40- en 50plus en jij kiest alléén wat jij nodig hebt. Wij bieden voor jou een passend outplacementtraject in FMCG om een nieuwe baan of functie te vinden. Carrièrepoort helpt jou een stap in de goede richting te zetten.

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Wij helpen jou met outplacement binnen de FMCG

Met FMCG outplacement bij Carrièrepoort vind je zo snel mogelijk weer die baan die bij jou past, maar wat is outplacement precies? Wat levert het je op? Waardoor heb ik het snelst weer een nieuwe baan? Of weer zekerheid op een inkomen? Vraag jezelf goed af of je eerst even wilt stilstaan om scherp te krijgen wat je echt wil, of dat je zo snel mogelijk een passende baan wilt vinden. Als je een traject bij ons volgt, krijg je persoonlijke begeleiding en leer je jezelf goed kennen. Je ontdekt welke functie bij jou past en gaat aan de slag met de vraag: wat heb ik het hardst nodig om een nieuwe baan te vinden? Wij bieden outplacement op maat aan. Al onze trajecten doorlopen drie fases en in alle fases gaat het om jou. Samen met je coach zul je de fases doorlopen.

Op zoek naar een FMCG outplacement bureau? Wij zijn er voor je!

In de eerste fase van het outplacementtraject in FMCG start je met zelfreflectie en zelfkennis. Samen met je coach al je onderzoeken wat je nodig hebt voordat je start met solliciteren. Twijfel je over je huidige of vorige beroep? Welke kwaliteiten heb je? Wat wil je het liefst in de toekomst doen? Aan de hand van de Carrièretrechter, het trechtermodel voor de arbeidsmarkt, zoeken we antwoord op deze vragen. Daarnaast kun je in deze fase persoonlijkheids- en/of beroepskeuzetesten maken om een beter beeld te krijgen van welke baan of functie bij je past. Jij staat als persoon centraal binnen deze fase en aan de hand van een arbeidsmarktcheck stel je je eigen functieprofiel op. Samen bekijken we graag welke mogelijkheden er zijn binnen jouw regio. Voor outplacement binnen FMCG zit je bij ons goed, want onze professionals hebben ervaring binnen diverse sectoren en doordat wij landelijk werken is er altijd een coach voor jou in de buurt!

VRAAG & ANTWOORD

Meer informatie over ons Outplacementtraject

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Hulp bij outplacement in FMCG

Profilering en sollicitatie staan centraal in de tweede fase van het traject. Hoe kun je jezelf profileren? Wat houdt profilering in? Hoe werkt solliciteren tegenwoordig? Waar liggen jouw arbeidsmarktkansen? Samen met jouw coach ontdek je waar kansen liggen en hoe jij jezelf kunt profileren. Je werft nieuwe vaardigheden die je uiteindelijk helpen om een passende baan te vinden, zoals effectief solliciteren. Daarnaast helpen wij jou met het uitwerken van je cv en motivatiebrief en zorgen we er samen voor dat je goed zichtbaar en vindbaar bent op LinkedIn en andere sociale media. Indien gewenst kunnen we ook sollicitatiegesprekken oefenen, zodat jij optimaal voorbereid bent om je nieuwe baan te vinden. Carrièrepoort is hét bureau voor FMCG outplacement en helpt jou goed voorbereid te zijn voor die volgende stap in je loopbaan! Wil je meer informatie of een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem gerust contact met ons op en wie weet zien we elkaar dan snel!

Carrièrepoort biedt jou hét outplacementtraject in FMCG

Fase drie van het traject is de realisatie. Hier ga je samen met je coach bekijken hoe je die nieuwe baan daadwerkelijk krijgt. Het gebruiksvriendelijke vacaturezoeksysteem JobDigger helpt jou bij het eenvoudig instellen van je zoekprofiel waarna je dagelijks in je mailbox actuele vacatures ontvangt. Ook voor onze 50plussers, de ervaren werkzoekenden, biedt Carrièrepoort begeleiding. Bij deze groep letten we qua begeleiding op een paar zaken waar we extra aandacht voor hebben, zoals de jarenlange ervaring, mentorschap en het rust brengen in teams met veel jonge werknemers. Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie in een geheel vrijblijvend gesprek. Neem hier contact met ons op!

Onze outplacement locaties

Ons outplacementbureau levert outplacementtrajecten op verschillende locaties door heel Nederland, zo zijn wij onder andere werkzaam in:

West-Nederland

Rotterdam

Amsterdam

Zierikzee

Den Haag

Gouda

 

Midden-Nederland

Amersfoort

Utrecht

Hilversum

Noord-Nederland

Alkmaar

Sneek

Leeuwarden

Den Helder

Oost-Nederland

Almelo

Apeldoorn

Arnhem

Assen

Deventer

Ede

Meppel

Nijmegen

Zuid-Nederland

Den Bosch

Tilburg

Eindhoven

Breda