Outplacement Almere

Outplacementbureau Almere.
Je hebt recent te horen gekregen dat je door middel van outplacement op zoek kan gaan naar een nieuwe baan. Dit is een vervelende ontwikkeling in je carrière. Gelukkig kan je door een goed outplacementtraject binnen maximaal 9 maanden alweer aan de slag! Vaak zien wij dat men uiteindelijk in een plezierigere baan dan daarvoor terecht komt. Carrièrepoort heeft 91% plaatsingsresultaat. Dat wil zeggen dat binnen 9 maanden 91% aan een nieuwe baan is geholpen bij Carrièrepoort. Wij zijn vooral succesvol doordat onze coaches streng geselecteerd zijn op hun kwaliteiten en verder hebben wij een groot zakelijk netwerk en een eigen online vacature zoeksysteem. Dit is de fundering waar ons outplacementtraject op gebouwd wordt.

Kosten outplacementtraject Almere

De kosten van een outplacementtraject starten bij Carrièrepoort vanaf €1.950,-. Dit is het zogenoemde beginners pakket. De pakketten geven alleen een indicatie van wat mogelijk is. Een outplacementtraject is altijd maatwerk. De coach zal samen met jou tijdens het kennismakingsgesprek uitleggen wat allemaal mogelijk is en jij zal samen met de coach zo je eigen pakket samenstellen. Zie voor de drie voorbeeldpakketten de outplacement pagina.

Outplacementbureau Almere

Carrièrepoort helpt je graag met het outplacementtraject. Waar wij ons onderscheiden is dat alle trajecten maatwerk zijn. Je krijgt dus alleen wat je écht nodig hebt. Verder zijn wij een landelijk werkend bureau met altijd een coach in de buurt. Al onze coaches zijn gecertificeerd, je hebt dus altijd een echte professional als coach. Onze cliënten waarderen ons met 4,4 sterren. Lanceer je Carrière vandaag nog!

Almere

In Almere werkt onze loopbaancoach Carla Scholten. Mocht je vragen hebben dan kun je met onderstaand contact formulier contact opnemen met Carla. Zij kunnen jou alles uitleggen over het traject en uiteraard de kosten. Voor outplacement in Almere ben je bij Carrièrepoort aan het juiste adres!

Neem contact op

Coaches Almere

Carla Scholten

Carla Scholten

Senior Coach

location, pin, pointer icon Randstad

‘‘Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”.

Pin It on Pinterest