Outplacement ICT

Carrièrepoort is jouw bureau voor outplacement in de ICT

Een vrijblijvende intake, advies op maat en transparante prijzen: dat is wat wij bij Carrièrepoort bieden. Carrière coaching voor werkend Nederland. Wij zijn een energiek bedrijf met een concrete aanpak. Als jij te horen hebt gekregen dat je boventallig bent en op zoek moet naar ander werk, biedt outplacement jou de handvatten om snel een nieuwe functie in de ICT te vinden die goed bij jou past. Tijdens dit traject staan onze professionals met ervaring in de ICT sector voor jou klaar en zij zullen jou professioneel en doelgericht door het gehele sollicitatieproces heen helpen.

NVrijblijvende intake
NAdvies op maat
NTransparante prijzen

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Volg een outplacementtraject in de ICT bij ons

Ons doel is erachter komen wat voor jou de juiste volgende stap is en hoe wij deze samen kunnen realiseren. Carrièrepoort onderscheidt zich door grote betrokkenheid in elke stap van het proces: wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij werken landelijk met vestigingen door heel Nederland, dus er is altijd wel een coach in de buurt om jou te helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Na het opstellen van een plan van aanpak samen met je coach kun je vol energie een frisse start maken. Het traject bestaat uit drie fases. In de eerste fase staat zelfreflectie en zelfkennis centraal: jij gaat onderzoeken wat je het hardst nodig hebt voordat je start met solliciteren. Twijfel je over je huidige of vorige beroep? Welke kwaliteiten heb jij? Wat wil je het liefst in de toekomst doen? Aan de hand van de Carrièretrechter, het trechtermodel voor de arbeidsmarkt, gaan we antwoorden geven op deze vragen. Ook kunnen persoonlijkheidstesten en/of beroepskeuzetesten helpen om een beter beeld te krijgen van welke baan bij jou past. Binnen deze fase sta jij als persoon centraal en we bekijken aan de hand van een opgesteld functieprofiel welke mogelijkheden er zijn binnen jouw regio. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een outplacementtraject in de ICT.

Op zoek naar een ICT outplacement bureau? Wij helpen jou!

In de tweede fase van het traject staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Profilering en sollicitatie staan hier centraal. Wat houdt profilering in? Hoe werkt solliciteren tegenwoordig? Hoe kun je jezelf profileren en waar liggen jouw arbeidsmarktkansen? Je gaat aan de slag met het werven van nieuwe vaardigheden die je uiteindelijk zullen helpen om een passende baan te vinden. Effectief solliciteren is bijvoorbeeld zo’n vaardigheid. Jij stelt jezelf écht als een expert op en zorgt ervoor dat je goed zichtbaar en vindbaar bent op LinkedIn en andere sociale media, zodat jij optimaal voorbereid bent op de arbeidsmarkt. Het uitwerken van je cv en motivatiebrief en het oefenen van sollicitatiegesprekken hoort hier uiteraard ook bij. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op en vraag een vrijblijvend gesprek aan.

VRAAG & ANTWOORD

Meer informatie over ons Outplacementtraject

Direct vrijblijvende intake

Direct sparren met een outplacementcoach bij jou in de buurt? Krijg advies en meer informatie gericht op jouw persoonlijke situatie.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Outplacementtraject ICT bij Carrièrepoort

De laatste fase van het outplacementtraject ICT bij ons bureau is de realisatie: hoe krijg ik die nieuwe baan? Welke vacatures sluiten aan op mijn kwaliteiten en werkervaring? Met JobDigger, het meest gebruiksvriendelijke vacaturezoeksysteem in Nederland, kun je eenvoudig een zoekprofiel instellen met jouw interesses. In je mailbox ontvang je dagelijks actuele vacatures gebaseerd op jouw profiel. Mocht je het lastig vinden om het juiste profiel in te stellen, dan kan je hulp krijgen van een online Jubhunter. Deze Jobhunter helpt jou met je profiel en dit zal je uiteindelijk helpen aan een nieuwe baan!

Hulp bij outplacement in de ICT

Onze outplacement is op maat en de trajecten zijn altijd 1-op-1. Daarnaast kun je bij ons verschillende workshops volgen, bijvoorbeeld leren effectief te solliciteren of een workshop over LinkedIn. Om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen, hebben wij een test online staan. Doe hier de test om erachter te komen welk programma het best bij jou past en krijg na 7 vragen een advies gericht op jouw situatie. Kun je het beste een kort, middellang of lang traject volgen? Met jouw outplacement in de ICT zorgen wij voor begeleiding op maat met een hoge successcore en dus veel kans op een nieuwe functie. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

Onze outplacement locaties

Ons outplacementbureau levert outplacementtrajecten op verschillende locaties door heel Nederland, zo zijn wij onder andere werkzaam in:

West-Nederland

Rotterdam

Amsterdam

Zierikzee

Den Haag

Gouda

 

Midden-Nederland

Amersfoort

Utrecht

Hilversum

Noord-Nederland

Alkmaar

Sneek

Leeuwarden

Den Helder

Oost-Nederland

Almelo

Apeldoorn

Arnhem

Assen

Deventer

Ede

Meppel

Nijmegen

Zuid-Nederland

Den Bosch

Tilburg

Eindhoven

Breda